HC Košice Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

3. 3. 2020 |
 

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu hokejovej Tipsport ligy HC Košice - Dukla Trenčín štartuje dnes od 17:30.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu hokejovej Tipsport ligy HC Košice - Dukla Trenčín štartuje dnes od 17:30.

HC Košice Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 17:30

HC Košice, Dukla Trenčín, hokej. Košice túžia po druhom mieste v tabuľke a dnes proti Dukle Trenčín potrebujú vyhrať. Hokejová Tipsport liga má dnes na programe súboj tretích Košíc na domácom ľade proti piatej Dukle Trenčín.

Dukla ťahá úspešnú sériu troch víťazstiev za sebou v riadnom hracom čase a určite by chcela uspieť aj dnes v Košiciach. Hráči v stívkovej spoločnosti Tipsport však pred dnešným zápasom majú iný názor.

Až 87 percent tiketov dnes pred týmto zápasom tipuje výhru domácich Oceliarov, len 3 percentá hráčov dnes stavili na pokračovanie víťaznej série Dukly aj v Košiciach. Desať percent hráčov dnes stavilo na remízu v riadnom hracom čase.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

Tipsport liga 2020

HC Košice - Dukla Trenčín -:-, online prenos a výsledok dnes od 17:30

Dnešné kolo Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

 

HC Košice
0 : 3
(0:1, 0:1, 0:1)
Dukla Trenčín

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 20. Sojčík (McCormack, Bartovič), 26. Brodeur (Paukovček), 58. Paukovček. Rozhodca: Müllner, Valach — Kacej, Jobbágy.
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Zeleňák, Michalčin, Růžička, Bučko, Koch — Paršin, Klhůfek, Sukeľ — Rapáč, Skokan, Chovan — Majdan, Bortňák, Vrábeľ — Milý, Suja, Jokeľ
Dukla Trenčín: Valent (Tomek) — McCormack, Stacha, Štach, Brodeur, Bokroš, Sládok, Petrovický — Valach, Švec, Sojčík — Sádecký, Paukovček, Hecl — Bartovič, Špirko, Hlinka — Krajč, Ferényi, Ďurina
Aktualizuj online prenos
Hokejové „El Clásico“ medzi HC Košice a Duklou Trenčín sa práve skončilo. Spokojnejší môžu byť hostia, ktorí súpera zdolali 3:0 a do nadstavbovej tabuľky si pripísali tri body.

Pomer striel v dnešnom zápase: 36:22

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás aj dnes sprevádzal Lukáš Pancurák.
časová značka Koniec zápasu.
59:48 Už sa zrejme nič podstatné neudeje.
59:04 dôležité Domáci si vytvorili tlak a snažia sa aspoň o zaznamenanie čestného gólu. Valent je však naďalej mužom zápasu a drží si čisté konto.
58:10 Posledné dve minúty do konca tretej tretiny. A teraz sa už nebojím povedať, že rovnaký čas ostáva aj do konca samotného zápasu.
57:45 gól Trenčín dal gól!
A je definitívne rozhodnuté, do prázdnej bránky sa trafil LUKÁŠ PAUKOVČEK.
57:30 dôležité Domáci hrajú bez brankára.
57:04 dôležité Bortňák posúval pred bránku na Suju, tomu sa zakončiť nepodarilo. Následne sám Bortňák tesne minul strelu smerujúcu od modrej čiary.
56:30 Domáci sa síce dobre bránia, to im ale veľmi nepomôže. Potrebujú totiž minimálne dvakrát skórovať, čo už bude s ubúdajúcimi sekundami len veľmi ťažké.
55:37 Košice sa oslobodili, hra sa na malý moment presťahuje k Valentovi.
55:17 Až teraz smeroval puk z pravej strany. Koširišťan videl na strelu dobre a zachytil ju vo svojej moci. Vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
54:59 Dukla sa zatiaľ drží v pásme, ale nestrieľa.
54:20 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Skokan – 2 min., držanie).
53:56 Dobrá práca Brodeura, ktorý rukou zachytil košický pokus o prenesenie hry pred bránku.
53:20 Sádecký to posiela ďaleko od bránky Dukly. Trenčín potrebuje hrať aj pred Košarišťanom, spoliehať sa len na defenzívu nie je rozumné riešenie.
52:52 Nasleduje komerčná prestávka.
52:20 dôležité Tesne pred návratom Paukovčeka ešte dobrá šanca domácich. Bortňák vložil čepeľ do dráhy strely a zmenil jej smer. Letelo to do protipohybu Valenta, jeho betón ale výborne zapracoval.
51:57 Košičanom sa príliš nedarí, teraz sa v ich neprospech pískalo postavenie mimo hry. Hra je vykázaná k ich obrannému pásmu.
51:40 Sukeľ neposlal dobrú prirhrávku na modrú, vysokým pukom to prehodil až do stredného pásma.
51:26 dôležité Skokan vypálil poriadne tvrdo, zostrelil len Sukeľa. Nepríjemný moment, ani z tohto ale našťastie zranenie nebude.
51:06 dôležité Oceliari si z trenčianskej bránky urobili strelnicu, Michal Valent zatiaľ odoláva.
50:23 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Lukáš Paukovček – 2 min., držanie).
50:10 Jokeľ prihrával na modrú, k puku sa napokon dostal Paukovček. Medzičasom začala plynúť záverečná desaťminútovka tretej tretiny a celej riadnej hracej doby.
49:18 Košičania vyblokovali pokus o trenčiansku rozohrávku a puk poslali do útočného pásma. Tam už však Majdan nemal dostatok priestoru na to, aby sa dokázal odlepiť od mantinela.
48:04 Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo, prerušuje sa minimálne. To vyhovuje viac Trenčínu.
47:29 Štach sa nemal kam ponáhľať, radšej rozohral za trenčiansku bránku a počkal na dostriedanie svojich spoluhráčov. Čerstvé sily majú na ľade aj košickí Oceliari.
46:58 Brodeur nepresrčil na spoluhráča, Košičania sa udržali v útočnom pásme. Puk sa odtiaľ podarilo dostať až Heclovi.
46:08 Zaujímavý zákrok Valenta, ktorý špičkou lapačky puk prehodil ponad svoju hornú žrď. Nasledovať po ňom bude komerčná prestávka.
45:41 Švecov vysoký oblúčik končí v strednom pásme.
45:03 Individuálna snaha Ďurinu. Napokon to však musel poslať len za košickú bránku a ísť striedať, už mu totiž chýbali sily na ďalšie útočenie.
44:30 Smerom dopredu sa pozrela aj Dukla. Trenčín síce držal puk pred Košarišťanom, od mantinelov sa s ním však odlepiť nedokázal.
43:34 Rapáč prihral za bránku Skokanovi, ten mu puk vrátil medzi kruhy. Cez prehustený priestor pred bránkou sa ale zakončenie k Valentovi nedostalo.
43:07 Na ľade ostal na malý moment ležať Jozef Švec. Našťastie sa zdá, že to nebude nič vážne, zrejme potreboval súboj len predýchať.
42:04 dôležité Obrovská šanca Košíc! Vrábeľ pre ne vybojoval puk a posunul ho medzi kruhy. Odtiaľ už mala letieť strela, zbytočne to ešte domáci zahrali na Majdana a pripravili sa tak o možnosť zakončiť.
41:30 Petrovický však vyváža do stredného pásma.
40:53 McCormack chcel rýchlo rozohrať, prihrávka mu ale nevyšla podľa predstáv. Puku sa v strednom pásme zmocnili Košice, ktoré sa už ponáhľajú pred Valenta.
40:10 Záverečná časť riadnej hracej doby práve začala plynúť. Uvidíme, čo si pre nás hokejisti na najbližších 20 minút pripravili.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Siréna v Steel Aréne ukončila prostredné dejstvo riadnej hracej doby, na rad príde úprava ľadovej ploche. Po 18-minútovej prestávke sa vrhneme na záverečnú tretinu zápasu za stavu 0:2

Pomer striel po 2. tretine: 21:17
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:04 Ďalšie vyhodenie Dukly. Už je tu záverečná minúta tejto časti zápasu, Košičania sú stále bez strely.
38:20 Puk okamžite opúšťa obranné pásmo Trenčína, Košarišťan musí hrať svojou hokejkou.
38:08 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Peter Sojčík – 2 min., podrazenie).
38:05 Medzičasom začali plynúť záverečné dve minúty riadnej hracej doby.
37:48 Vypracovali si tam aj viacero šancí, puk v sieti neskončil.
37:16 Ďurina čakal pred Košarišťanom na prihrávku, tá ale nechodila. Naopak, Košice sa zmocnili puku a hru preniesli na opačnú stranu ľadovej plochy.
36:40 Nasleduje komerčná prestávka.
36:29 Oba celky už túto časť chcú dohrať predovšetkým bez inkasovaného gólu. Michal Chovan musel zahrať za košickú bránku, kde sa o rozvážnu rozohrávku postaral Tomáš Slovák.
35:49 Dopredu šli aj Košice, ani tie tam však nič nevymysleli.
34:28 V ostatných minútach to nie je práve najkrajší hokej. Trenčín to skúšal strelou, ale Michalčin včas spojil nohy a puk na Košarišťana prepadnúť nenechal.
33:30 Skokan sa hneď aj zapojil do hry, práve od neho však letela nepresná prihrávka stredným pásmom. Oba celky zaváhanie využili na prestriedanie hokejistov.
32:50 Druhá polovica trenčianskej presilovej hry už však taká dobrá nebola. Skokan je na ľade, počas jeho trestu sa stav — našťastie pre Košice — nemenil.
32:20 Sukeľ puk vyváža k Valentovi, Košičania sa aspoň na chvíľu oslobodia.
31:48 dôležité V úvode oslabenia sa domáci celok dobre bránil, teraz už však sú Trenčania pred Košarišťanom. Sojčík sa snažil tečovať strelu od modrej, puk napokon preletel tesne ponad bránku Oceliarov.
30:50 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Skokan – 2 min., držanie hokejky).
30:50 dôležité Obrovská šanca Trenčína! Zdalo sa, že puk vypadol z bránky, napokon to však zrejme zastavila konštrukcia Košarišťanovej svätyne. Každopádne, avizuje sa vylúčenie na domácej strane.
30:04 Medzičasom začala plynúť druhá polovica riadnej hracej doby.
29:24 Zeleňák bol pri puku prvý, aj preto sa ho mohol pohodlne ujať Paršin. Elitná košická formácia prenikla do pásma, kde aj zakončila, ale Michal Valent bez najmenších problémov zakročil.
28:15 Nasleduje komerčná prestávka.
28:06 Košičania to potiahli cez Chovana, ktorý ešte na hranici útočného pásma rozohrával. Puk však preletel k mantinelu, od ktorého padajú góly skutočne len sporadicky.
27:24 Zakázané uvoľnenie Dukly, hra sa sťahuje pred Valenta.
26:41 dôležité No a mohlo to byť aj 0:3. Dvojica Trenčanov teraz smerovala prakticky na osamoteného Košarišťana, Ferényi po dobrej prihrávke netrafil priestor troch žrdi.
25:36 gól Trenčín dal gól!
Zle-nedobre je však teraz s Košicami. Bezprostredne po buly priletela od modrej strela, pred bránkou ju ešte niekto tečoval. Ťažko povedať, či to bol hráč domácich alebo hostí, každopádne, za strelca je označený MATHIEU BRODEUR. Asistencia: Lukáš Paukovček.
24:30 dôležité Košice to využili a vypracovali si tlak. V predbránkovom priestore to vyzeralo s Trenčínom zle-nedobre, Valent puk len vyrážal. Napokon to hostia so šťastím zvládli.
24:07 Vhadzovať sa bude pred Valentom.
23:37 dôležité Švec si puk posunul ďalej od tela a zaviezol ho až pred Košarišťana. Tam ešte zvolil krátku sťahovačku, už však v páde lepšie zakončiť nedokázal.
22:49 Pomerne dlho bol teraz puk prišliapnutý medzi striedačkami, kde oň bojovalo niekoľko hokejistov. Arbitri mali celú situáciu pod kontrolou, hru preto neprerušili.
21:59 Sádecký je na ľade, Trenčín hrá v plnom počte.
21:30 Hosťom sa podarilo puk poslať cez všetky čiary, do hry sa tak zapojil aj Košarišťan. Spoluhráčom však príliš nepomohol, odišli totiž striedať.
20:37 Michalčinovo nahodenie od modrej Valent vyrazil späť do hry. Košičania ešte pokračovali v útočení, ale za trenčianskeho gólmana nedostali ani ďalšie puky.
20:08 Prostredné dejstvo sa práve začalo odvíjať. Pri puku sú košickí hokejisti, ktorí sa teraz budú chcieť dostať až pred svätyňu Michala Valenta. Maju totiž výhodu presilovej hry.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina stretnutia medzi Košicami a Trenčínom sa práve skončila. Po úvodných 20 minútach hry sa do šatní odchádza za priebežného stavu 0:1.

Pomer striel po 1. tretine: 15:8

Druhá tretina sa začne približne o 18:24.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:59 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., podrazenie).
19:21 gól Trenčín dal gól!
Výrazne ich to však mrzieť nemusí, skórovali totiž bezprostredne po nej a ujímajú sa vedenia v dnešnom zápase. Gólový pozdrav poslal Košiciam do šatne PETER SOJČÍK. Asistencie: Graeme McCormack, Milan Bartovič.
19:07 dôležité Veľká šanca trenčianskej Dukly! Graeme McCormack vyslal od modrej strelu, ktorá Košarišťanovi vypadla. Hostia to spred bránku za čiaru nepretlačili.
18:38 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dalibor Bortňák – 2 min., hákovanie).
18:25 Stacha bol na pravej strane úplne voľný, Dukla to mohla pokojne potiahnuť cez neho. Zbytočne sa však dopustila zakázaného uvoľnenia, šanca pre Košice využiť to.
18:01 Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
17:14 Na Sujovo zakončenie spoza Brodeura videl Valent dobre, preto nemal najmenší dôvod puk nechať prepadnúť do siete. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
16:47 Milý sa snažil využiť trenčianske zaváhanie na obrannej modrej čiare. Rýchlymi kľučkami sa síce dostal do pásma, ale jeho spoluhráč tam bol skôr. Postavenie mimo hry.
16:42 McCormack skúsil žabku smerom dopredu. Dukle to síce nevyšlo podľa presdstáv, výhodu to však malo. Trenčania totiž stihli prestriedať.
16:27 Jokeľ to nevyriešil ideálne, domáci celok vytlačil do stredného pásma.
15:20 Klhůfkova prihrávka na modrú čiaru, rýchla strela po ľade z tohto priestoru bola okamžite zblokovaná. Košičania ostávajú aktívnejším tímom aj v týchto minútach.
14:36 Švih z ľavej strany, Valent si to ale dobre postrážil a puk do siete prepadnúť nenechal.
13:53 Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu. Nahodenie zo stredného pásma vykopol Valent na čepeľ Ďurinu. Ten ešte prihral do strany a odišiel striedať.
13:17 Dukla to zahrala dobre, domáci celok vytlačila len za Košarišťana. Potrebuje však viac hrať s pukom.
12:37 Po kombinácii Valacha a Stachu sa konečne mohli dopredu pozrieť aj hostia. To by však na hranici útočnej modrej čiary nemohli prísť o puk.
11:40 Švecovi prihrávka absolútne nevyšla, Košice sa udržali v pásme. Nie však dlho, napokon do Dukla predsa len vytlačila aspoň za modrú čiaru.
11:16 Strela bola zblokovaná na ochrannú sieť, vhadzovať sa bude v pásme Trenčína. Ešte predtým ale oba celky prestriedajú.
11:01 dôležité Až teraz sa Košice dostali do šance. Koch si prebral prihrávku pri čiare, ešte sa však posunul smerom k bránke. Následne to skúsil strelou spoza obrancov. Ten puk síce prepadol, ale Valent reflexívne zasiahol.
10:06 Jokeľova dobrá prihrávka do ľavého kruhu, zakončujúcemu hokejistovi však puk nešťastne skĺzol z čepele. Košice si nepomohli ani nepresnou strelou o niekoľko sekúnd neskôr.
09:49 Štach je na ľade, pokračujeme v plnom počte na oboch stranách.
09:37 A ďalšie vyhodenie. Z pohľadu Oceliarov ide o veľmi zle zahranú presilovú hru.
08:22 Košičanom sa v rozohrávke príliš nedarí, zamotávajú sa do vlastných pukov. Razantne teraz odpálil Sádecký, Dukla následne na ľad poslala čerstvé sily.
08:10 Trenčín sa oslobodzuje, puk letí cez všetky čiary.
07:56 Rýchle nahodenie od modrej malo hľadať na teči Klhůfka. Čech v službách Košíc tam však prikorčuľovať nestihol, navyše prihrávka bola dobre zblokovaná.
07:49 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Ľubomír Štach – 2 min., hákovanie).
06:32 dôležité Michal Chovan si nakorčuľoval do šance, dostal sa k voľnému puku, položil si Valenta a zakončoval z jeho bezprostrednej blízkosti. Avšak len do betóna, skvelý zákrok trenčianskeho gólmana.
06:20 Štach zachytil puk a vyštartoval s ním smerom dopredu. Dukla ho ešte pred Košarišťanom niekoľko sekúnd podržala, napokon to ale odpálila len k mantinelu.
05:24 A ak aj prídu, zväčša to nie je nič vážne. Napokon, ako pri poslednom Košarišťanovom zákroku. Každopádne, Trenčín si vybojoval vhadzovanie v útočnom pásme.
05:17 Nahodenie od modrej čiary zachytil za bránkou Švec, ktorý v pokoji rozohral na spoluhráčov. Hra sa nám naďalej prelieva zo strany na stranu, sledujeme minumum striel.
04:45 McCormack čakal na puk, napokon po ňom sám vyštartoval. Medzičasom ale jeho spoluhráči museli opustiť útočné pásmo, smerom dopredu teraz pôjdu Košice.
03:57 Dukla sa snažila hru preniesť pred Košarišťana, opäť to však hostia hrali zbytočne popri mantineloch, čo košická defenzíva rýchlo prečítala.
02:33 dôležité Prvá lepšia strela letela z čepele Růžičku. Košický obranca to skúšal bombou spoza kruhu a hoci ešte Valentovi puk vypadol, domáci sa už k následne dorážke nedostali.
02:18 Jokeľ sa snažil spoza bránky šikovne prestrčiť na lepšie postavených spoluhráčov, k puku sa však dostal len dobre brániaci Švec.
01:48 Až teraz si mohol Valent siahnuť na puk. Prvá strela zápasu letela od mantinela, rozhodne však nemala gólové parametre. Hra je prerušená, vhadzovať sa bude v pásme Dukly.
01:07 Paršinova aktivita vpredu úspech nepriniesla. Rus v službách Košíc sa dostal medzi trojicu súperov a z tejto situácie už úspešne vykorčuľovať nedokázal.
00:38 Stacha nahadzoval od modrej do pásma, jeho spoluhráči tam však neboli sformovaní. Puk tak zapadol k mantinelu, kde si ho prebrali košickí hokejisti.
00:10 Zápas medzi Košicami a Trenčínom sa začal. Košarišťan i Valent zatiaľ môžu byť pokojní, no budeme zvedaví, ktorý z nich bude musieť zakročiť ako prvý.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Zeleňák, Michalčin, Růžička, Bučko, Koch — Paršin, Klhůfek, Sukeľ — Rapáč, Skokan, Chovan — Majdan, Bortňák, Vrábeľ — Milý, Suja, Jokeľ

Dukla Trenčín: Valent (Tomek) — McCormack, Stacha, Štach, Brodeur, Bokroš, Sládok, Petrovický — Valach, Švec, Sojčík — Sádecký, Paukovček, Hecl — Bartovič, Špirko, Hlinka — Krajč, Ferényi, Ďurina

Rozhodca: Müllner, Valach — Kacej, Jobbágy.
V poradí piate kolo tipsportligovej nadstavby so sebou prináša aj zaujímavý zápas na košickom ľade — slovenské hokejové „El Clásico“, ktoré ponúkne súboj medzi HC Košice a Duklou Trenčín.

HC Košice je na tom z pohľadu tabuľkového postavenia momentálne lepšie. Oceliarom z východného Slovenska patrí priebežné tretie miesto, pričom za druhým Slovanom zaostávajú o jeden bod. Faktom však je, že Košice vyhrali zo štyroch nadstavbových zápasov len dva, pritom ani jeden na vlastnom ľade. Navyše, ak by mali postupovať podľa doterajšieho kľúča, keď sa u nich striedali výhry s prehrami, doma by podľahli aj trenčianskej Dukle. Zabrániť tomu bude chcieť nepochybne ich defenzíva, veď Košice inkasovali len 107 gólov, čo ich spolu s Bratislavou radí na delené druhé miesto v Tipsport lige. O čosi horšie je to už s košickou útočnou produktivitou, domáci celok zatiaľ nastrieľal 158 gólov.

Posledné tri zápasy Košíc:
HC Slovan Bratislava — HC Košice 1:4
HC Košice — HC 05 iClinic Banská Bystrica 2:3
HKM Zvolen — HC Košice 2:5

Dukla Trenčín je síce v tabuľke nižšie, ale v ostatnom čase predvádza skvelé výkony, ktoré ju ešte pokojne môžu vyšvihnúť smerom nahor. Trenčanom patrí šieste miesto, na ktorom majú 90 bodov, čo je totožné so štvrtým Zvolenom, zároveň však aj so šiestym Popradom. V ich prospech môže hovoriť séria troch víťazstiev v rade, a teda doterajšia 75 % úspešnosť v nadstavbovej časti — s výnimkou vedúcej Banskej Bystrice sa z úvodnej šestky tímov nemôže takouto bilanciou pochváliť nik. Zároveň má ale Dukla aj druhú najhoršiu defenzívu spomedzi šiestich najvážnejších ašpirantov na zisk majstrovskej trofeje — inkasovala 133 gólov, pričom sama ich nastrieľala o tridsať viac.

Posledné tri zápasy Trenčína:
Dukla Trenčín — HKM Zvolen 4:3
HC Slovan Bratislava — Dukla Trenčín 1:4
Dukla Trenčín — HK Poprad 6:3
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo