HC Košice doma zdolali HK Nitra až po nájazdoch Tipsport liga

6. 1. 2020 |
 

HC Košice, HK Nitra, hokej, Tisport liga. Hokejisti HC Košice zvíťazili v zápase 38. kola Tipsport ligy nad HK Nitra 3:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch. Rozhodujúci nájazd premenil Dávid Skokan.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

HC Košice, HK Nitra, hokej, Tisport liga. Hokejisti HC Košice zvíťazili v zápase 38. kola Tipsport ligy nad HK Nitra 3:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch. Rozhodujúci nájazd premenil Dávid Skokan.

HC Košice HK Nitra hokej Tipsport liga dnes od 15:30

HC Košice, HK Nitra, hokej. Tipsport liga mala v sviatočné popoludnie na programe ďalšie kompletné kolo. V Košiciach na ľade lídra súťaže sa predstavili hokejisti z Nitry. Úvod 1. tretiny bol najmä o bojovnosti a obojstrannej snahe vyvarovať sa chýb v defenzíve. Prvá zaujímavejšia situácia prišla v 9. minúte a skončila sa gólom v bránke Nitry.

Květoň prenechal puk Klhůfekovi, ktorý strelou spoza obrancu prestrelil Šimbocha - 1:0. Domáci po góle prevzali iniciatívu, viackrát sa usadili pred nitrianskou bránkou, ale druhý gól nepridali ani pri vylúčení Mezeia v 15. minúte.

Ani dianie v 2. tretine divákov príliš nenadchlo. Hostia sa spoliehali najmä na brejky a situácie po chybách Košičanov, no domáci brankár Košarišťan viackrát podržal svoj tím. V 36. minúte "oceliari" počas presilovky zvierali súpera v obrannom pásme, ale hostia sa ubránili.

Zápas dostal náboj od 43. minúty. V nej Kerbashian predvídal odraz puku od zadného mantinelu a nekrytý zblízka prekonal Košarišťana - 1:1. Hostia ožili, v 45. minúte si vybojovali prvú presilovku v zápase a v nej Kollár po Pupákovej prihrávke upravil na 1:2.

Košičania sa vrhli do ofenzívy, pribudlo osobných súbojov a viackrát bolo rušno pred oboma brankármi. V 57. minúte si Rapáč počkal na vhodný moment a Šimbocha prekonal strelou nad lapačku - 2:2.

V 5-minútovom predĺžení mali oba tímy viacero možností rozhodnúť, napokon však zápas dospel až k samostatným nájazdom. V nich sa presadili iba domáci útočníci Skokan a Chovan.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

Tipsport liga 2019/20

HC Košice - HK Nitra 3:2 pp a sn (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)

Góly: 9. Klhůfek (Květoň), 57. Rapáč (Repe), rozh. sam. nájazd Skokan - 43. Kerbashian (Versteeg, Yelloow Horn), 46. Kollár (Pupák, Versteeg). Rozhodovali: Baluška, Štefik - Ordzovenský, Smrek, vylúčení: 2:3 na 2 min., presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 5214 divákov.

Tipsport liga - dnešné zápasy online

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

HC Košice
3 : 2
(1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)
[ po s.n. 2 : 0 ]
HK Nitra

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 9. Klhůfek (Květoň), 57. Rapáč (Repe), rozh. náj. Skokan – 43. Kerbashian (Versteeg, Horn), 47. Kollár (Pupák, Versteeg). Rozhodca: Baluška, Štefik — Ordzovenský, Smrek.
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Růžička, Slovák, Koch (A), Pavlin, Repe, Čížek (A) — Belluš, Skokan (C), Majdan — Klhůfek, Chovan, Květoň — Suja, Bortňák, Rapáč — Jokeľ, Vrábeľ, Milý
HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) — Mezei (C), Morrison, Pupák (A), Versteeg, Rácz, Kubka, Sloboda, Korím — Blackwater, Kerbashian, Yellow Horn — Fominych, Kollár, Scheidl — Buček (A), Lušňák, Koyš — Hrušík, Minárik, Csányi
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
gól V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
Autorom víťazného gólu je DÁVID SKOKAN.
Nie je to gól, Košice víťazia po nájazdoch.
Chovan skóroval, Nitra teraz musí dať.
Ani Hrušík neuspel.
Milý nepremieňa, premiešal to.
Morrison volil strelu — neuspel.
Aj Skokan šiel do bekhendu, tentokrát už úspešne.
Nedal ani Fominych.
Bellušovi bekhendový blafák nevyšiel, Šimboch ho vychytal,
časová značka Samostatné nájazdy začínajú.
Tak napokon to rozlúsknu nájazdy. Kapitáni si teraz pôjdu vyžrebovať poradie.
65:00 časová značka Predĺženie sa skončilo.
64:01 Už len minúta nás delí od nájazdovej lotérie.
63:11 Pupák po chvílke rozohral spoza Šimbocha, jeho spoluhráči sa dostali do postavenia mimo hry.
63:03 Posledné dve minúty predĺženia. Hráme bez vyložených šancí.
62:03 dôležité Mezeiov krásny hit na Klhůfka. Domácim fanúšikom sa nepáčil, ale dôvod na vylúčenie to rozhodne nebol.
61:17 Na opačnej strane prišiel o puk Květoň.
60:39 Morrison sa natlačil pred Košarišťana z ľavej stany, prekvapiť sa mu ho nepodarilo.
60:06 Predĺženie sa práve začalo. Ja len pripomeniem, že prinesie divácky atraktívny formát troch proti trom. Uvidíme, ktorému celku to bude vyhovovať vo väčšej miere.
60:01 časová značka Začalo sa predĺženie.
Riadna hracia doba je na konci, po minútovej prestávke pokračujeme predĺžením.
60:00 časová značka Tretia tretina sa skončila.
59:15 Posledných 45 sekúnd riadnej hracej doby. Nitra sa previnila zakázaným uvoľnením.
58:40 dôležité Obetavý Versteeg to teraz schytal do nohy a krývkajúc schádza z ľadu. Veríme, že pre dnešok neskončil — to by bola pre Nitru citeľná strata.
58:17 Zakázané uvoľnenie aj na strane Košíc.
58:07 dôležité Suja sa snažil obtočiť okolo Šimbochovej bránky a puk mu zasunúť k žrdi, nitriansky gólman si na to dal dostatočný pozor.
57:40 Naďalej sa hrá pred Šimbochom.
56:54 gól Košice dali gól!
Séria zakázaných uvoľnení sa Nitre stáva osudnou. Hostia už nevládali korčuľovať, BRANISLAV RAPÁČ mal preto dostatok priestoru na strelu. Jeho švih zapadol priamo do siete. Asistencia: Jurij Repe.
56:50 Kubka v súboji padol, Nitra sa neoslobodí.
56:24 Květoňov puk bol defenzívou zblokovaný na ochrannú sieť, ostaneme v obrannom pásme nitrianskych Corgoňov.
56:07 Mezeiovo vyhodenie cez všetky čiary. Skúsený obranca sa zbytočne uponáhľal, je z toho len zakázané uvoľnenie.
55:52 Šimboch v rýchlom slede dvakrát prerušil. Buly po jeho pravici.
55:33 Čas na vyrovnanie sa Košiciam poriadne kráti. Už len štyri a pol minúty.
55:17 Suja na buly zlomil hokejku, podobné situácie sú pre Nitru vodou na mlyn. Hostia puk pohodlne zavážajú až ku Košarišťanovi, ktorý hru musel prerušiť.
54:48 Nasleduje komerčná prestávka. Vysvetľovať teraz bude musieť predovšetkým košický tréner Draisaitl, Marián Bažány na lavičke Nitry môže byť o čosi pokojnejší.
54:40 Oba tímy hrajú v plnom počte.
54:05 Rapáč sa hnevá na postranného arbitra, po kombinácii s Repem ale stál v postavení mimo hry. Tá je tak vykázaná do stredného pásma.
53:30 Klhůfek individuálne, nemal komu prihrať. Až potom Košice nakorčuľovali do pásma, ale puk tam už neudržali.
52:47 Košické zakončenie zrazené na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude pred Šimbochom.
52:21 Vylúčenie v tíme HK Nitra (Kenney Morrison – 2 min., nedovolené bránenie).
52:21 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Skokan – 2 min., sekanie).
51:48 Hostia viackrát so šťastím, na to sa ale nik pýtať nebude. Zatiaľ vedú.
50:49 dôležité Košice mali dobrú šancu. Súpera svojou aktivitou v pásme poriadne unavili, následne dobre vystrelili od modrej. Šimboch padol na zadok, puk ho ale trafil.
49:20 Z oboch strán je to teraz absolútne nepochopiteľné, celky puky len odstreľujú do útočného pásma, tam ale nechávajú hrať súpera.
48:40 Košice v snahe o čo najrýchlejšiu odpoveď, nepresnou strelou sa ale vyháňajú von z úotčnej tretiny.
47:46 Nasleduje komerčná prestávka.
47:01 SItuácia je tak diametrálne odlišná, na ťahu sú Košice.
46:28 gól Nitra dala gól!
Nitra sa ale do pásma vrátila a po prvýkrát sa ujíma vedenia! Na hranicu pravého kruhu priletel dobrý puk, ktorý odtiaľ do siete poslal ANDREJ KOLLÁR. Asistencie: Miroslav Pupák, Mitch Versteeg.
46:08 Morrisonovi skĺzol puk po čepeli, z tvrdej rany tak nebolo nič. Puk sa len dokotúľal ku Košičanom, ktorí ho vyvážajú preč.
45:30 Košice sa oslobodzujú, puk letí cez všetky čiary.
44:58 Vylúčenie v tíme HC Košice (Pavel Klhůfek – 2 min., nedovolené bránenie).
44:49 Šimboch pristavil za bránkou spoluhráčom, tých ale odzbrojil Květoň. Každopádne, v útočnej tretine mu chýbala podpora zo strany spoluhráčov.
43:58 Puk je v rohu klziska, bojuje tam oň asi šesť hráčov.
42:38 gól Nitra dala gól!
No a z nenápadnej akcie prichádza aj vyrovnávajúci gól. A to v ideálnom čase, veď 17 minút pred koncom začíname prakticky od začiatku. Postaral sa o to KALE KERBASHIAN. Asistencie: Mitch Versteeg, Colton Yellow Horn.
42:30 Sujovi puk odskočil od čepele, dostal sa k Pupákovi. Ten ho následne s problémami pretlačil do stredného pásma, odkiaľ sa Nitra presunie pred Košarišťana.
41:59 Chovan to skúšal z uhla k žrdi, trafil to ale Šimbochovi priamo do lapačky.
41:37 Obrana Nitry zblokovala Repeho pokus niekam na tribúnu. Jeden z fanúšikov má pekný suvenír, my budeme pokračovať s novým pukom.
41:06 Košičania sa v úvode záverečnej časti bránia len za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa teraz bude po pravici Andreja Košarišťana.
40:48 Mezei zakončoval v páde, toto Košarišťana výraznejšie ohroziť nemohlo. Každopádne, sympatický pokus skúseného nitrianskeho obrancu.
40:10 Posledná časť riadnej hracej doby práve začala plynúť. Výrazne pritom napovie o konečnom výsledku dnešného zaujímavého duelu.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Siréna v Steel Aréne sa znova ozvala. Zápas medzi Košicami a Nitrou ponúkol už 40 minút hry, po ktorých platí priebežný stav 1:0. Znamená to, že v druhej tretine sme gól nevideli.

Pomer striel v 2. tretine: 21:12

Tretia tretina sa začne približne o 17:14.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:20 Posledných 40 sekúnd do prestávky.
38:49 Blackwaterova aktivita pri mantineli, trochu ho ale zradili spoluhráči, ktorí ho tam neprikorčuľovali podporiť. Jednoduchý puk pre košických Oceliarov.
38:16 Sú tu posledné dve minúty druhej tretiny. Puk je v pásme Nitry, kontrolujú ho tam hostia v snehovo bielych dresoch.
37:30 Už navyše prišli o početnú výhodu, v ktorej nevymysleli absolútne nič.
36:53 Košice sa vozia v pásme, príliš často ale nestrieľajú.
36:17 Príliš dlho to ale netrvalo. Košice sa do pásma vrátili a postupnými prihrávkami hru preniesli pred Šimbochovo bránkovisko. V neprehľadnej situácii si najlepšie počínal brankár Nitry, ktorý puk priľahol.
35:41 V úvode oslabenia sa Nitra dobre bráni a puk drží pri Košarišťanovi.
35:22 Vylúčenie v tíme HK Nitra (Kenney Morrison – 2 min., držanie).
34:59 Nasleduje komerčná prestávka. Na strely je to zatiaľ 20:12. Ja len pripomeniem, že zatiaľ čo Šimbochovi to stačí na približne 92 % úspešnosť, Košarišťan si naďalej drží čistý štít.
34:48 Sledujeme dlhšiu pasáž bez prerušenia. Tréneri na to musia reagovať a volia častejšie rotácie pätiek na ľadovej ploche. Jedna taká prišla aj teraz.
33:07 Jokeľ sa dostal do pásma, puk ešte pustil spoluhráčovi. Ten to skúsil strelou z ľavej strany, ale to nemôže na bankára Šimbocha stačiť.
32:20 Nepresnosti na oboch stranách, celky striedajú počas hry.
30:59 Píska sa zakázané uvoľnenie Corgoňov.
30:27 Repeho puk smeroval až k zadnému mantinelu, kde si ho postrážila Nitra. O niekoľko sekúnd sme identickú situáciu sledovali aj na opačnom konci ľadovej plochy.
29:28 Zápas mierne stráca na tempe. V porovnaní s prvou tretinou je to výrazne statickejšie, chcelo by to impulz vo forme väčšej šance na jednej či druhej strane.
28:58 Koyš sa dostal k mantinelu, od ktorého sa aj šikovne odlepil. Prihral preto spoluhráčom na modrú, no tí už boli následne vytlačení do stredného pásma.
28:15 Bránka Andreja Košarišťana opustila svoje stále miesto, postranný arbiter ju navŕta späť.
27:57 Skokan prihral Slovákovi, jeho vyhodenie arbitri posúdili ako dovolené. Smerom dopredu pôjde Nitra.
27:20 Pomerne dlho sa Košice držali v pásme, paradoxne tam však nevymysleli takmer nič. Následne strieľala Nitra, jej rana bola zrazená do ochrannej siete. Po komerčnej pauze budeme pokračovať pred Košarišťanom.
26:02 Dobre zahral slovinský reprezentant Žiga Pavlin, ktorý si puk pokryl telom a rovnakým spôsobom od seba odtlačil aj hráča Nitry. Košice môžu po jeho aktivite pokračovať k Šimbochovi.
25:05 dôležité Obrovská chyba obrancu Růžičku. Puk mu prepadol za chrbát, kde sa k nemu dostal Scheidl. Ten volil okamžitú strelu, našťastie pre Košice Košarišťanovu svätyňu prepálil.
24:38 Zakončenie spoza obrancu Šimboch pokryl. Hra sa presunie pred jeho bránku.
23:48 Růžička s rozohrávkou dlho váhal, napokon poslal puk len na súperovu čepeľ. Našťastie pre Košice bol v strednom pásme a smerom dopredu pokračovať nemohol.
22:39 Na opačnej strane s úspešným zákrokom aj Šimboch. Oba celky sa v úvode prostrednej časti rozstrieľali.
22:11 Nenápadné zakončenie Rácza, puk zapadol priamo do lapačky Košarišťana. Pekný hokejový moment z oboch strán.
21:28 Koyš si nakorčuľoval medzi kruhy, padajúci puk chcel získať na svoju čepeľ. Proti sebe mal ale trojicu súperov, ktorí si na tú situáciu dali dostatočný pozor.
20:40 Smerom dopredu to potiahol ako prvý Belluš. Ten následne prihrával na ľavú stranu, kde už toho Košice veľa nevymysleli.
20:17 Hlavný arbiter vhodil puk na ľadovú plochu, prostredná časť riadnej hracej doby začala plynúť. Oba celky sa formujú v strednom pásme, odkiaľ budú chcieť založiť úvodnú akciu.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina sa skončila. Zo zápasu ubehlo rovných dvadsať minút, po ktorých sa do šatní pôjde za priebežného stavu 1:0. Skóroval Klhůfek.

Pomer striel po 1. tretine: 8:7

Druhá tretina sa začne približne o 16:22.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:16 dôležité Rapáč našiel naslepo spoluhráča za sebou, ktorý to ešte poslal Klhůfkovi medzi kruhy. Výborne zahral Pupák, ten jeho zakončenie dobre zblokoval.
18:04 Kubka skontroloval puk a nechal svojich spoluhráčov prestriedať. Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
17:04 Vyzeralo to na prečíslenie Košíc dvoch proti jednému, Nitra sa ale výborne stiahla. Ani Bellušovo zakončenie už preto veľký rozruch nespôsobilo.
16:27 Oba celky hrajú v plnom počte.
15:51 dôležité Dve bomby Repeho od modrej, obe boli mimoriadne nebezpečné. Prvú Šimboch reflexívne zrazil, druhú nitrianska defenzíva zblokovala na mantinel.
15:04 Nitra sa teraz oslobodzuje, puk smeruje až ku Košarišťanovi.
14:54 dôležité Skokan spoza brány na modrú, rana odtiaľ prepadla až pred Šimbocha. Košice sa snažili dorážať s viacerými hráčmi, ale gólman Corgoňov puk priľahol.
14:08 Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hrubosť).
13:58 Puk sa teraz Bortňákovi odrazil od korčule, Šimboch nebol plne sústredený. Našťastie pre hostí sa už Bortňák so svojou čepeľou dostatočne nenatiahol.
13:15 Milý zabojoval, ale na Blackwatera to nestačilo. Do šance nepôjdu ani Košice.
12:07 V situácii dvoch proti dvom to Corgoni nevymysleli ideálne a puk nastrelili len k mantinelu. Odtiaľ ho skúsene vytiahol Slovák, ktorý už so spoluhráčmi smeruje dopredu.
11:23 Kubka si obhodil Skokana, ten šiel striedať. Napokon ale sledujeme kompletné zmeny oboch pätiek, na ľad prikorčuľuje desať oddýchnutých mužov.
10:26 dôležité Veľká šanca pre Nitru! Morrison zakončoval po vhadzovaní od modrej, Košarišťan poslal puk betónmi späť do hry. Nitra sa ešte snažila doraziť, prehustený priestor jej to však nedovolil.
10:12 Píska sa postavenie mimo hry v podaní košického celku.
09:43 Rapáč naháňal pri mantineli Blackwatera, chýbal mu však krok. Nitra sa tak vydala smerom dopredu, znova to ale bolo bez myšlienky.
08:18 gól Košice dali gól!
Odtiaľ sa však Košice do pásma dobre vrátili. PAVEL KLHŮFEK potvrdil svoje strelecké kvality, puk si stiahol na forhend a nechytateľným švihom to poslal za Šimbocha. Asistencia: David Květoň.
08:11 Květoň sa za Šimbochom snažil puk vypichnúť pre Košice, Kubka si ho dobre postrážil. Nitra vyváža aspoň do stredného pásma.
07:47 Pupák to poslal v obrannom pásme na ľavú stranu, po nej sa Nitra nechala vytlačiť len k mantinelu. Opäť to tak bolo bez zakončenia.
07:09 A ešte jedno. Krížny puk mal hľadať Rapáča, letelo to však príliš prudko a príliš ďaleko.
06:33 Zbytočné zakázané uvoľnenie Košíc, vhadzovať sa bude po ľavici Košarišťana.
06:25 Nasleduje komerčná prestávka.
06:11 Majdan priťukol priamo na čepeľ Blackwaterovi. Ten chcel zrýchliť smerom dopredu, nemal ale s kým kombinovať. Akcia Nitry tak napokon pôsobila poriadne staticky.
05:58 Šimboch na Slobodu, ten to okamžite hádzal do pásma. Nitrania jeho puk len pustili, potrebovali totiž striedať. Čerstvé sily pošlú na ľad aj Košice.
04:26 Scheidl stratil stabilitu za bránkou Nitry, ešte predtým tam ale odvietol obrovské množstvo práce a od puku odstavil dvoch košických korčuliarov.
03:38 dôležité Prvá väčšia v zápase patrila Košiciam. Belluš mal hlavu hore a krásnou krížnou prihrávkou od modrej našiel priamo pred bránkoviskom Skokana. Ten ešte nastavil čepeľ, ale Šimboch výborne zakročil.
02:48 Rapáč sa snažil dokorčuľovať košické nahodenie, ale Šimboch zahral za vlastnou bránkou dobre čepeľou a puk pristavil pre defenzívne rady Nitry.
01:20 Napokon si celky puk len vymenili. Pred Košarišťana ho dostal Morrison, nahodenie sa však odrazilo k mantinelu. Odtiaľ Nitra strieľať nemohla.
00:06 Zápas medzi Košicami a Nitrou sa práve začal. Po puku sa síce naťahovali Corgoni, ale pred bránkou Juraja Šimbocha napokon budú tvoriť domáci Oceliari.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Růžička, Slovák, Koch (A), Pavlin, Repe, Čížek (A) — Belluš, Skokan (C), Majdan — Klhůfek, Chovan, Květoň — Suja, Bortňák, Rapáč — Jokeľ, Vrábeľ, Milý

HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) — Mezei (C), Morrison, Pupák (A), Versteeg, Rácz, Kubka, Sloboda, Korím — Blackwater, Kerbashian, Yellow — Fominych, Kollár, Scheidl — Buček (A), Lušňák, Koyš — Hrušík, Minárik, Csányi

Rozhodca: Baluška, Štefik — Ordzovenský, Smrek.
Trojkráľové kolo. Aj tak by sa dalo nazvať 38. tohtosezónne pokračovanie Tipsport ligy, v rámci ktorého si budú v Steel Aréne sily merať hokejisti HC Košice a HK Nitra.

Favoritom zápasu bude domáci celok. HC Košice síce v sobotu prišiel o svoju sériu neporaziteľnosti, ale nutné je zároveň dodať aj to, že tá trvala skvelých 12 zápasov. Oceliarov z východného Slovenska to vystrelilo na prvú priečku tipsportligovej tabuľky, kde majú so 73 získanými bodmi dvojbodový náskok pred druhou Banskou Bystricou. Tretí Slovan má na Košice šesťbodové manko. Košičania nastrieľali dovedna do sietí svojich súperov 106 gólov, sami ich inkasovali 64.

Posledné tri zápasy Košíc:
MAC Újbuda — HC Košice 4:3 pp
HC Košice — DVTK Jegesmedvék Miškovec 4:3 sn
HC Košice — HC Slovan Bratislava 2:1

Corgoňov z HK Nitra však netreba rozhodne podceňovať. V aktuálnom ročníku sa síce kĺžu na vlne nevyrovnaných výkonov — napokon, odráža sa to aj na ich momentálnom tabuľkovom postavení, veď Nitra je až ôsma — z hernej krízy sa však odrazila dvomi výhrami v rade, a tak má na svojom konte 52 bodov — o jeden bod menej ako Miškovec na siedmej priečke. Navyše, hokejisti spod Zobora to vedia práve na tabuľkovo vyššie postavených — veď len v posledných dvoch kolách zdolali Poprad i Slovan. Nitranov stále trápi nepriaznivé skóre, keď skórovali 88-krát, sami však inkasovali 91 gólov.

Posledné tri zápasy Nitry:
HK Nitra — HK Poprad 3:2
HC Slovan Bratislava — HK Nitra 2:3
HK Nitra — HK Dukla Ingema Michalovce 4:5 pp
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo