DVTK Miškovec HC Košice hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

12. 2. 2020 |
 

DVTK Miškovec, HC Košice, hokej, online prenos, dnes, LIVE, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu DVTK Miškovec - HC Košice hokejovej Tipsport ligy štartuje dnes od 18:30.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

DVTK Miškovec, HC Košice, hokej, online prenos, dnes, LIVE, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu DVTK Miškovec - HC Košice hokejovej Tipsport ligy štartuje dnes od 18:30.

DVTK Miškovec HC Košice hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:30

DVTK Miškovec, HC Košice, hokej. Na ľade deviateho tímu Tipsport ligy - DVTK Miškovec sa dnes predstaví tretí tím súťaže HC Košice. Hostia sú podľa rozloženia vkladov v Tipsporte jasným favoritom.

Najskôr výmena z posledného tímu k favoritovi ligy, potom opätovná nominácia do reprezentácie a napokon aj prvý gól v najcennejšom drese. Hokejový útočník Jakub Sukeľ zažíva mimoriadne príjemné obdobie kariéry.

Do výberu na popradský Kaufland Cup sa dostal až dodatočne po výpadku viacerých útočníkov a už po 60 sekundách prvého zápasu proti Bielorusku (4:3) ukázal prečo. Akciu so spoluhráčmi z útoku Petrom Zuzinom a Tomášom Marcinkom zakončil prvým gólom v reprezentácii. Potreboval naň štyri zápasy.

"Je to veľmi príjemný pocit. Zvlášť, keď sa mi to podarilo prakticky doma. Do Popradu ma prišla pozrieť aj rodina a je o to krajšie, že sa mi to podarilo práve tu. Strelil som ho v úvode zápasu a to sa potom hrá lepšie po celý zápas," priznal.

Jeho formáciu s Petrom Zuzinom a Tomášom Marcinkom bolo v zápase vidieť, v obrane Bielorusov viackrát urobili "prievan". "Hralo sa mi výborne aj vďaka spoluhráčom z útoku. So 'Zuzom' i Tomášom sa nám darilo byť dlho s pukom v útočnom pásme, mali sme aj viacero šancí. Škoda, mohli sme dať aj viac gólov."

Sukeľ zamieril v polovici januára z Liptovského Mikuláša, ktorý je posledný v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže, do HC Košice, ktorý patrí k favoritom na titul. V silnej konkurencii sa nestratil a počas šiestich zápasov za "oceliarov" získal už päť kanadských bodov za tri góly a dve asistencie. Hernú pohodu, ktorá ho doviedla aj do tímu trénera Craiga Ramsayho, potvrdil premiérovým gólom v reprezentácii. "Momentálne ma hokej veľmi baví. Teším sa, že sa posúvam vpred," poznamenal.

Tipsport liga 2020

DVTK Miškovec - HC Košice -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:30

Dnešné kolo Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]  

DVTK Miškovec
4 : 2
(1:0, 2:1, 1:1)
HC Košice

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 20. Valchař (Beauviller), 24. Beach (Rodman, Ross), 26. Wehrs (Rodman), 60. Beach (Ross) – 36. Chovan (Pavlin, Haščák), 56. Haščák (Chovan, Skokan). Rozhodca: Štefik, Novák — Šoltés, Beniač.
DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) — Kiss, Ross, Vandane, Göz, Wehrs, Szirányi — Valchař, Vas, Beauviller — Magosi, Galanisz, Rodman — Beach, Harrison, Ritó — Kiss, Láda, Lövei
HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) — Slovák, Koch, Pavlin, Zeleňák, Čížek, Růžička — Belluš, Chovan, Haščák — Květoň, Skokan, Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — MIlý, Suja, Majdan
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:52 gól Miškovec dal gól!
Je definitívne rozhodnuté, opustenú košickú bránku triafa KYLE BEACH. Asistencia: Nicholas Ross.
59:18 dôležité Škorvánek je na striedačke, Košice so šiestimi korčuliarmi.
59:01 Medzičasom začala prebiehať posledná minúta tretej tretiny.
58:30 Košice nemôžu hrať bez brankára, MIškovec puk drží v strednom pásme.
57:58 Galanisz drží puk ďaleko od Rajnu.
57:03 Pokračuje sa v hre piatich proti piatim.
56:25 Teraz však puk letí cez všetky čiary, čo Miškovec využije na striedanie. Čerstvé sily pošlú na ľad aj Košice.
56:10 Pavlin drží puk v útočnom pásme, hostia chcú strieľať.
55:30 gól Košice dali gól!
Tak napokon ešte prichádza dramatizácia! MARCEL HAŠČÁK totiž strieľa presilovkový gól, Košice tak prehrávajú už len o jeden presný zásah. Asistencie: Michal Chovan, Dávid Skokan.
54:58 Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
54:58 Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 2 min., vrazenie na mantinel).
54:44 Až teraz sa to hosťom podarilo. Do pásma prenikol Slovák, ktorý chcel vybojovať vhadzovanie. Aj sa mu to darí, Rajna jeho puk podržal.
54:30 Wehrs zahral dobre pred Haščákom. Košičania sa v dôležitých minútach vôbec nevedia dostať k puku, čo pre nich nie je dobré znamenie.
53:36 Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Radim Valchař – 2 min., sekanie).
53:26 Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
53:14 Sekundy plynú pomerne rýchlo. Pri puku bol Beach, ten sa však nemal kam ponáhľať. Radšej počkal, kým jeho formácia neprestrieda.
52:20 Pavlin to nastrelil zo stredného pásma. Rajna sa rozhodol tentokrát neprerušovať a čepeľou okamžite rozohrával.
51:28 Belluš vytiahol puk na Suju, ktorý to skúšal z veľkého uhla. Strela smerovala k bližšej žrdi, ktorú si Rajna dobre postrážil.
51:01 Haščák dokorčuľoval puk pri zadnom mantineli, chýbala mu tam ale podpora jeho spoluhráčov. Neskôr sa k zakončeniu dostal Suja, Rajna hru radšej prerušil. Nasleduje komerčná prestávka.
50:21 Skokan narazil do Vandaneho a pripravil ho o puk. Toto Košice potrebujú, ideálne však v útočnom pásme.
50:02 Prebieha posledných 10 minút riadnej hracej doby.
49:17 Wehrs zahral na pravý kruh, kde bol pripravený Vandane. Nenápadné zakončneie odtiaľ sa ukázalo ako dobrý ťah, Škorvánek musel puk prikryť na dvakrát.
48:27 Košičania dvakrát vyhodili, hrá sa pred Rajnom.
47:47 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Skokan – 2 min., hrubosť).
47:47 dôležité Štvorica domácich si „pohádzala“ Skokanom, košického kapitána sa prišiel zastať Koch. Nervozita sa stupňuje.
47:33 Miškovec sa dostal do postavenia mimo hry. Valchař už nestihol zastaviť svoju strelu, každopádne, bez ohľadu na ňu sa hra presunie do stredného pásma.
47:04 Strieľal aj Zeleňák, opäť to bolo od modrej čiary. Tentokrát letela strela na bránku, ale len do priestoru, v ktorom vládol Rajna.
46:26 Od modrej to skúšal Koch. Strela to márna nebola, ale chýbala jej väčšia presnosť. Puk trafil len zadné plexisklo.
45:57 Hra sa veľmi často prerušuje, naposledy sa tak udialo po miškoveckej aktivite. Naďalej platí, že sa na ľade nedeje nič zaujímavé.
45:02 Vhadzovať sa bude v pásme Miškovca, najskôr sa však na rad dostane komerčná prestávka. Košice si po nej potrebujú vytvoriť aspoň náznak tlaku.
44:30 Škorvánek sklepol na spoluhráčov, tí sa chcú dostať do pásma.
43:55 Bortňák nabral rýchlosť, napokon však až príliš veľkú. Košičania sa dostali do postavenia mimo hry. Tretia tretina je zatiaľ najstatickejšia, na ľade sa nedeje takmer nič.
43:38 Smerom dopredu sa po prvýkrát v tejto tretine vydal aj Miškovec. Škorvánka prinútil zakročiť, a tak sa bude vhadzovať priamo v košickom obrannom pásme.
43:10 Už sa hrá v plnom počte na oboch stranách.
42:27 Chovan zaváhal, zbytočne hľadal Haščáka. Ten to skúšal z diaľky nahodením, Rajna s tým nemohol mať absolútne žiadny problém.
42:02 Chovan na Skokana, toto bolo nepresné.
41:48 dôležité Sukeľ priťukol Růžičkovi, ten to skúsil bombou od modrej. Nebolo to vôbec márne, každopádne, puk napokon smeroval priamo na hruď Rajnu.
41:03 Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Balázs Göz – 2 min., sekanie).
40:41 Chovan po ľavej strane, odtiaľ sa to dostalo k opačnému mantinelu. Domáci však zahrali ešte pred Haščákom, puk vyletel poriadne vysoko.
40:10 Začala sa tretia tretina, pri puku sú Košice.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Skončila sa aj druhá tretina zápasu medzi Miškovcom a Košicami. Opäť sa v nej viac darilo domácim, ktorí pridali ďalšie dva góly, keď sa postupne presadili Beach a Wehrs. Košice kontrovali gólom Chovana, ale z ich strany to zatiaľ nie je vôbec optimálny výkon.

Tretia tretina sa začne približne o 20:17
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:04 Rajna našiel Harrisona, príliš to ale domácim nepomohlo. Bolo to bez šance, navyše, Koch je už na ľade. Plynie posledná minúta prostrednej časti riadnej hracej doby.
38:23 Nevyšlo to ani Rodmanovi. Medzičasom začali plynúť záverečné dve minúty druhej tretiny.
37:46 Stále sa domáci nedokážu usadiť pred Stanislavom Škorvánkom. Oceliari to trikrát dobre poslali cez všetky čiary.
37:15 Košice sa oslobodzujú, puk letí k Rajnovi.
37:01 Vylúčenie v tíme HC Košice (Patrik Koch – 2 min., nečakané napadnutie).
36:42 Beach zakončovať nemohol, po ňom ani Harrison. Miškovec sa drží v útočnom pásme.
35:41 gól Košice dali gól!
Nešťastný moment na miškoveckej strane. Chovan sa dostal k puku a potiahol ho pekným oblúkom. Následne to chcel hodiť pred bránku, ale domáci si strieľajú vlastný gól. Samozrejme, za strelca je označený MICHAL CHOVAN. Asistencie: Žiga Pavlin, Marcel Haščák.
35:30 Od modrej to skúšal Zeleňák. Rajna mal odkrytý výhľad, toto na neho platiť nemohlo.
34:40 Majdanov pokus o aktívne napádanie. Stále je to zo strany Košíc príliš statické.
34:28 Vandane nabral za Rajnom rýchlosť a puk poslal pred Škorvánka. Košice tam boli s viacerými hráčmi a situáciu si postrážili.
33:20 Nahodené puky na oboch stranách. Momentálne sledujeme divácky neatraktívny hokej, ale za aktuálneho stavu to zrejme domácim fanúšikom príliš neprekáža.
32:48 To bolo zo strany Miškovca unáhlené, po reklamnej pauze to poslali zbytočne na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Rajnom.
32:27 Vandane sa pri mantineli oklamať nenechal, bol z toho koniec košického mini tlaku. Dopredu šiel Miškovec, ani z tohto ale nebolo napokon nič zaujímavé.
31:43 Zakončoval Skokan, dobrý zákrok Rajnu.
31:30 V situácii dvoch proti dvom si Chovan puk stiahol a počkal na spoluhráčov, následne však nevyslal ideálnu prihrávku. Košice ešte v pásme ostanú.
30:53 Szirányi sa vrátil pred Rajnu, Miškovec bude striedať.
30:10 Začala sa druhá polovica riadnej hracej doby.
29:40 dôležité Veľká šanca Košíc! Od modrej to posielal Koch, netrafil. Puk ale ešte padol pred bránku, odkiaľ chcel dorážažať Bortňák, Ani z tohto košický gól nebude.
29:10 Göz sa snažil napádať Čížeka, to sa mu ale nepodarilo. Košický obranca tam mal spoluhráčov, cez ktorých to dostal až pred Rajnu.
28:36 Belluš nahodil do pásma, puk dokorčuľoval Chovan. Ten našiel Zeleňáka, ktorý zasa posunul Pavlinovi. Slovinský reprezentant to skúšal od modrej, neuspel.
28:04 Szirányi zbiera puk v strednom pásme, Miškovec pôjde pred Škorvánka.
27:30 Klhůfek prišliapol puk pri mantineli a počkal tam na pomoc spoluhráčov. Košice sa potrebujú tlačiť pred Rajnu, takto to nepôjde.
26:40 Růžičkovo nahodenie, český obranca v službách Košíc si chcel následne puk aj sám dokorčuľovať. Už však nemal dostatok síl, Miškovec to vyvezie do stredného pásma.
25:46 dôležité Na opačnej strane veľká šanca Květoňa. Dobrým zákrokom sa však prezentoval Rajna.
25:06 gól Miškovec dal gól!
S Košicami to vyzerá už veľmi zle. Miškovec využíva absolútne všetko, KEVIN WEHRS sa dostal zo stredného pásma do toho útočného a Škorvánka nekompromistne prekonal. Asistencia: David Rodman.
24:49 Košičania sú na ľade už s piatimi mužmi. Rozhodne ich ale neteší priebežný stav. Miškovec je rozbehnutý, Oceliari to budú mať len veľmi ťažké.
24:20 Košice puk zaviezli do pásma a niekoľko sekúnd ho tam podržali.
23:29 gól Miškovec dal gól!
Teraz to ale domáci zvládli lepšie. KYLE BEACH sa posunul do ľavého kruhu, zvolil krátky švih a zavesil to do siete. 2:0 pre maďarský celok. Asistencie: David Rodman, Nicholas Ross.
23:20 Ross sa tentokrát neodvážil vystreliť, domáci si to následne nezmyselne prehodili. Košice to prečítali a oslobodili sa.
22:47 Rossova delovka od modrej. Škorvánek sa vyklonil v správny čas a puk zachytil. Miškovec ostane v pásme.
22:25 Vylúčenie v tíme HC Košice (Branislav Rapáč – 2 min., sekanie).
21:51 Vylúčenie v tíme HC Košice (David Květoň – 2 min., hákovanie).
21:49 dôležité Čížek prihral spoluhráčom k mantinelu, ale puk sa odtiaľ odrazil ku Škorvánkovi. Okamžite tam smeroval Valchař, Škorvánek pred ním stihol prikryť.
21:30 Domáci sa usadili v pásme a skúsili to od modrej. Škorvánek to mohol pustiť na mantinel, ale puk radšej ukryl vo svojej lapačky. Hra je prerušená.
20:37 Smerom dopredu šiel aj Miškovec, Ritó bránku netrafil. Pomerne pokojný úvod druhej tretiny.
20:20 Úvodné buly pre Košice, ktoré sa okamžite natlačili pred Rajnu. Zatiaľ je to v rohu ľadovej plochy.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Po dvadsiatich minútach platí stav 1:0, o jediný gól sa postaral 54 sekúnd pred koncom Valchař. Šancí sme videli viacero, niekoľkokrát sa však vyznamenali obaja gólmani.

Druhá tretina sa začne približne o 19:24.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:06 gól Miškovec dal gól!
Miškovec sa gólom do šatne ujíma vedenia. Krásny moment, RADIM VALCHAŘ to dostal priamo pred bránku, kde si to ešte prehodil na opačnú stranu čepele a zakončil ku Škorvánkovej žrdi. Asistencia: Francis Beauviller.
19:03 Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
18:25 Hra je prerušená, ostane v strednom pásme. Zdá sa, že v samom závere úvodnej časti sa už budú chcieť oba celky sústrediť na pozorné bránenie.
18:03 Nahodenie od modrej Rajnovu bránku netrafilo.
17:40 Kochov prienik, cez Rodmana sa ale nedostal. Nepresnosti na oboch stranách, hra počas ostatnej minúty mierne stratila na svojom tempe.
16:50 Oceliarov zastavilo postavenie mimo hry.
16:26 Čížek zrýchlil a dokorčuľoval puk. Hru upokojil, jeho spoluhráči sa následne dostali von z obrannej tretiny. Oba celky budú striedať počas hry.
15:30 A ďalšia šanca Miškovca. Galanisz bol sám pred Škorvánkom, prehodil si to na forhend a strieľal. Na gól to nestačilo.
15:12 Vhadzovať sa bude v pásme domácich.
14:10 dôležité Miškovec spálil tutovku! Dostal sa do prečíslenia dvoch proti jednému, prvé zakončenie Škorvánek vyrazil pred Galanisza. Ten puk prekorčuľoval a do odkrytej časti bránky nestrieľal.
13:40 Belluš nahodil, Magosi vyhodil. Miškovec sa oslobodzuje a v ostatných sekundách aj dobre bráni.
13:03 Teraz je to už v strednom pásme, oba celky budú striedať.
12:31 dôležité Nahodenie Chovana, puk padol pred bránkovisko. Tam bol ešte Skokan, Košiciam to na gól nestačilo. Veľký tlak hostí.
11:56 Skokan sa snažil natlačiť pred Rajnu. Zaujímavý pokus, ale miškovecký gólman bol pozorný a ani sa nepohol.
11:30 Květoň je na ľade, Košice majú k dispozícii presilovú hru.
11:00 Rapáč prenikol po pravom krídle, následne sa však nechal pritlačiť k mantinelu. Ostalo to bez strely.
10:24 Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Nicholas Ross – 2 min., sekanie + 2 min., sekanie).
10:24 dôležité Veľká šanca aj pre Košice. Suja sa rútil sám na Rajnu, forhendovým blafákom proti nemu neuspel. Bol však faulovaný, pomer síl na ľade sa vyrovná.
10:07 Košice sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary.
09:46 dôležité Veľká šanca DVTK! Domáci vyhrali buly v pásme, puk si rýchlo poslali a na Škorvánka ho nahadzoval Magosi. Brankár hostí nemal strelu pod kontrolou, musel ju zachytiť na dvakrát.
09:30 Vylúčenie v tíme HC Košice (David Květoň – 2 min., hákovanie).
09:23 dôležité Květoň prepadol v strednom pásme, Beauviller sa následne rútil do šance, ale Škorvánka neprekonal. Na košickej strane by sa však malo vylučovať.
08:49 Ross si následne vypýtal aj puk, Miškovec to ale poslal po opačnej strane. Domáci budú striedať, po zmene formácie siahnu aj hosťujúce Košice.
08:10 Zeleňák sa zrazil s Rossom, košický obranca šiel k ľadu.
07:35 dôležité Košičania však v pásme ešte ostali. Po jednom zo zakončení ostal puk nepríjemne stáť pred bránkoviskom, Slovák z dorážky Rajnovu svätyňu netrafil.
07:20 Rapáč to chcel od mantinelu poslať Bortňákovi, okamžite k nemu prikorčuľovala dvojica domácich. Tá mu to znemožnila.
06:46 Pokus o zakončenie Szirányiho, puk netrafil. Pred Škorvánkom sa to následne poodrážalo, a tak radšej košický gólman hru prerušil.
06:14 Ross poslal spoluhráčov do pásma, preletelo tam aj niekoľko prihrávok. Čížek bol ale pozorný, dostal sa k puku a dostal ho ďaleko od Škorvánka.
05:30 Pavlin nezvládol súboj pri mantineli, DVTK sa mohol usadiť v pásme. Nestalo sa tak, domáci puk nezachytili na útočnej modrej.
05:06 Květoň to nahadzoval do pásma, k puku sa dostal Vandane. Košice ale ešte zvolili aktívne napádanie a Rajnu prinútili hru prerušiť.
04:32 Nezmení sa to ani teraz, miškoveckých hokejistov zastavilo postavenie mimo hry.
04:20 Růžička na Belluša, všetko vyriešil Magosi. Zatiaľ nesledujeme príliš divácky atraktívny hokej.
03:52 Kiss dostal puk do pásma, tam mu chýbali spoluhráči.
03:20 Košice hrali zo zabezpečenej defenzívy, cez Slováka to poslali von z obrannej tretiny. Zakončoval opäť Pavlin, Rajna dobre zasiahol.
02:48 MIlý s nahodením, toto rozhodne nemalo gólové parametre.
01:49 Beauviller sa rútil sám do pásma, od puku to mal ale veľmi ďaleko. Škorvánek vykorčuľoval z bránkoviska a všetko vyriešil.
01:20 Oceliari si to rozhodili v pásme, spoza bránky to Belluš poslal na modrú Pavlinovi. Príklep odtiaľ zapadol priamo do Rajnovej lapačky.
00:53 Na opačnej strane sme videli prvé zakončenia medzi tri žrde. Na dvakrát to skúšal Rapáč, ale neuspel. Rajna hru prerušil.
00:10 Zápas sa začal, Miškovec do neho vstúpil veľmi aktívne. Puk nahadzoval okamžite pred Škorvánkovo bránkovisko, košická defenzíva to včas vyriešila.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

DVTK Miškovec: Rajna (Adorján) — Kiss, Ross, Vandane, Göz, Wehrs, Szirányi — Valchař, Vas, Beauviller — Magosi, Galanisz, Rodman — Beach, Harrison, Ritó — Kiss, Láda, Lövei

HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) — Slovák, Koch, Pavlin, Zeleňák, Čížek, Růžička — Belluš, Chovan, Haščák — Květoň, Skokan, Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — MIlý, Suja, Majdan

Rozhodca: Štefik, Novák — Šoltés, Beniač.
Zápas medzi Miškovcom a Košicami by mal byť podľa papierových predpokladov v réžii košického celku. Ten vyhral posledné dva zápasy v rade a z tretieho miesta stráca na druhý Slovan jeden bod, zatiaľ čo na vedúcu Banskú Bystricu body tri. Zverenci trénera Petra Draisaitla nastrieľali 129 gólov, inkasovali ich rovných 90.

Miškovcu sa v ostatnom čase príliš nedarí. Z posledných piatich zápasov vyhral len jediný a aj to je dôvod, prečo je celok zo severu Maďarska až na 9. priečke tabuľky. Miškoveckí hokejisti majú 59 bodov, to je o jeden menej, ako majú ôsme Michalovce. V neprospech domáceho celku môže hovoriť skóre. Nastrieľal síce slušných 116 gólov, sám ich však inkasoval ešte o desať viac — 126.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo