Zvolen Slovan Bratislava hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

12. 1. 2020 |
 

HKM Zvolen, HC Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HKM Zvolen vs HC Slovan Bratislava začína dnes od 16:00.

Na snímke Allan McPherson (Zvolen) počas zápasu 9. kola slovenskej hokejovej Tipsport ligy HKM Zvolen - HC 05 iClinic Banská Bystrica. Zvolen, 4. októbra 2019. FOTO TASR - Dušan Hein

HKM Zvolen, HC Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HKM Zvolen vs HC Slovan Bratislava začína dnes od 16:00.

Zvolen Slovan Bratislava hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 16:00

HKM Zvolen, HC Slovan Bratislava, hokej. Tipsport ligu čaká dnes zaujímavý súboj vo Zvolene, kam pricestuje Slovan Bratislava.

Diváci tak uvidia zápas domáceho piateho tímu tabuľky proti tretiemu Slovanu. Rozdiel v tabuľke medzi oboma tímami je 11 bodov.

Slovan je zároveň favoritom tohoto zápasu nielen podľa postavenia v tabuľke, ale aj podľa rozloženia vkladov v stávkovej spoločnosti Tipsport . Celkovo 53 percent tipujúcich stavilo pred zápasom na výhru hostí v riadnom hracom čase.

Celkovo 35 percent hráčov stavilo na remízu a len zostávajúcich 12 percent stavilo na výhru domácich.

Dnešný zápas HKM Zvolen - HC Slovan Bratislava štartuje rovnako ako náš online prenos od 16:00.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]

Tipsport liga 2020

HKM Zvolen - HC Slovan Bratislava -:-, online prenos a výsledok dnes od 16:00

 

Dnešné kolo Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]

HKM Zvolen
2 : 5
(2:1, 0:1, 0:3)
HC Slovan Bratislava

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 7. Betker (McPherson, Corrin), 18. Mráz (Corrin, Betker) – 12. Kytnár (Sersen), 33. Kytnár (Matoušek, Štajnoch), 41. Zigo (Abdul, Puliš), 46. Kytnár (Meszároš, Basaraba), 54. Zigo (Abdul, Puliš). Rozhodca: Novák, SNášel – Stanzel, Synek (video – Chudada). Diváci: 2942.
HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Corrin, Švarný (C), Betker, Drgoň (A), Stephenson, Tomko, Meliško – Kelemen, Parks, Kolenič – Špirko (A), M. Halama, McPherson – Thompson, B. Mráz, Tibenský – S. Petráš, P. Halama, Marcinek (tréneri – A. Podkonický, D. Nachbaur)
HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Sersen (C), Bačík, Meszároš (A), Štajnoch, Kučný, Šedivý – Abdul, Zigo, Puliš – Bondra, St. Pierre, Basaraba – Matoušek, Kytnár, Kukumberg (A) – Žitný, Urbánek, Jendek – Š. Petráš (tréner – R. Stantien)
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:56 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Bondra – 2 min., krosček).
59:30 Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Marcinek mal pred sebou prázdnu bránu, ale strelu z prvej absolútne nezvládol a netrafil ideálne puk.
58:32 Parksova strela z ľavého krídla, bol už ale mimo streleckého uhla a Brust v pohode vyráža.
58:03 Po nepresnej rozohrávke Zvolenčanov sa bude vhadzovať v ich obrannom pásme. Nasleduje buly po ľavici Tomáša Tomeka.
57:54 Ojedinelá šanca hostí. Roman Žitný to skúsil švihom z pravého kruhu, ale Tomek je na mieste.
57:11 Betkerova strela na teč, Mrázov teč síce Brusta oklamal, ale puk letiaci vedľa brány Kelemen minul.
56:31 Zvolen neustále tlačí, ale Slovan hrá umne, v obrane jednoducho a obrancovia hostí nerobia žiadne chyby.
55:01 Marcinek v dobrej streleckej pozícii, ale opäť narazil na pripravené Brusta. Výborný zákrok lapačkou.
54:24 Za stavu 2:5 by sa mohlo zdať, že zápas sa bude dohrávať, ale vôbec naopak. Domáci hrajú ako keby bolo 2:3. Sympatické.
53:42 Barry Brust s ďalším výborným zákrokom a je určite jedným z najlepších hráčov hostí. Nahodenie od modrej do hradby tiel pred svojou bránou chytá do lapačky.
53:02 gól Slovan Bratislava dal gól!
Neskutočné, domáci hrajú a Slovan dáva góly. Chybička Stephensona, Abdul prihral pred bránu TOMÁŠOVI ZIGOVI a ten pomedzi betóny Tomeka zvyšuje na 2:5.
Asistencie Jindřich Abdul a Radovan Puliš.
52:31 Ďalšia dobrá strelecká pozícia pre domácich, Corrin však dlho váhal a následne bol jeho pokus zblokovaný.
52:18 Hostia z Bratislavy si pri svojej rozohrávke nerozumeli a nakoniec sa z ich akcie píska zakázané uvoľnenie.
51:52 Zvolen na ľade aktuálne síce dominuje, ale nič im to nie je platné potrebuje tlak pretaviť na nejaký kontaktný gól.
Dnešné stretnutie sleduje 2942 divákov.
51:05 Špirko hneď z trestnej šiel do šance, ale miesto strely zvolil zadovku na Marcineka a akcia domácich tým skončila.
50:56 Domáci v plnom počte.
50:05 Meszárošova delovka mimo a domáci opäť vyhadzujú.
49:21 Slovan nehrá presilovku nijako aktívne a domáci už 2 krát puk vyhodili.
48:55 Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Špirko – 2 min., nedovolené bránenie).
48:19 Domáci aktuálne aktívnejší, snažia sa niečo so zápasom ešte urobiť, ale dvojgólové manko je dosť. No uvidíme.
46:38 Domáci hráči už dosť otvárajú hru. Tentokrát mali tlak a šancu, ale na modrej nemali nikoho a hrozil ďalší protiútok hostí.
45:12 gól Slovan Bratislava dal gól!
MILAN KYTNÁR dôsledne sledoval akciu a poradil si aj s obrancom Tomkom aj s brankárom Tomekom. Bekhendom dovršuje tak svoj hetrik.
Asistovali Andrej Meszároš a Joe Basaraba.
45:07 Strela Kytnára z pravého krídla a Tomek vyráža.
43:52 dôležité Pekná kombinačná akcia domácich, n a konci ktorej Allan McPherson trafil pekne pod brvno, ale lapačka Brusta bola opäť rýchlejšia.
43:37 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Bačík – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Thompson – 2 min., hrubosť).
43:31 Šarvátka domáceho Thompsona a hosťujúceho Bačíka. Obaja sú poslaní na trestnú lavicu.
42:01 Delovka Drgoňa od ľavého mantinelu, tvrdá, presná, ale napriek tomu Brust puk vyráža.
41:35 dôležité Dominik Jendek v dorážke v ďalšej šanci a keby bol mieril presnejšie, hostia už mohli viesť o dva góly.
40:44 gól Slovan Bratislava dal gól!
Abdul popod Betkerovu hokejku prihral pred domácu bránu, tam TOMÁŠ ZIGO puk trafil ideálne pod brvno a hostia prvý krát vedú.
Asistovali Jindřich Abdul a Radovan Puliš.
40:02 Úvodné buly tretej tretiny vyhral opäť domáci center.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Strely po druhej tretine 20:24.
Vhadzovania po druhej tretine 22:26.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:00.
Sledujeme výborný hokej. Možno jeden z najlepších v prebiehajúcej sezóne. Domáci mali množstvo šancí ísť do vedenia 3:1. Čo sa však nepodarilo domácim, to sa podarilo hosťom a trmu vrmu pred Tomekom využil svojim druhým dnešným gólom exZvolenčan Kytnár. Do tretej tretiny ideme teda za nerozhodného stavu.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:55 Tlak Zvolena a ďalšie zakázané uvoľnenie hostí.
39:48 dôležité Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Prečíslenie myslím že troch na jedného ale gólom nekončí. Ani Špirko a ani dorážajúci Thomson tretí domáci gól nepridali.
39:26 Záver tretiny patrí jednoznačne domácim Marcinekova strela triafa Brusta do prilby.
38:50 Ďalšia domáca šanca, po strele Brust opäť puk iba vyrazil vedľa seba, tentokrát ale domáci nemali hráča v bránkovisku na dorážku.
38:41 Oddychový čas hostí.
38:41 Hostia pod tlakom vyhadzujú puk cez všetky čiary len na zakázané uvoľnenie. Malá výhoda pre Zvolen, lebo hostia nemôžu striedať. Tréner hostí Roman Stantien rozumne berie oddychový čas.
38:09 Výborná šanca Zvolena v obrovskom tlaku, Ben Betker zoči voči Brustovi vystrelil švihom, ale Brust vyráža do rohu. Domáci však naďalej pri puku.
37:35 Domáci Parks je očividne pri chuti, urobil dokonca dva kolečká okolo brány hostí, ale domáci si aj napriek tomu žiadnu šancu nevybojovali.
36:05 Väčšinu času sa hra odohrávala iba v strednom pásme, následne nahodenie Corrina na bránu hostí a domáci striedajú. Nič zaujímavé.
35:10 Hostia naďalej aktívnejší. Domáci Petráš prišiel v súboji o hokejku, tá mu následne chýbala a puk sa dostal na modrú čiaru k Sersenovi. Jeho delovku ale Tomáš Tomek opäť vyriešil.
34:13 Slovan aktuálne tlačí. Zigo vyhral súboj pri mantineli, následne delovka Štajnocha do spleti tiel. Tentokrát ale na Tomeka nedoletela.
32:21 gól Slovan Bratislava dal gól!
Ďalšia neprehľadná situácia, tentokrát pred Tomekom. Zo skrumáže sa nakoniec k voľnému puku dostal MILAN KYTNÁR a do prázdnej brány vyrovnáva.
Asistencie Tomáš Matoušek a Martin Štajnoch.
32:13 Nastrelený Švarný ležal na puku, následne šarvátka asi štyroch hráčov. Najviac aktívni boli domáci Petráš a Bondra.
31:34 Vynikajúce striedanie mladého Koleniča, po aktivite ktorého sa mohol do strely dostať na modrej Stephenson, nakoniec ale zaváhal a radšej zacúval.
30:36 Hostia v plnom počte.
30:36 dôležité Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Mrázovu strelu z prvej Brust neudržal, puk mu padol na ľad, rovno pred Marca Halamu. Ten ale v dorážke minul.
29:35 Výborná Betkerova strela a viacero tečov, následne viacero dorážok a neprehľadná situácia a ani Kelemeno nedokázal puk doraziť do siete.
28:47 Bačík puk získal a vyhodil ho cez všetky čiary.
28:35 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Kučný – 2 min., hákovanie).
28:10 McPherson s Marcinekom si aktivitou vybojovali vylúčenie.
27:47 Rozohrávka obrancu Corrina skončila zakázaným uvoľnením. Nasleduje buly pred Tomášom Tomekom.
27:01 dôležité Zvolen vo veľkej šanci. Prečíslenie troch na dvoch. Marco Halama prihral do druhej línie obrancovi Tomkovi. Jeho strelu Brust chytá niekde na telo.
25:48 dôležité Hosťujúce mužstvo HC Slovan Bratislava v obrovskej šanci. Zigo od pravého kruhu mal na hokejke opäť vyrovnanie. Zázračný zákrok Tomeka, aj napriek tomu, že mu puk spadol. Keby mal Slovan hráča v bránkovisku bolo by vyrovnané. Takto puk vyviezol domáci obranca.
25:13 dôležité Chyba Betkera a následne Radovan Puliš mohol zblízka vyrovnať, triafa však puk iba do Tomeka.
25:01 Teraz roztočili hostia kolotoč v útočnej tretine. Jiří Kučný nahodil puk do spleti tiel pred Tomekom, domáci gólman si však našiel skulinku, aby videl a puk chytá.
24:20 Hostia v plnom počte.
23:59 Michael Parks sa dostal do dobrej streleckej pozície, ale strelu na vyrážačku Brust v pohode vyráža do rohu.
23:16 Chyba hostí, Marco Halama získal puk, snažil sa hľadať Mráza, ale cez hokejku obrancu Slovana sa mu to nepodarilo.
22:53 dôležité Rýchla domáca kombinácia, na konci ktorej Allan McPherson triafa konštrukciu Brustovej brány.
22:20 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Meszároš – 2 min., podrazenie).
22:20 dôležité Podobne ako Corrin tak aj teraz Parks prešiel celým ihriskom, natlačil sa pred bránu do zakončenia a Meszároš ho musel faulovať.
21:25 Willie Corrin vyviezol puk z vlastnej tretiny, prekorčuľoval celé ihrisko a zakončil švihom nebezpečne na Brusta.
20:39 Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Betker – 2 min., nebezpečná výstroj).
Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Bačíka – 2 min., krosček).
20:39 Potyčka Bačíka a Betkera a obaja putujú na trestnú lavicu.
20:03 Úvodné buly druhej tretiny vyhral domáci center Bruno Mráz.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Strely po prvej tretine 12:14.
Vhadzovania po prvej tretine 12:16.
Ďalšia tretina sa začne približne o 17:00.
Máme za sebou celkom zaujímavú prvú tretinu. Skóre otvorili domáci, hostia potom nevyužili presilovku 5:3, tesne po skončení presilovky ale predsalen vyrovnali. V závere tretiny mali ďalšiu presilovku, ale paradoxne práve v nej inkasovali. Do druhej tretiny teda vstúpia domáci s jednogólovým náskokom.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:52 Hostia sa pokúšali o rýchlu kontru prienikovou prihrávkou o mantinel, tá ale končí zakázaným uvoľnením.
19:08 Zvolen aktuálne na koni, mladý Kolenič si vyšliapol na Šedivého, čo sa domácim divákom zjavne páčilo.
18:00 gól Zvolen dal gól!
Domáci získali puk v oslabení Betker prihrávkou alebo skôr vyhodením našiel presne na strede ihriska BRUNA MRÁZA. Ten prekorčuľoval obrancu hostí a blafákom si poradil aj s Brustom.
Asistencie Willie Corrina a Ben Betker.
17:10 Nepresnosť v rozohrávke hostí a Stephenson puk vyhadzuje.
16:44 dôležité Celý zimák píska a búri. Sersen od modrej doslova zostrelil Tibenského. Ten sa sám ani nevedel zodvihnúť z ľadu a rozhodcovia napriek tomu nepískali. Až asi po 15 sekundách.
16:25 Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Thompson – 2 min., držanie hokejky).
16:08 Hostia v plnom počte.
15:35 Parks vystrelil opäť na bránu po ľade a Brust zase puk iba vyrazil vedľa seba. Domáci tam však nemali nikoho na dorážku.
14:32 Nahodenie na bránu hostí, Brust puk vyrazil a následnú neprehľadnú situáciu vyriešili obrancovia.
14:08 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Kukumberg – 2 min., držanie).
13:50 Petráš vystihol prihrávku Sersena a Zvolen mohol ísť do šance, Petráš však nemal nikde blízko spoluhráča.
13:03 Zverenci Romana Stantiena pod tlakom vyhadzujú puk cez všetky čiary len na zakázané uvoľnenie. Malá výhoda pre Zvolen, lebo hostia nemôžu striedať.
12:50 Basaraba šiel po puku v útočnom pásme, ešte predtým bol však avizovaný ofsajd.
11:56 Hostia práve aktívnejší, Štajnochove nahodenie na Ziga, teč však mieri mimo bránu.
11:29 Dominik Jendek spoza Ivana Švarného dokázal ohroziť Tomeka, ale ten puk chytil na telo a prerušil hru.
11:03 gól Slovan Bratislava dal gól!
Vyrovnané 1:1. Najprv mal Slovan smolu, keď Sersen trafil tyčku. Následne ale opäť Sersen vypálil tvrdo po ľade. Tomek puk vyrazil pred seba a MILAN KYTNÁR puk okamžite dorazil do siete.
Asistoval Michal Sersen.
10:36 Veľmi zlá presilovka Slovana, teraz sa dokonca sami vyhodili.
10:02 Výborný Parksov backchecking a Zvolen po tretíkrát puk vyhadzuje.
09:26 Domáci už v štvorici.
09:08 Petráš za pomoci obrancov vyhadzuje puk cez všetky čiary.
09:02 dôležité Nasleduje 21 sekundová presilovka hostí päť na troch.
09:02 Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Stephenson – 2 min., sekanie).
08:47 Betker vyhral osobný súboj o puk a bekhendom ponad všetkých vyhadzuje.
08:10 Delovka Sersena od modrej, ale puk tesne minul pravú tyčku.
12:37 Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kolenič – 2 min., hákovanie).
07:30 Vyhrané buly pre hostí, hneď na to nahodenie Štajnocha na bránu a Tomek v pozore puk chytá na svoje telo.
07:23 Hostia vyrazili do útoku, ale ich snaženie končí na útočnej modrej čiare. Čiarový rozhodca píska postavenie mimo hry.
06:59 Ďalšia domáca šanca a v nej Marco Halama, Brust už ležal na ľade, ale napriek tomu si spolu so svojou obranou poradil.
06:33 gól Zvolen dal gól!
Domáci otvárajú dnešné skóre zápasu. McPherson puk rýchlo zaviezol do útočného pásma, následne zbrzdil a prihral na modrú BENOVI BETKEROVI, ktorý švihom prestrelil všetkých vrátane Brusta.
Asistencie Allan McPherson, Willie Corrin.
05:45 dôležité Špirko za bránou vzal puk a sebavedomo ho nahodil ponad brvno pred bránu, ftipná akcia pobavila celý zimák. Chýbal len gól...
04:48 dôležité Hrúbka Stephensona a Kukumberg okamžite nabil Kytnárovi. Jeho bombu Tomek ruší krásnym semaforom.
04:15 Kučného strela a teč St. Pierra, ale puk mieri mimo domácej brány.
03:35 dôležité Domáce mužstvo HKM Zvolen v obrovskej šanci. Parks v prečíslení dvoch na jedného prihral Mrázovi, tomu ale zle sadol puk a prakticky ani nezakončil.
03:09 Dominik Jendek spoza brány iba nahodil puk spoza obrancu na bránu a vybojoval tým pre Slovan buly v útočnej tretine.
02:30 Marco Halama popri Sersenovi dokázal vystreliť. Namieril na lapačku a Brust puk chytá ako malinu...
02:17 Rozohrávka zvolenčanov skončila zakázaným uvoľnením. Nasleduje buly pred Tomášom Tomekom.
01:20 Prvá domáca šanca, Willie Corrin tesne pred Brustom v pozícii, ale trafil iba do brankára.
01:07 St. Pierre z otočky vyskúšal pozornosť Tomeka, ten pozorný vyrazil puk betónom.
00:42 Prvý zákrok Tomeka po ľahúčkom nahodení puku Ziga od modrej čiary.
00:03 Úvodné buly druhej tretiny vyhral domáci center Bruno Mráz.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Nasleduje hymna SR a po nej sa nám zápas začne. Prajem Vám príjemný športový zážitok Vážení športoví priatelia...
Úvodné zostavy:

HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Corrin, Švarný (C), Betker, Drgoň (A), Stephenson, Tomko, Meliško – Kelemen, Parks, Kolenič – Špirko (A), M. Halama, McPherson – Thompson, B. Mráz, Tibenský – S. Petráš, P. Halama, Marcinek (tréneri – A. Podkonický, D. Nachbaur)

HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Sersen (C), Bačík, Meszároš (A), Štajnoch, Kučný, Šedivý – Abdul, Zigo, Puliš – Bondra, St. Pierre, Basaraba – Matoušek, Kytnár, Kukumberg (A) – Žitný, Urbánek, Jendek – Š. Petráš (tréner – R. Stantien)

Rozhodca: Novák, SNášel – Stanzel, Synek (video – Chudada).
Príjemný večer zo Zvolena...
Vážení športoví priatelia, srdečne Vás vítame pri sledovaní 40.kola Tipsport ligy HKM Zvolen – HC Slovan Bratislava. My Vám zo stretnutia pod Pustým hradom opäť prinášame textový prenos, vďaka ktorému Vám určite neunikne nič podstatné.

Zvolen má za sebou úspešný zápas, keď v piatok doma zdolal Michalovce 4:2. Po dvoch tretinách síce prehrával 1:2, ale v tretej Rytieri dokázali zápas troma gólmi otočiť, a to hrali oslabení o viacerých kľúčových hráčov. Do dnešného duelu by už mal byť k dispozícii produktívny obranca Willie Corrin, ktorý nehral pre päť vyšších trestov, čo isto pomôže preťaženej domácej obrane. Stále však bude chýbať Šťastný, ktorého čaká operácia a otázny je aj štart najproduktívnejšieho Zvolenčana Brocka Trottera, ktorý má údajne otras mozgu po bitke s Hrnkom v Banskej Bystrici.

Bratislava v piatok rovnako vyhrala a to na ľade posledného Liptovského Mikuláša 2:5. Tri góly opäť strelila ich najproduktívnejšia formácia Puliš – Zigo – Abdul, na ktorú si budú musieť dať domáci veľký pozor. Slovan vyhral zatiaľ všetky tri vzájomné stretnutia sezóny, ale to posledné na domácom ľade až po predlžení. Rysuje sa celkom zaujímavý zápas mužstiev prvej päťky. Zvolen má súperovi čo vracať. Myslím, že to bude určite zaujímavé.

Najproduktívnejší hráči HKM Zvolen:
Allan McPherson 38b (13+25) 36z, +/- (+18)
Brock Trotter 37b (7+30) 35z, +/- (+4)
Willie Corrin 25b (5+20) 35z, +/- (+16)

Najproduktívnejší hráči HC Slovan Bratislava:
Jindřich Abdul 46b (18+28) 37z, +/- (+34)
Tomáš Zigo 39b (19+20) 37z, +/- (+31)
Radovan Puliš 39b (15+14) 36z, +/- (+32)

Porovnanie štatistík ZV – BA
Využitie presiloviek: 18,24% – 14,19%
Úspešnosť v oslabení: 86,39% – 85,62%
Úspešnosť streľby: 9,63% – 9,52%
Počet trestných minút: 737 – 444
Úspešnosť pri vhadzovaniach: 50,82% – 52,09%

Vzájomné zápasy v sezóne 2019/2020
Slovan – Zvolen 4:1
Zvolen – Slovan 1:2
Slovan – Zvolen 3:2pp
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo