MHK 32 Liptovský Mikuláš HC Slovan Bratislava hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

10. 1. 2020 |
 

Liptovský Mikuláš, Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu MHK 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Na snímke vpravo Eduard Šedivý, vľavo Barry Brust (obaja Slovan) a uprostred Daniel Brejčák (Poprad)  v zápase 11. kola hokejovej Tipsport ligy HC Slovan Bratislava - HK Poprad 11. októbra 2019 v Bratislave. FOTO TASR - Martin Baumann

Liptovský Mikuláš, Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu MHK 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Liptovský Mikuláš Slovan Bratislava hokej online dnes live Tipsport liga dnes od 18:00

Liptovský Mikuláš, Slovan Bratislava, hokej. Tipsport liga pokračuje dnes aj zápasom Liptovský Mikuláš - Slovan Bratislava. V Mikuláši tak dnes uvidia zápas tretieho tímu tabuľky z Bratislavy proti poslednému.

Favorit je tak jasný nielen podľa postavenia v tabuľke, ale aj podľa rozloženia vkladov v stávkovej spoločnosti Tipsport. Až 99 percent tipujúcich stavilo na výhru hostí a len jedno percento vidí pred zápasom remízu. Na výhru domácich nestavilo ani jedno percento tipujúcich.

Dnešný zápas hokejovej Tipsport ligy Liptovský Mikuláš - Slovan Bratislava štartuje rovnako ako náš online prenos dnes od 18:00.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]

Tipsport liga 2020

Liptovský Mikuláš - Slovan Bratislava -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

Dnešné kolo hokejovej Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]

MHK 32 Liptovský Mikuláš
2 : 5
(0:1, 1:3, 1:1)
HC Slovan Bratislava

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 34. Petran (Roman), 47. Kriška (Piatka, Sukeľ) – 19. Sersen (Zigo), 28. Zigo (Abdul, Puliš), 35. Bondra (Šedivý, Meszároš), 40. Puliš (Zigo, Šedivý), 48. Basaraba (Bondra, Meszároš). Rozhodca: Korba, Juhász – Durmis, Soltész.
MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin – Kramár, Kurali, Petran, Droppa, Roman, Smutný, Haluška, Nemec – Kriška, Piatka, Sukeľ – Vybíral, Nikulin, Ru. Huna – Uhrík, Tamáši, Nechaj – Ri. Huna, Ro. Huna, Surový
HC Slovan Bratislava: Habal – Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Šedivý, Kučný, Petráš, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Kukumberg, Kytnár, Matoušek – Jendek, Urbánek, Žitný
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:40 Vhadzovať sa bude v strednom pásme. Domáci buly vyhrali no pri nahodenom puku v útočnom pásme boli rýchlejšie hostia.
59:03 Liptáci sú s pukom za vlastnou bránou a čakajú na dostriedanie spoluhráčov. Pri následnej snahe založiť útočnú akciu prišla opäť nepresnosť a domáci sa vrátili s pukom za bránu.
57:57 Zdá sa, že oba celky už iba čakajú na koniec stretnutia. Útoky Liptovského Mikuláša príležitosti neprinášajú a hostia sa s pukom už nikam neponáhľajú.
56:37 Róbert Huna dotiahol puk do útočného pásma, kde na modrú čiaru prihral Droppovi. Jeho strela bola zblokovaná a Habal s problémami puk vyrazil.
55:42 Obrovká šanca Kukumberga po chybe domácich. Puk sa po jeho zakončení kĺzal po bránkovej čiare, no Liptáci stihli zakročiť a puk poslali mimo obranné pásmo.
55:01 Hráči Slovana úspešne napádali rozohrávku domácich. Medzi kruhy dostal puk St. Pierre, no jeho strela bola zblokovaná a puk tesne minul bránu Zalivina.
53:50 Liptáci zakladali rýchly protiútok, no v strednom pásme prišla opäť nepresnosť a puk majú na hokejkách hostia za vlastnou bránou.
52:47 Hostia sú s pukom v útočnej tretine, ale nikam sa neponáhľajú a držia puk pri mantineli.
52:06 Tempo hry po poslednom góle Slovana rýchlo upadlo a diváci na štadióne moc hokejovej krásy nevidia.
50:50 Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať v útočnom pásme Slovana Bratislava. Slovan buly vyhral, no k ohrozeniu domácej brány sa nedostal. Puk sa nachádza za bránou Habala.
50:14 Róbert Huna poslal na modrú čiaru puk Petranovi, ktorý sa do toho opäť oprel, no táto strela letela tesne ponad Habalovu bránu.
49:35 Liptáci sú s pukom v útočnom pásme, no sú veľmi dobre vytláčaní k mantinelom a k strele sa dostať nevedia.
47:56 gól Slovan Bratislava dal gól!
Hostia vyhali buly v strednom pásme a do útočného pásma sa vrhol Bondra. Pod tlakom dokázal puk poslať pred Zalivina, kde stála JOE BASARABA a ten len hokejkou zmenil smer puku do brány Liptovského Mikuláša. Asistencie: Radovan Bondra, Andrej Meszároš.
47:08 Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Liptovského Mikuláša. Liptáci buly vyhrali, no v útočnom pásme sa dlho neohriali. Slovan puk poslal mimo obranné pásmo a ujali sa ho opäť domáci.
46:48 gól Liptovský Mikuláš dal gól!
Krásna kombinácia domácich. Puk mal v rohu klziska Jakub Sukeľ, ktorý poslal puk do ľavého kruhu Piatkovi, ten si počkal na správny moment a prihral osamotenému MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorému nerobilo problém poslať puk do odkrytej brány. Asistencie: Maroš, Piatka, Jakub Sukeľ.
45:58 Buly v obrannom pásme Slovan vyhral a puk okamžite poslal na druhú stranu ľadovej plochy.
45:52 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Štajnoch – 2 min., sekanie).
45:07 Na oboch stranách bolo v poslendej minúte viacero nepresností a hralo sa najmä v strednom pásme s množstvom súbojov.
44:03 Domáci v plnom počte.
43:40 Abdulou nahodenný puk tečoval pred Zalivinom Zigo, no brankár domácich bol pozorný a puk vyrazil.
43:08 Vhadzuje sa pred Zalivinom. Domáci vyhrali buly, no puk sai m nepodarilo poslať mimo obranné pásmo.
42:49 Liptáci sa po necelej minúte v oslabení dokázali oslobodiť a puk poslali cez všetky čiary.
42:27 Kytnár spoza brány perfektne našiel dobre postaveného Besaraba. Jeho strelu Zalivin s problémami vyráža.
42:00 Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (J. Sukeľ – 2 min., sekanie).
41:43 Hostia v plnom počte.
41:42 Pekná akcia domácich, no ani napriek viacerým veľmi dobrým strelám nedokázali poslať puk za chrbát Habala.
41:31 Róbert Huna pred bránou perfektne našiel Tamášiho, no ten ani na dvakrát nedokázal výborne chytajúceho Habala prekonať.
40:53 Slovan zachytil puk za vlastnou bránou a poslal ho až za bránu domácich. Tým sa zatiaľ v útočnom pásme nedarí usadiť.
40:37 Liptáci sa usadili v útočnom pásme. Kurali sa pokúsil o strelu od modrej čiary, no pošmykol sa a puk minul Habalovu bránu.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Hostia sa v druhej tretine dostali do vedenia o tri góly. Najprv sa v 28. minúte presadil Zigo. Liptáci na tento gól dokázali odpovedať v presilovej hre zásluhou Petrana, no z gólu sa dlho netešili a už o minútu opäť inkasovali, keď sa sám proti brankárovi presadil Bondra. Tesne pred koncom druhého dejstva sa v neprehľadnej situácii presadil Zigo a upravil tak na 1:4 po druhej tretine. Liptáci v závere odohrali 18 sekúnd z presilovej hry, ktorá bude pokračovať v tretej tretine. K dvom nebezpečným strelám sa dostal pred koncom zápasu Petran, no Habal vytiahol výborné zákroky a nedovolil domácim skórovať.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:43 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Sersen – 2 min., hákovanie).
39:14 gól Slovan Bratislava dal gól!
Pri tomto góle mali hostia aj kúsok štastia. Odrazený puk od mantinelu sa dostal pred Zalivina a Slovan na viackrát puk dorážal. Za chrbát Zalivina puk napokon pretlačil RADOVAN PULIŠ. Asistencie: Tomáš Zigo, Eduard Šedivý.
38:33 Hostia v plnom počte.
38:01 Petran dostal puk na modrú čiaru a prudko vystrelil. Habal puk vyrazil do rohu klziska.
37:06 Sukeľ z rohu klziska perfektne pred bránou našiel Piatku. Ten pod tlakom tesne minul bránu Slovana Bratislava.
36:36 Hostia buly v obrannom pásme vyhrali a puk okamžite vyhodili cez všetky čiary.
36:33 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Meszároš – 2 min., podrazenie).
36:04 Štajnochovu prudkú strelu dokázal Zalivin vytesniť mimo priestor brány.
34:57 Krásna akcia domácich. Jakub Sukeľ sa bleskovo dostal do útočného pásma a krížnou prihrávkou našiel Krišku, ktorý si puk prikopol a následne vystrelil. Habal bol pozorný a puk vyrazil do rohu klziska.
34:02 gól Slovan Bratislava dal gól!
Liptáci sa z gólu dlho netešili. Na útočnej modrej čiare si dobre nepostrážili RADOVANA BONDRU, ktorý sám proti brankárovi presnou strelou ponad rameno Zalivina opäť zvyšuje na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Eduard Šedivý, Andrej Meszároš.
33:01 gól Liptovský Mikuláš dal gól!
Domácim sa to napokon podarilo. Tesne po skončení presilovej hry sa k puku na modrej čiare dostal MARCEL PETRAN a delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Michal Roman.
31:57 Puk je opäť za bránou domácich a Slovan môže v pokoji vystriedať.
31:20 Slovanisti vybojovali puk pri mantineli a vyhadzujú ho až za Zalivina. Liptáci majú problém sa usadiť v útočnom pásme.
30:58 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Štajnoch – 2 min., nedovolené bránenie).
30:43 Veľká šanca hostí. Pred Zalivinom po rýchom protiútoku nastala neprehľadná situácia, no domáci sa napokon ubránili a puk poslali mimo obranné pásmo.
29:58 Liptáci tentokrát pekne zakombinovali v útočnom pásme, ale napokon prišla nepresná prihrávka na modrú čiaru a po puk sa musia vrátiť až za svoju vlastnú bránu.
29:05 Domáci sú po inkasovanom góle otrasení a väčšinu času sú uzavretí v obrannom pásme.
27:44 gól Slovan Bratislava dal gól!
Hostia aj tentokrát buly vyhrali, no dokázali sa odpútať od mantinelu. K puku sa dostal TOMÁŠ ZIGO, ktorý sa individuálne dostal až pred Zalivina a blafákom posiela puk za jeho chrbát. Asistencie: Jindřich Abdul, Radovan Puliš.
27:16 Hostia boli vytlačený k mantinelu, kde boli úspešnejší domáci a pokúsili sa založiť rýchlu akciu. Po nepresnej prihrávke sa napokon opäť píska zakázané uvoľnenie.
26:58 Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred bránou Alexandra Zalivina. Buly vyhrali hostia a zostávajú v útočnom pásme.
26:15 Obrovská šanca Liptovského Mikuláša. Po peknej útočnej akcii Liptáci puk v útočnom pásme stratili no napokon ho ešte dokázali zachytiť na modrej čiare. Rudolf Huna pred bránou perfektne našiel osamoteného Tamášiho v dobrej streleckej pozícii. Jeho zakončenie Habal bravúrne zneškodnil.
25:30 Tempo hry zatiaľ výrazne zaostáva za prvou tretinou a oba celky príliš často strácajú puk.
24:32 Hostia vyhrali buly v útočnom pásme. Šedivého delovku Zalivin vyráža a Slovan sa po puk musí vrátiť do obrannej tretiny.
24:25 Hrá sa teraz hore dole. Ani jeden z tímov si však väčšia šancu v poslednej minúte nevypracoval.
22:45 Bačíkovu strelu od modrej čiary Zalivin vyrazil a domáci dokázali puk poslať mimo nebezpečenstva.
21:41 Pekná práca NIkulina a Rudolfa Hunu pred bránou Slovana. V neprehľadnej situácii sa hostia ubránili a puk vyhodili z obranného pásma.
21:00 Hostia sa tentokrát dostali do útočného pásma, ale prihrávajú si len okolo mantinelu bez strely na bránu.
20:40 Úvo druhej tretiny sa zatiaľ odohráva v strednom pásme s viacerími stratami puku.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
V prvej tretine dnešného stretnutia diváci videli viacero veľmi dobrých útočných akcií na oboch stranách. Stav stretnutia sa napokon podarilo otvoriť Slovanu Bratislava až v 19. minúte, keď Sersen nahodil puk na bránu domácich a ten prepadol Zalivinovi za chrbát. Diváci na štadióne sa zatiaľ rozhodne nemajú na čo sťažovať.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:10 Pri puku sú opäť hostia, no do útoku sa netlačia a čakajú na dostriedanie svojich spoluhráčov.
18:19 gól Slovan Bratislava dal gól!
Nenápadná akcia Slovana. Od modrej čiary puk nahodil na bránu MICHAL SERSEN a ten prepadol až za chrbát brankára Zalivina. Asistencia: Tomáš Zigo.
17:48 Pred Zalivina sa svojou šikovnosťou pokúšal dostať Abdul. Domáci si ho napokon dobre ubránili a Zalivin puk schoval v lapačke.
17:32 Domáci v presilovej hre vážnejšie neohrozili bránu hostí, ktorí sa veľmi dobre bránili a Liptákom nedovolili dostávať sa do útočného pásma.
17:26 Hostia v plnom počte.
16:24 Liptákom sa táto presilová hra zatiaľ nedarí. Slovan puk neustál vyhadzuje až za brankára Zalivina.
15:49 Liptáci vyhrali buly v útočnom pásme. Prudkú strelu Petrana od modrej čiary Puliš vyrazil až na ochrannú sieť.
15:27 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Matoušek – 2 min., podrazenie).
14:50 Na druhej strane krásna kacia domácich. Piatka prekorčuľoval protihráča, ktorý na modrej čiary nedokázal spracovať puk a v útočnom pásme krížnou prihrávkou našiel Krišku. Ten prudko vystrelil, no Habal puk vyrazil do rohu klziska.
14:24 Krásna akcia Basarabu, ktorý sa dostal až pred Zalivina, blafákom ho položil na ľad, no zakončenie tesne minulo bránu Liptovského MIkuláša.
14:01 Smutného strela od modrej čiary sa odrazila od zadného mantinelu na hokejku Rudolfa Hunu, ktorý sa spoza brány pokúsil puk vtesnať za chrbát Habala. Ten s problémami puk skrotil.
13:01 Liptáci vyhrali bul v útočnom pásme. Rudolf Huna príliš dlho váhal čo s pukom a napokon o neho bez ohrozenia brány prišiel.
12:50 Zigo sa ujal puku v strednom pásme a bleskovo sa dostal do útočnej tretiny, kde z pravého kruhu vystrelil. Zalivin bol pozorný, puk chytá a hra sa prerušuje.
11:45 Liptáci po nepresnej prihrávke zapríčinili zakázané uvoľnenie. Vhadzuje sa v ich obrannom pásme. Puk zostal na hokejkách hostí, no Kučný nedokázal zachytiť prihrávku na modrej čiare a k puku sa dostávajú Liptáci.
10:10 Hostia buly vyhrali a dostali sa do útočného pásma. Liptáci ich rýchlo vytlačili až k mantinelu, kde zvádzajú súboje o puk.
09:57 Hostia sa pokúsili o rýchly protiútok ale rozhodca ich útočnú akciu prerušil kvôli ofsajdu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
08:29 Vhadzovať sa bude po pravici brankára Habala. Liptáci vyhrali buly a puk sa okamžite dostal na modrú čiaru k Romanovi. Táto strela nemala dostatočné parametre a Habal puk bez problémov vyrazil do rohu ľadovej plochy.
08:07 Hostia v plnom počte.
07:29 Pekná individuálna akcia Jakuba Sukeľa. Ten sa dostal až k Habalovi, ale jeho strela z uhla tesne minula bránu hostí.
06:46 Slovanistom sa podarilo dostať k puku a poslali ho cez všetky čiary. Oba tímy striedajú.
06:21 Liptáci vyhrali buly v útočnom pásme. Po pár rýchlych prihrávkach sa puk dostal na modrú čiaru k Petranovi. Ten prudko vystrelil, no hostia puk zrazili až na ochrannú sieť.
06:07 Vylúčenie v tíme HC Slovan Bratislava (Šedivý – 2 min., hákovanie).
06:07 Tamáši sa natlačil až pred Habala peknou individuálnou prácou. Pri zakončení bol faulovaný a domáci budú hrať presilovú hru.
05:12 Rýchly protiútok domácich. Sukeľ sa dostal s pukom až medzi kruhy a vystrelil. Habalovi puk prepadol a takmer sa dokĺzal až za čiaru. Slovanisti na poslednú chvíľu puk vypálili mimo ohrozenia brány.
04:47 St. Pierre v útočnom pásme vybojoval puk a prihrával pred bránu na Bondru. Ten bol dobre bránený a zakončiť nedokázal.
03:48 Bačíkova prudká strela z uhla nerobila Zalivinovi problémy a k puku sa dostávajú Liptáci, ktorí po dlhej dobe môžu ísť vystriedať.
03:14 Hostia aj po skončení presilovej hry útočia. Liptáci sa zatiaľ nedokázali oslobodiť.
02:45 Domáci v plnom počte.
02:30 Po Abdulovej prihrávke od modrej čiary prudko vypálil Štajnoch. Zalivin puk vyrazil za svoju bránu.
01:40 Liptáci puk vyhodili cez všetky čiary a môžu ísť vystriedať.
01:25 Zatiaľ to je bez strely na bránu. Slovan sa rýchlymi prihrávkami snaží rozhodiť obranu domácich, no tí zatiaľ veľmi dobre bránia.
00:50 Vhazdovanie po pravici brankára Zalivina. Hostia zostávajú pri puku a môžu v presilovej hre kombinovať od úvodu v útočnom pásme.
00:43 Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Smutný – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
00:10 Hneď v úvode stretnutia sa do útočného pásma vrhol s pukom Piatka a pokúsil sa nájsť pred bránou osamoteného Krišku. Hostia puk dokázali zachytiť a zmarili túto akciu domácich.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin – Kramár, Kurali, Petran, Droppa, Roman, Smutný, Haluška, Nemec – Kriška, Piatka, Sukeľ – Vybíral, Nikulin, Ru. Huna – Uhrík, Tamáši, Nechaj – Ri. Huna, Ro. Huna, Surový

HC Slovan Bratislava: Habal – Bačík, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Šedivý, Kučný, Petráš, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Kukumberg, Kytnár, Matoušek – Jendek, Urbánek, Žitný

Rozhodca: Korba, Juhász – Durmis, Soltész.
Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní piatkového hokejového zápasu 39. kola Tipsport ligy, v ktorom domáci tím MHK 32 Liptovský Mikuláš privíta na vlastnom štadióne HC Slovan Bratislava. Zápas sa začína o 18:00.

MHK 32 Liptovský Mikuláš
Liptáci si v 38. kole zmerali sily s Michalovcami na súperovom štadióne. Stav stretnutia sa podarilo otvoriť v 5. minúte Kuralimu, no domáci dokázali do konca prvej tretiny skóre zápasu. Najprv v 14. minúte vyrovnával Spilar, ktorého o tri minúty nasledoval Safaraleev. Jediný gól druhej tretiny sa podarilo streliť Korhonenovi a zvýšil náskok domácich na rozdiel dvoch gólov. V záverečnom dejstve sa Liptákom podarilo znížiť nepriaznivý stav stretnutia zásluhou Surového, no tri minúty pred koncom stretnutia definitívne spečatil víťazstvo Michaloviec, 4:2, Hvila. MHK 32 je v tabuľke na poslednom mieste a na Nové Zámky stráca sedem bodov.

HC Slovan Bratislava
Slovanisti svoj posledný zápas odohrali na vlastnom štadióne proti Trenčínu. Domáci už po prvej tretine viedli rozdielom dvoch gólov, keď sa gólovo presadil v 2. minúte Carson a v 16. minúte Bondra. V 33. minúte už Trenčín prehrával o tri góly po prednom zásahu Matoušeka. Tesne po začiatku tretej tretiny sa hosťom podarilo streliť jediný gól stretnutia zásluhou Mikysku. Výsledok pred koncom stretnutia ešte kozmeticky upravil Puliš na konečných 4:1. HC Slovan Bratislava je v tabuľke Tipsport ligy na treťom mieste a na lídra tabuľky z Košíc stráca päť bodov.

Posledný vzájomný zápas (15. kolo, Tipsport liga, 2019/2020):
HC Slovan Bratislava – MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 sn (0:2, 1:0, 1:0)
Góly: 32. Žitný (Meszároš), 59. Matoušek (Abdul, Šedivý), Abdul (rozh. sn.) – 2. Vybíral (Macík, Mezovský), 7. Lištiak (Kurali, Ri. Huna)
Strely: 49:13
Vylúčenia: 3:9
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo