HC Košice Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

12. 1. 2020 |
 

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos šlágra dnešného kola Tipsport ligy HC Košice Dukla Trenčín sa začína rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos šlágra dnešného kola Tipsport ligy HC Košice Dukla Trenčín sa začína rovnako ako samotný zápas od 18:00.

HC Košice Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:00

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej. Tradičné slovenské hokejové dervy Košice - Trenčín sa odohrá aj v dnešnom kole hokejovej Tipsport ligy. Dvaja rivali, ktorí majú silnú spoločnú minulosť si dnes proti sebe zahrajú zápas lídra tabuľky proti štvrtému.

Lídrom tabuľky hokejovej Tipsport ligy sú momentálne Košičania. Trenčania, ktorí sú aktuálne na štvrtom mieste sa pokúsia zmazať niečo z aktuálne 16 bodovej straty.

Ak by však hlasovali hráči stávkovej spoločnosti Tipsport o výsledku by bolo jasne rozhodnuté. Až 93 percent hráčov stavilo pred zápasom na výhru domácich Košic, 4 percentá vidia remízu a len 3 percentá hráčov veria hosťom z Trenčína.

Dnešný zápas HC Košice - Dukla Trenčín štartuje rovnako ako náš online prenos dnes od 18:00.

Tipsport liga 2020

HC Košice - Dukla Trenčín -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

 

Dnešné kolo Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

HC Košice
3 : 2
(0:1, 2:0, 1:1)
Dukla Trenčín

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 21. Haščák (Skokan, Květoň), 25. Rapáč (Bortňák, Jokeľ), 54. Suja (Koch, Pavlin) – 14. Kajínek (Lapšanský), 51. Sojčík (Lapšanský, Valach). Rozhodca: Müllner, Baluška — Šoltés, J. Konc ml..
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Růžička, Pavlin, Koch (A), Čížek (A), Repe, Zeleňák — Květoň, Skokan (C), Haščák — Belluš, Chovan, Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Suja — Milý, Eliáš, Jokeľ
Dukla Trenčín: Valent (Tomek) — McCormack, Sládok, Bokroš, Starosta (A), Stacha, Kajínek, Rajnoha — Alderson, Mikyska, Bezúch — Sojčík (A), Valach, Hecl — Lapšanský, Švec, Bartovič (C) — Džugan, Balán, Ferényi
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:40 dôležité Oddychový čas hostí.
59:40 dôležité Až teraz to hostia skúsia bez brankára.
59:30 dôležité Bortňák mohol rozohdnúť, Valentovu bránku tesne minul.
59:10 Valent stále nemôže vykorčuľovať.
58:40 Trenčiansky gólman sa pýtal von z bránky, opäť sa ale hrá v pásme hostí. Košice zatiaľ záver výborne zvládajú.
58:05 Posledné dve minúty riadnej hracej doby. Valent zatiaľ vykorčuľovať nemôže.
57:38 Lapšanský vypichol v obrannom pásme puk pre Trenčín, obetaví Košičania ho ale následne pribrzdili. Oba celky sa napokon rozhodli prestriedať počas hry.
56:30 Naopak, pomerne často sa hrá pred Valentom. Dukla to potrebuje zmeniť.
56:20 McCormack musel s pukom zacúvať do obranného pásma. Košice výborne vykrývajú stredovú líniu a súperovi znemožňujú vytvoriť si tlak.
55:16 Bezúchov rýchly výpad stredom klziska, to nevyzeralo vôbec zle. Puk si ešte chcel so spoluhráčom naraziť, napokon sa ale k zakončeniu nedostal.
54:59 Bokroš začínal spoza Valenta. Toto ale Trenčínu vôbec nevyšlo a k svojmu brankárovi sa bude musieť vrátiť. Podobným momentom by sa už hostia mali vyvarovať.
54:25 Nasleduje komerčná prestávka. Čas rozdať si pokyny.
54:10 Postavenie mimo hry v podaní Košíc.
53:32 gól Košice dali gól!
Košice sa dostávajú opäť do vedenia. Suja mohol skórovať už o niekoľko sekúnd skôr, puk ale netrafil. Na druhýkrát už ale JAKUB SUJA vymietol pavučinu v rohu Valentovej bránky. Asistencie: Patrik Koch, Žiga Pavlin.
52:57 Ďalšie nedovolené vyhodenie Dukly.
52:16 Klhůfek bojoval so Švecom, hosťujúci hráč puk poslal cez všetky čiary. Zakázané uvoľnenie Trenčína, vhadzovať sa bude po ľavici Michala Valenta.
51:20 Hrá sa pred Košarišťanom, pri puku sú Košice.
50:38 gól Trenčín dal gól!
Čo Dukle nevyšlo počas presilovky, to jej vychádza teraz. PETER SOJČÍK dostal puk na pravú stranu, pritiahol si ho k telu a spoza obrancu prekonal Andreja Košarišťana. Asistencie: Adam Lapšanský, Marek Valach.
50:31 Oba tímy hrajú medzičasom v plnom počte.
50:04 Je z toho ďalšie vyhodenie, MIchal Valent sa hru snaží zrýchliť svojou hokejkou.
49:30 A aj keď sa Dukla následne usadila v pásme, hralo sa len v okolí rohov. Odtiaľ sa góly strieľajú skutočne len veľmi ťažko.
49:04 Domáci celok zatiaľ puk drží ďaleko od Košarišťana.
48:27 Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Belluš – 2 min., sekanie).
48:01 Na zakončenie od mantinelu si dal Košarišťan pozor. Nasleduje komerčná prestávka.
47:38 Rajnoha sa s pukom musel vrátiť za Valenta. Košičania ho totiž vysoko napádali, navyše, jeho spoluhráči medzičasom odišli na striedačku.
46:06 Trenčania chceli s pukom obkorčuľovať okolo Košarišťanovej bránky, toto na domáceho brankára neplatilo.
45:30 Kajínek podporil útočnú akciu Trenčína, v rozhodujúcej chvíli ale nedostal prihrávku na modrú čiaru. Zatiaľ tak ostáva strelcom jediného gólu Dukly.
44:20 Nenápadný švih Kocha smeroval priamo na lapačku Valenta. Ten ju však zovrel a puk len vyrazil na čepele spoluhráčov, hru zbytočne prerušovať nechcel.
43:44 Bartovič je na ľade, Trenčín pokračuje s piatimi mužmi.
43:30 Košice si to v pásme hádzali zo strany na stranu. Viackrát sa pokúsili aj o zakončenie, ale bolo to príliš čitateľné. Obrancovia teraz Valentovi výborne pomáhali.
42:49 Starostov pokus o vyhodenie — neúspešný.
42:20 Belluš to následne pokazil, bol príliš pomalý a súpera nechal puk vyhodiť do stredného pásma. Košice musia začínať spoza modrej čiary.
41:50 Valent puk podržal vo svojej lapačke. Belluš to videl, preto sa brankára nesnažil obsekávať. Pekný moment v duchu fair play.
41:35 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Milan Bartovič – 2 min., držanie).
41:16 dôležité Veľká šanca Košíc! Haščák stál k bránke chrbom, puk ale dobre tečoval. Napokon to letelo tesne nad Valentovu svätyňu.
40:49 Haščák napádal Rajnohu, ten sa z miery vyviesť nenechal a puk si telom dobre postrážil. Následne to hádzal smerom dopredu trochu neuvážene.
40:10 Je tu záverečná časť riadnej hracej doby. Budeme zvedaví na to, čo si pre nás aktéti dnešného zápasu na nasledujúcich 20 minút pripravili.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Hlavný arbiter si postrážil časomieru na sekundu presne a ukončil prostrednú časť riadnej hracej doby. Košice po nej nad Trenčínom vedú 2:1.

Pomer striel po 2. tretine: 20:14

Tretia tretina sa začne približne o 19:47.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:03 Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
38:20 Chovanova aktivita, v pásme spoluhráčov nenašiel.
37:59 Bellušovi puk odskočil od čepele. Čížek na to musel reagovať a poslal ho na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po pravici Andreja Košarišťana.
37:20 Hra ale začala znova mierne strácať na svojom tempe.
36:55 Nahodenie od modrej, toto by na brankára Valentovych kvalít platiť nemalo. Potvrdil to aj teraz, keď puk bezpečne podržal na svojej hrudi.
36:30 Čížekovi pokus o prudkú kolmicu smerom dopredu nevyšiel. Nebolo to myslené zle, jeho spoluhráč sa už ale dostal do protipohybu.
35:20 Bezúchov tvrdý príklep, Košarišťanovi puk zatancoval na výstroji. Napokon ho však predsa len skrotil a prikryl.
35:12 Košickému brankárovi sa podarilo hru prerušiť.
34:32 Košarišťan vyrazil zakončenie z pravej strany, následne si poradil aj s dobiedzajúcim Bartovičom. Dukla sa v ostatných chvíľach dobre tlačila pred bránkovisko.
33:55 Košické nahodenie do pásma sa nestretlo s pochopením, smerom dopredu pokračuje Dukla.
33:23 dôležité Konečne prišla aj šanca Trenčína. Od modrej to dobre nahadzoval McCormack, nanešťastie pre hostí to nedokázal nik tečovať. Puk tak skončil v lapačke Košarišťana.
32:55 Táto situácia sa zopakovala ešte raz. Trenčania sú príliš rýchli, paradoxne, pri prechode útočnou modrou je toto problémom.
32:36 V neprospech hostí sa pískalo postavenie mimo hry. Buly v strednom pásme.
31:52 Mikyska si chcel puk prikopnúť k čepeli, napokon mu to košická defenzíva znemožnila. Ostatní Trenčania medzičasom odišli na striedačku.
31:12 Slovákovo nahodenie by pravdepodobne skončilo mimo bránky, ale Valent nechcel riskovať nepríjemný odraz puku a hru prerušil. Nasleduje komerčná prestávka.
30:16 Medzičasom začala plynúť druhá polovica zápasu. V ostatných minútach majú viac z hry Košice, Dukla sa dostáva von z obranného pásma skutočne len sporadicky.
29:48 Valent vykorčuľoval z bránky, následná košická strela ju minula. Dukla sa teraz môže oslobodiť.
28:30 dôležité Sledovali sme viacero nepresností z oboch strán. Tú poslednú trenčiansku mohol využiť Haščák, ale pred prázdnou bránkou neuspel.
27:58 Košice zahrali na Čížeka, v strednom pásme sa potrebovali rozostaviť.
26:58 dôležité Hosťujúci Bezúch sa rozhodol negovať moje slová. Trenčín sa dostal do prečíslenia dvoch proti jednému, zakončoval v ňom práve Bezúch. Košarišťanovu bránku však tesne minul.
26:30 Dukle snahu uprieť nemožno, po druhom inkasovanom góle je však všade o krok neskôr. Hostia sa potrebujú čo najskôr spamätať.
25:46 dôležité Čížek zastavil trenčiansky útok a založil ten košický. Na jeho konci bol v superšanci Květoň, gólom sa to však neskončilo. Famózne zakročil presúvajúci sa Valent.
25:23 Valentova bránka opustila svoje miesto, na ľad prídu technici Steel Arény.
25:11 Košice sú teraz pri chuti, Trenčín si musí dávať pozor, aby neinkasoval aj po tretíkrát.
24:24 gól Košice dali gól!
Ďalší gól, ktorý môžeme zaradiť skôr do kategórie náhodných — ale na to sa nik pýtať nebude. Oceliari dostali puk do pásma, medzi kruhmi sa zamotal medzi viacerých hráčov. Za Valenta ho odtiaľ poslal BRANISLAV RAPÁČ. Asistencia: Dalibor Bortňák, Oliver Jokeľ.
23:50 Mikyska je už na ľade, pokračuje sa pred Valentom.
23:16 Dukla spoza bránky na Haščáka, ktorý to potiahol po pravej strane. Zvyknutý je ale na tú opačnú, preto v tejto chvíli nestrieľal.
22:40 Dukla sa oslobodzuje, puk letí opäť ku Košarišťanovi.
22:15 Košice sa pred Valenta vrátili. Dvakrát to skúšali z pozície pravého krídla, ani jedno zakončenie gólové parametre nemalo.
21:32 Puk okamžite opúšťa pásmo Trenčína. Dukla v úvode oslabenia na výbornú.
21:31 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Josef Mikyska – 2 min., hákovanie).
20:40 gól Košice dali gól!
Gól však padá z následneho protiútoku Oceliarov. Tí to zaviezli rýchlo do pásma, zbytočne tam nevymýšľali a prekonali Valenta. Podarilo sa to najproduktívnejšiemu mužovi ligy — MARCELOVI HAŠČÁKOVI. Asistencie: Dávid Skokan, David Květoň.
20:28 Ako prvý napokon útočil Trenčín. Švec to od mantinelu dobre hádzal Bartovičovi, ktorý stál v bezprostrednej blízkosti Košarišťana. Možno to bola aj nevýhoda, nemal totiž dostatok priestoru na zakončenie.
20:11 Prostredné dejstvo začalo plynúť. Uvidíme, ktorý z celkov bude ako prvý útočiť v tejto pasáži. Oba sa zatiaľ nesmelo formujú v okolí stredového kruhu na vhadzovanie.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Zaujímavých 20 minút je na konci, skončila sa úvodná tretina zápasu medzi Košicami a Trenčínom. Po góle Kajínka platí priebežný stav 0:1.

Pomer striel po 1. tretine: 6:7

Druhá tretina sa začne približne o 18:52.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:10 Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
18:27 Švih Suju z ľavej strany, Valent to čakal. Postrážil si tak svoju bližšiu žrď a puk podržal na hrudi. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Trenčína.
18:10 Mikyska si nedal pozor a nechal si klepnúť po čepeli, v dôsledku čoho prišiel o puk. Jeho spoluhráči sa k nemu ešte vrátili, nevymysleli však nič výnimočné.
18:10 Nasleduje komerčná prestávka.
17:10 Ďalšia aktivita Šveca, tentokrát sa dostal do súboja so Skokanom. Trenčiansky center odviedol v ostatných sekundách pre svoj tím kvantum práce.
16:42 Švec si obhodil dvojicu súperov, už však nemal rýchlosť na to, aby sám pokračoval za pukom až ku košickej bránke. Tentokrát do defenzíva domácich zvládla.
16:06 Valent chcel hrať, nakorčuľoval tam však Květoň, a tak to bolo bez rozohrávky. Ostaneme v obrannom pásme Dukly Trenčín.
15:50 Zakázané uvoľnenie Dukly, hra sa sťahuje pred Valenta.
15:34 Eliáš dohnal puk v strednom pásme, tam ale boli Košičania neusporiadaní. Domáci celok tak vo svojej útočnej akcii pokračovať nemohol.
14:40 Bezúch dôrazne pri mantineli, puk udržal pre Trenčanov.
13:15 gól Trenčín dal gól!
Košarišťan je poriadne rozohnený, za hlavným arbitrom teraz vykorčuľoval až ku kruhu. Inkasuje totiž gól, zrejme tam avizoval kontakt so súperom. Každopádne, nepomohlo mu to. Po zakončení spoza kruhu sa do listiny strelcov zapísal DAVID KAJÍNEK. Asistencia: Adam Lapšanský.
13:01 Na opačnej strane pálil z podobnej pozície Stacha, jeho zakončenie ale zastavila košická defenzíva. Nasleduje komerčná prestávka.
12:10 Dobrý švih Jokeľa, Valent po tom puku šiel lapačkou. Napokon zakročiť nemusel, zakončenie totiž cinklo len na plexiskle za jeho svätyňou.
11:40 Naďalej pokračujeme v rýchlej hre s minimom prerušení. Oba celky sa teraz prezentovali viacerými nepresnosťami.
10:51 Bortňákovi puk ušiel z čepele, Švec sa k nemu nedostal. Trenčín ho však vybojoval kolektívnou hrou pri mantineli. Pekný moment zo strany vojakov.
10:04 Dlhší čas sa neprerušovalo, oba celky potrebovali prestriedať počas hry.
09:30 McCormack hru najskôr upokojil, následne ju presunul na ľavú stranu. Po nej sa Trenčín dostal pred Košarišťana, ale neohrozil ho.
08:40 Mikyska je už na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
08:35 Klhůfek bol medzi kruhmi sám, hostia teraz na malý moment zaspali. Našťastie pre Duklu sa tá rana od Valentovej lapačky odrazila za bránku.
07:48 Dobrá defenzívna hra Dukly, niekoľkokrát to letelo až ku košickej bránke.
07:06 dôležité Milému puk preskočil cez čepeľ, Starosta ho nevyhodil. Napokon dostal prihrávku pred bránkovisko Skokan, ktorý bekhendom tesne minul.
06:47 Trenčania to následne pretlačili až za Košarišťana.
06:31 Růžička sa nepozeral na bránku, ale vymyslel to dobre. Jeho nepríjemé nahodenie musel Valent ukryť vo svojej lapačke. Hra je prerušená.
06:14 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Josef Mikyska – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
05:36 Košice sa následne dvakrát oslobodili, teraz majú puk vo svojej moci.
05:03 Trenčín roztočil svoj presilovkový kolotoč, veľmi dlho to však hostia hrali bez strely. Napokon prišlo zakončenie od modrej, ktoré Košarišťan vykopol.
04:23 Trenčania sa tam ale rýchlo vrátili a prinútili Košarišťana hru prerušiť. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke košického brankára.
04:10 Spoza kruhu vypálil Alderson, Dukla následne prišla o útočné pásmo.
03:42 Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., držanie).
03:38 V plnej permanencii bol teraz aj Košarišťan. Heclova formácia na neho vyslala tri dobré strely, ani jedna si však cestu do siete nenašla.
03:25 Medzičasom pokračujeme v hre piatich proti piatim.
02:49 dôležité Květoň si puk niekoľkokrát vymenil so Skokanom, až napokon takmer tečoval dobrú ranu od modrej do Valentovej siete. Puk napokon priestor troch žrdí tesne minul.
02:08 Mikyska mal problémy, napokon však puk do stredného pásma dostal. Práve tam sa v tejto chvíli bude vhadzovať, aj keď sa Košice dožadovali hry pred Valentom.
01:53 Dukla sa navyše oslobodzuje.
01:26 Košice vyslali niekoľko prudkých stirel, predovšetkým od modrej letel rýchly puk. Zatiaľ je to však zo strany Košíc nepresné.
00:53 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Graeme McCormack – 2 min., sekanie).
00:41 Ako prvý však útočil Trenčín. Stacha si dobrým pohybom na modrej čiare vypýtal puk a následne to hádzal do ohňa, ale jeho strieľaná prihrávka sa cez hradbu tiel nedostala.
00:06 Zápas medzi Košicami a Trenčínom sa práve začal. K puku sa bezprostredne po vhadzovaní dostali košickí korčuliari, ktorí sa už ponáhľajú pred bránku Michala Valenta.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Slávnostné buly dnes v Košiciach vhodí legendárna atletická sesterská dvojica — bývalé reprezentantky Slovenska v skoku do diaľky a trojskoku Jana a Dana Velďákové.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Růžička, Pavlin, Koch (A), Čížek (A), Repe, Zeleňák — Květoň, Skokan (C), Haščák — Belluš, Chovan, Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Suja — Milý, Eliáš, Jokeľ

Dukla Trenčín: Valent (Tomek) — McCormack, Sládok, Bokroš, Starosta (A), Stacha, Kajínek, Rajnoha — Alderson, Mikyska, Bezúch — Sojčík (A), Valach, Hecl — Lapšanský, Švec, Bartovič (C) — Džugan, Balán, Ferényi

Rozhodca: Müllner, Baluška — Šoltés, J. Konc ml..
Vážení športoví priatelia, tipsportligisti nezaháľajú a v rýchlom slede pokračujú ďalším kolom — už štyridsiatym. V metropole východného Slovenska prinesie súboj dvoch tradičných hokejových bášt, HC Košice vyzve Duklu Trenčín.

HC Košice je v ostatných týždňoch poriadne nabudený. Oceliari bodovali už v 15 zápasoch v rade, naposledy sa im to nepodarilo ešte 17. novembra 2019. Košice síce prišli o sériu neporaziteľnosti po 12 zápasoch, v ostatných dvoch kolách však znova zvíťazili, a tak sa zdá, že sa opäť pozviechali. V tabuľke im patrí stále prvé miesto, už však len s náskokom jediného bodu pred druhou Banskou Bystricou. S ňou majú rovnaký počet inkasovaných gólov (66), no Oceliari sú v útoku produktívnejší — nastrieľali doposiaľ 109 presných zásahov.

Posledné tri zápasy Košíc:
HC Nové Zámky — HC Košice 4:5
HC Košice — HK Nitra 3:2 sn
MAC Újbuda — HC Košíce 4:3 pp

Dukla Trenčín sa výsledkovo trápi. Zverenci bývalého skvelého krídelníka Jána Pardavého menia úspešnejšie obdobia s tými menej úspešnými ako na bežiacom páse. Stačí im to síce na priebežné štvrté miesto, no Trenčín má rozhodne silu byť aj v prvej trojke. V ostatnom čase mu ale neprospeli tri prehry z posledných piatich odohraných zápasov, aj kvôli nim sa strata Trenčína na tretí Slovan zvýšila na 11 bodov. Hokejisti spod hradu Matúša Čáka majú pomerne úderný útok (údernejší ako súčasný líder), do sietí súperov nastrieľali 110 gólov. Sami ich pritom inkasovali 85.

Posledné tri zápasy Trenčína:
HK Poprad — Dukla Trenčín 3:1
HC Slovan Bratislava — Dukla Trenčín 4:1
Dukla Trenčín — HK Dukla Ingema Michalovce 4:2

Tohtosezónne vzájomné zápasy Košíc a Trenčína boli síce mimoriadne vyrovnané, ale Trenčania s nimi zrejme spokojní nie sú. Nevyhrali ani raz, Košice ich postupne zdolali 3:2, 4:3 po samostatných nájazdoch a 2:1 po samostatných nájazdoch.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo