HK Poprad HC Slovan Bratislava hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

3. 3. 2020 |
 

HK Poprad, HC Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu hokejovej Tipsport ligy HK Poprad - HC Slovan Bratislava štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Na snímke vpravo Eduard Šedivý, vľavo Barry Brust (obaja Slovan) a uprostred Daniel Brejčák (Poprad)  v zápase 11. kola hokejovej Tipsport ligy HC Slovan Bratislava - HK Poprad 11. októbra 2019 v Bratislave. FOTO TASR - Martin Baumann

HK Poprad, HC Slovan Bratislava, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu hokejovej Tipsport ligy HK Poprad - HC Slovan Bratislava štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

HK Poprad HC Slovan Bratislava hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:00

HK Poprad, HC Slovan Bratislava, hokej. V hokejovej Tipsport lige je aktuálne veľká bitka o štvrté miesto. HK Poprad na šiestom mieste, Dukla Trenčín na piatom aj HKM Zvolen na štvrtom majú rovnako po 90 bodov. Bitka o najlepšie postavenie pred začiatkom tohtoročného play-off vrcholí.

HK Poprad tak potrebuje dnes proti Slovanu na domácom ľade bodovať. Rovnako však body potrebuje aj Slovan v zápase o druhé miesto v tabuľke. Dnešný zápas tak bude určite zaujímavý.

Vyrovnaný duel predpokladajú aj hráči v stávkovej spoločnosti Tipsport. Celkovo 41 percent tiketov s týmto zápasom odsahovalo dnes vklad na výhru hostí z Bratislavy, 37 percent hráčov naopak stavilo na výhru domácich. A zostávajúcich 22 percent predpokladá remízu v riadnom hracom čase.

Dnešný zápas HK Poprad - HC Slovan Bratislava sa rovnako ako náš online prenos začína dnes od 18:00.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

Tipsport liga 2020

HK Poprad - HC Slovan Bratislava -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

Dnešné kolo Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

 

HK Poprad
5 : 0
(3:0, 0:0, 2:0)
HC Slovan Bratislava

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 10. Jacobs (Matúš Paločko), 18. Zagrapan (Erving), 20. Bjalončík (Mercier, Lapšanský), 46. Larkin (Mercier), 51. Lapšanský (Mercier). Rozhodca: Štefik, D. Konc st. – Durmis, D. Konc ml.. Diváci: 3 298.
HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Larkin, Dalhuisen, Erving, Ulrych, Brejčák (A), Kozák – Svitana (C), Réway, Handlovský – Vandas, Zagrapan (A), Takáč – Lapšanský, Jacobs, Mercier – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko
HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Sersen (C), Bačik, Meszároš (A), Štajnoch, Šedivý, Carson, Demo, Kučný – Abdul, St. Pierre, Basaraba – Bondra, Kytnár (A), Pance – Matoušek, Urbánek, Jendek – Žitný, Kukumberg, Sloboda
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:24 Poprad drží puk v útočnom pásme. Od modrej čiary sa pokúšal vystreliť Handlovský, namieril to však iba do korčúľ hosťujúceho hráča.
59:08 dôležité Oddychový čas pre Poprad.
59:06 Nahodený puk spoza pravého kruhu od mantinelu z hokejky Mateja Paločka smeroval priamo na brankára Habala, ktorý pre istotu podržal.
58:40 Lapšanský s pukom v strednom pásme nevymýšľal a iba ho bezpečne odovzdal do útočnej tretiny.
58:08 Kozák v rohu klziska nebol úspešný proti dvojici hráčov hostí. V súboji mu tvrdosť dal pocítiť Pance spolu s Urbánekom.
57:28 Slovan ešte využíva záverečné sekundy presilovky. Opäť hostia získali útočné pásmo a strelou od modrej to vyskúšal Meszároš. Vošvrda úspešne zasiahol.
56:28 Erving si v strednom pásme prebral puk z hokejky Svitanu a radšej sa s ním vrátil do obrannej tretiny, aby pomohol tímu nazbierať cenné sekundy v oslabení.
55:48 Sersen si spracoval prihrávku na modrej čiare a poslal strelu švihom na bránku, keďže videl, že tam má spoluhráča. Vošvrda však stopercentne predviedol svoju lapačku.
55:37 S blížiacim sa záverom zápasu dostávajú hostia presilovkovú príležitosť. Michael Vandas dostáva dve minúty za podrazenie.
Dnešné stretnutie sleduje 3 298 divákov.
54:40 Hostia smerovali dopredu veľmi rýchlo. Kytnár prihrávkou na ľavú stranu našiel Žigu Panceho, ktorý zakončoval z kruhu a Vošvrda okamžite predviedol svoju lapačku.
53:46 St. Pierre prenechal puk v útočnom pásme Slobodovi, ktorý ešte našiel Joea Basarabu a ten vystrelil z pravého kruhu. Jeho strelecký pokus mieril na Vošvrdov betón.
52:46 Larkin si prebral medzi kruhmi prihrávku od Jacobsa a ihneď presúval puk viac napravo Mercierovi. Jeho okamžitá delovka z prvej však mierila iba na plexisklo.
52:22 dôležité Takáč naštartoval akciu po ľavom krídle a pálil z kruhu. Habal vyrážal pred seba, kde ešte prišiel Lukáš Kozák a dorážal z prvej, no gólman Habal tentokrát predviedol suverénny zákrok.
52:11 Rozohrávka Popradu v týchto chvíľach nebola úplne domyslená do konca. Rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie a hra je prerušená.
51:19 Ulrych si celkom dobre nerozumel s Réwayom a poslal mu po mantineli nepresnú prihrávku. Ihneď sa puku chopili hokejisti Slovana.
50:10 gól Poprad dal gól!
Popradčania jasne dominujú aj v tretej tretine a do siete Slovana pridávajú aj piaty zásah. Mercier získal puk na pravom krídle. Posunul ho ľahučko pred bránkovisko ADAMOVI LAPŠANSKÉMU, ktorý si ešte položil Habala a pohodlne zasunul.
Asistencia: Pierre Luc Mercier.
49:18 Kozákova delovka spoza ľavého kruhu bola veľmi nepresná. Jeho strelecký pokus letel iba na zadné plexisklo.
48:51 Martin Réway korčuľoval za nahodeným pukom na zadný mantinel a snažil sa ho vrátiť pred Habalovu bránku. Puk sa napokon odrazil, ale gólman Habal ho okamžite prikryl.
48:11 Rozohrávka Popradu v tejto chvíli rozhodne nebola presná. Puk smeroval von z obranného pásma a skončil až v hľadisku.
47:22 Vandas s Takáčom bojovali v rohu klziska o puk proti Urbánekovi s Bačikom. Úspešnejšia napokon bola bratislavská dvojica.
46:26 Brejčák zamieril dopredu po pravom krídle. Posúval pred modrou čiarou puk Matejovi Paločkovi. Čiaroví rozhodcovia však napokon spozorovali ofsajd a hru prerušili.
45:46 gól Poprad dal gól!
Kamzíci zasadzujú Slovanu štvrtý úder do ich siete. Mercier si prebral puk v rohu klziska a počkal. Pred bránku prešprintoval ADAM LARKIN, ktorý dostal ideálnu prihrávku a z prvej zakončil prízemne popri Habalovom betóne.
Asistencia: Pierre Luc Mercier.
45:06 Kytnár smeroval do rýchleho protiútoku spoločne s Bondrom. Bondra napokon strieľal spoza pravého kruhu, ale Vošvrda bezpečne vyrážačkou vyrazil.
44:28 Popradčania už v podstate jednu celú minútu držia puk v útočnom pásme. Erving si to pripravoval na strelu, napokon ešte urobil kľučku a potom prihrával krížom popred bránkovisko, no jeho prihrávka adresáta nenašla.
43:26 St. Pierre v strednom pásme zastavil rozvíjajúci sa útok v podaní Svitanu. Potom však v útočnom pásme ponúkol nepresnú krížnu prihrávku a hostia o pásmo prišli.
42:29 Rozohrávka z obranného pásma v podaní popradských hokejistov tentokrát vôbec nebola presná. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
41:47 Mercierovi v útočnom pásme preskočil puk cez hokejku, a tak domáci hokejisti prišli o útočnú tretinu. Dopredu sa snažili vyraziť hostia.
41:12 Pomerne ľahká a jednoduchá strela z hokejky Radovana Bondru mierila priamo do lapačky Tomáša Vošvrdu, ktorý zakročil sebaisto a hra bola prerušená.
40:58 Zagrapan si v útočnom pásme veľmi nerozumel s Kozákom a puk získali hostia. Po ľavom krídle dopredu vyrazil Jindřich Abdul, ktorý síce vystrelil spoza ľavého kruhu, ale jeho pokus bol blokovaný.
40:17 Svitana vyhadzoval puk z obranného pásma. Sersen si odkontroloval Handlovského pohyb a čiaroví rozhodcovia odpískali icing.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
V prostrednej časti hry sa domácim viac-menej podarilo udržiavať aktuálny vedúci stav. Svitana mal k dispozícii trestné strieľanie, no nepremenil ho. S blížiacim sa záverom tejto tretiny si aj Slovan vytvoril viacero dobrých šancí, ale nedostal sa ku gólu.
Tretia tretina sa začne približne o 19:54.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:35 Brejčák rukou zastavil na vlastnej modrej čiare rozohrávku súpera a následne rukou aj prihral spoluhráčovi. To sa nesmie, a tak bola hra prerušená.
39:04 Už sa zdalo, že sa Takáč uvoľní cez Carsona do samostatného zakončenia. Zámorský obranca v službách Slovana však nenechal cez seba popradského útočníka lacno prejsť.
38:26 Strela Kukumberga tesne spoza pravého kruhu mierila priamo na bránku a gólman Vošvrda bezpečne znovu dokázal vyraziť.
37:50 Popradskí hokejisti získali útočné pásmo, ale veľmi sa v ňom nepresadili. Ulrych nahadzoval puk od modrej čiary, pred bránkou však nemal spoluhráča.
36:48 dôležité Urbánek sa šikovne pretlačil od zadného mantinelu pred bránku. Vošvrda jeho pokus zastavil, následne však dostal príležitosť Brett Carson, ktorý okamžite z pravého kruhu pálil, no domáci gólman bol opäť úspešný.
36:11 dôležité Do dobrej pozície z tesnej blízkosti bránky sa dostal Martin St. Pierre. Vošvrda po strele nemal puk pod kontrolou, no nebol pred bránkoviskom žiaden hráč, ktorý by dorážal.
35:24 Slovan už hrá v plnom počte a Kytnár ihneď šiel napádať domácu rozohrávku. Aj sa mu to podarilo, Ervingovu prihrávku zblokoval na tribúnu a jeden z tunajších divákov sa môže tešiť z puku.
34:44 Kamzíci uspeli na vhadzovaní v útočnom pásme. Erving posunul puk po modrej na Takáča, ktorý strieľal švihom. Vladislav Habal bol pripravený a na hrudi zastavil puk.
34:26 Domáci udržali puk na hokejkách v útočnom pásme aj naďalej. Spoza ľavého kruhu vystrelil Larkin, jeho pokus však dokázal brankár Habal zlikvidovať. Následne si poradil aj s delovkou Handlovského z totožnej pozície.
33:46 Popradčania sa už usadili v pásme a Réway krížnou prihrávkou na ľavý kruh hľadal Svitanu, ktorý to vyskúšal švihom, ale mieril iba na zadný mantinel.
33:07 Poprad bude hrať presilovku. Milan Kytnár spáchal zbytočný útočný faul a dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
32:49 Réwayova bekhendová krížna prihrávka smerovala na Brejčáka, ktorý nepálil z prvej, pokračoval s pukom k pravému kruhu a odtiaľ preveril pozornosť Habala.
32:25 Do zakončenia sa chcel po Kytnárovej prihrávke pretláčať Jendek, ale nedostal sa cez popradského obrancu.
31:33 Pomaličky sa blížime ku koncu trestu domáceho hráča a Slovan nevyužije ani ďalšiu svoju presilovku v tomto zápase.
30:40 Matoušek chcel posúvať puk v útočnom pásme Abdulovi, no veľmi im spolupráca nevyšla. Zagrapan sa ujal puku a poslal ho preč z obranného pásma.
29:39 Tak táto situácia vyzerala zvláštne. Colin Jacobs si to chcel rozdať s Romanom Kukumbergom, no zabránili im v tom čiaroví rozhodcovia. Kukumberg zasadil Jacobsovi ešte úder na ľade. Rozdielovým je trest Jacobsa a Slovan bude hrať presilovku 5 na 4.
29:12 Viac priestoru na ľavom krídle dostal Dominik Jendek, ktorý prenikol popri mantineli, mierne sa zbavil obrancu a z uhla zakončil. Vošvrda zachytil hokejkou puk.
28:11 dôležité Takáč vyrazil za odrazeným pukom po ľavom krídle. V prečíslení sa mu núkali Zagrapan s Vandasom. Vyzval prvého menovaného na zakončenie, no spomedzi kruhov namieril iba do Habala.
27:47 dôležité Patrik Svitana miešal puk poriadne, manévroval s ním, ale rozhýbať, prípadne položiť si gólmana Habala nedokázal. Bekhendové zakončenie brankár Slovana bezpečne betónom vyrazil.
27:47 dôležité Matúš Paločko bol v samostatnom úniku a smeroval už do zakončenia a v tomto momente bol faulovaný. Za seknutie hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie, na ktoré ide Patrik Svitana.
27:24 Od modrej čiary vyslal strelu na bránku Brett Carson, ktorý dokázal preveriť gólmana Vošvrdu, ktorému síce nik neclonil a bola to pre domáceho gólmana ľahká strela.
26:50 Rozohrávka Slovana síce nebola veľmi presná, ale na modrej čiare útočník hostí tečoval puk do útočnej tretiny a puku sa ujíma Poprad.
26:02 Vandas musel čakať na nových spoluhráčov zo striedačky, no snažil sa aspoň samostatne získať útočné pásmo, čo sa mu aj podarilo.
25:14 Do streleckej pozície sa po prenechaní puku Vandasom vysunul na ľavé krídlo Marek Zagrapan. Jeho strelecký pokus tesne spred bránky mieril na Habala.
24:48 Kytnár si vzal na starosť Réwaya, ktorého odtlačil k zadnému mantinelu. Následne Popradčania držali puk v pásme, ale streleckú príležitosť si nevytvorili.
24:08 Domáci vyhrali buly v útočnom pásme a strelou od modrej čiary sa prezentoval Adam Larkin. Jeho strelecký pokus smeroval priamo na Habala, ktorý bol pripravený.
23:46 Roman Kukumberg vyrazil s pukom do útočnej tretiny. Prepracoval sa vyššie medzi kruhy a odtiaľ zakončoval. Jeho strelecký pokus Vošvrda zneškodnil vyrážačkou.
23:16 Popradčania opäť trávia čas s pukom na hokejkách v útočnom pásme a snažia sa o vytvorenie si streleckých príležitostí. Veľmi im však v tom belasí bránia.
22:28 Belasí sa dostali zrejem k prvému zakončeniu v tejto tretine. Spoza ľavého kruhu bližšie pri modrej čiare to vyskúšal Tomáš Matoušek. Vošvrda vyrážal smerom na ochrannú sieť.
21:51 Erving si už v útočnom pásme pripravoval puk na strelu, no napokon sa rozhodol prihrávať Vandasovi. Poprad strávil nejaký čas s pukom v útočnom pásme, no šancu si nevytvoril.
20:56 Hostia poslali puk preč z obranného pásma a prenechali ho na rozohrávku domácim hokejistom. Oba tímy striedajú, Brejčák začína spoza Vošvrdu.
20:38 Ulrych už mal za ľavým kruhom pripravenú strelu na hokejke, no napokon sa rozhodol počkať a prihrávať. Poprad sa potom už dlhšie v pásme neudržal.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Úvodná dvadsaťminútovka bola jednoznačne v réžii domácich hokejistov. Popradu lepšie vychádzali presilovky a hrali lepšie. V 10. minúte otvoril skóre Jacobs, potom sa pridali Zagrapan s Bjalončíkom a kamzíci nad belasými po 20 minútach vedú 3:0.
Druhá tretina sa začne približne o 18:59.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:07 gól Poprad dal gól!
Popradčania si zatiaľ prvú tretinu užívajú plnými dúškami a pridávajú tretí gól. Lapšanský posunul na ľavý kruh Mercierovi, ktorý len tečoval prihrávku na hokejku PETRA BJALONČÍKA medzi kruhy a ten z prvej trafil do odkrytej časti brány.
Asistencie: Pierre Luc Mercier, Adam Lapšanský.
18:48 Mercier si o pravý mantinel posunul puk sám pre seba, následne však dokázal pre svojich spoluhráčov vybojovať útočné pásmo.
17:54 gól Poprad dal gól!
Kamzíci využili tlak po presilovej hre a ostali v útočnom pásme. Pri tomto góle mali domáci aj kus šťastia. Ervingovu prihrávku spoza ľavého kruhu MAREK ZAGRAPAN len jemne tečoval a Habalovi puk prepadol popri pravom betóne a lapačke.
Asistencia: Joona Erving.
17:28 Popradská presilovka pokračuje ďalej a Erving krížnou prihrávkou za pravý kruh hľadal Takáča. Jemu však strela z prvej nesadla a domáci museli zabojovať o odrazený puk.
17:03 Réway ešte stihol zachrániť útočné pásmo a ďalšiu delovku od modrej čiary poslal Kozák. Vladislav Habal mal vcelku dobrý výhľad a na hrudi spoľahlivo zastavil puk.
16:40 Svitana nabíjal krížnou prihrávkou za pravý kruh Réwayovi, ktorému však strela z prvej nevyšla a mierila iba na zadný mantinel.
15:50 Hosťujúca presilovka sa končí predčasne a za pár sekúnd začne popradská hra v početnej prevahe. Roman Žitný dostáva menší trest za faul lakťom.
15:21 Jacobs teraz nič nedaroval na modrej čiare Štajnochovi, ktorého jasne telom odstavil od puku. Popradčanom zatiaľ hra v oslabení vychádza.
14:35 Carsonovu strelu Vošvrda zachytil do svojej lapačky a následne sa sám podujal na oslobodenie svojho tímu a aj sa mu to podarilo.
13:58 No situácia po strete Basarabu s Dalhuisenom nebola veľmi priehľadná. Napokon dostáva dve minúty za napadnutie Mike Dalhuisen. Slovan bude hrať presilovku.
13:50 Svitana posúval puk na Matúša Paločka v útočnom pásme. Následne sa však nedokázal už Paločko uvoľniť na strelu.
12:34 Prihrávka Sersena na Bačika nebola veľmi presná. Belasí však potrebovali prestriedať, a tak s pukom zamierili za vlastnú bránku. Podobne striedajú aj domáci.
11:36 Slobodovi sa podarilo zastaviť nepresný rozvoj útoku domácich hokejistov. Na strelu to však nestačilo, puk Popradčania získali do svojej moci opäť.
10:56 Réway zastavil v útočnom pásme neistú rozohrávku Kučného. Puk nasmeroval z nemožného uhla na Habala, ktorý však pre istotu prikrýval.
10:27 Lapšanský chcel v strednom pásme vypichnúť rozohrávku Štajnocha, čo sa mu sčasti aj podarilo, ale puk zamieril na bratislavskú striedačku.
09:43 gól Poprad dal gól!
Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Bačik nenasmeroval vôbec dobrú prihrávku cez medzikružie. Zachytil ju COLIN JACOBS, ktorý sa zbavil obrancu Sersena, potiahol si puk na bekhend a zakončil cez ležiaceho Habala.
Asistencia: Matúš Paločko.
09:10 Do útočného pásma prenikol s pukom Adam Lapšanský, ktorý sa rozhodol strieľať spoza obrancu Štajnocha. Jeho strela smerovala na zadný mantinel.
08:21 Popradčania mali teraz problémy s prechodom cez stredné pásmo. Belasí dôsledne bránili popradských útočníkov a boli aktívnejší v strednom pásme.
07:38 Neisto pôsobila rozohrávka v podaní Dalhuisena, ktorý puk nasmeroval cez Basarabu na brankára Vošvrdu. Basaraba puk tečoval a popradský gólman bol nútený prikryť.
06:44 Popradčania sa previnili zakázaným uvoľnením a následne sa vhadzovalo pred Vošvrdom. Keďže domáci vyhrali buly priamo na svojho gólmana, brankár Popradu to opäť prikryl.
06:28 Dopredu sa snažil vyraziť Abdul, ale prihrávku na neho dokázal Brejčák skôr zachytiť a spoločne rozohrať s Kozákom.
05:55 Strela Takáča smerovala z pravého kruhu z ostrého uhla a od Habala sa odrazila medzi kruhy. Odtiaľ chcel zakončovať Vandas, no puk mu hosťujúci hráči úspešne vypichli.
04:59 Biliardovú kombináciu vymyslel od modrej čiary Erving, ktorý dával Ulrychovi a ten prihrávkou pred bránku hľadal Lapšanského. Puk však už Lapšanský na Habala usmerniť nedokázal.
04:22 Réway vyšpekuloval zaujímavú prihrávku od zadného mantinelu. Puk smeroval pred bránku, kde bol Lapšanský, no skackajúci puk sa odrazil od Habala a hostia ho stihli upratať.
03:52 Po dvojnásobnej nevyužitej presilovke Slovana dostávajú početnú výhodu aj domáci. Dve minúty za krosček si odsedí Marek Sloboda.
03:39 Ďalšia akcia bratislavského Slovana sa skončila počas prechodu útočnou modrou. Urbánek vnikol s pukom do pásma neskoro, jeho spoluhráč tam už bol o niečo skôr, a tak je z toho ofsajd.
03:18 Kytnár nabíjal na modrú čiaru Michalovi Sersenovi, ktorý neváhal a oprel sa do puku. Vošvrda mal pomerne dostatočne odkrytý výhľad a dokázal spoľahlivo zasiahnuť a puk ukryť.
02:50 Dalhuisen zachytil nedôraznú prihrávku z hokejky Basarabu a okamžite poslal puk preč cez celé klzisko.
02:16 Štajnoch nabíjal po modrej čiare Meszárošovi, ktorému delovka z prvej nevyšla. Hostia však ostávajú usadení v útočnom pásme.
01:41 Popradskí hokejisti sa budú musieť brániť maximálne 44 sekúnd v trojici. Lukáš Handlovský dostáva 2+10 za napadnutie hlavy a krku.
01:34 Po strele Meszároša spoza ľavého kruhu sme videli ešte dorážku z hokejky Basarabu, ktorý zakončoval spomedzi kruhov, ale mieril iba do Vošvrdu.
01:11 Belasým úvodné sekundy presilovky veľmi nevychádzajú. Teraz museli vyjsť s pukom až spoza vlastnej bránky, rozohrával Sersen.
00:49 Erving nedokázal úspešne odstrániť puk z vlastnej modrej čiary, a tak sa belasí pohodlne dostali do útočného pásma. Snažia sa rozbehnúť rozostavenie.
00:25 Hneď v úvodných sekundách duelu prichádza skóre vylúčenie. Dve minúty za podrazenie dostáva Martin Réway.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Na ľadovú plochu už prichádzajú oba celky. Bratislavskí hokejisti sa predstavia v svetlomodrých dresoch, Popradčania v bielych. Čaká nás štátna hymna.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Larkin, Dalhuisen, Erving, Ulrych, Brejčák (A), Kozák – Svitana (C), Réway, Handlovský – Vandas, Zagrapan (A), Takáč – Lapšanský, Jacobs, Mercier – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko

HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Sersen (C), Bačik, Meszároš (A), Štajnoch, Šedivý, Carson, Demo, Kučný – Abdul, St. Pierre, Basaraba – Bondra, Kytnár (A), Pance – Matoušek, Urbánek, Jendek – Žitný, Kukumberg, Sloboda

Rozhodca: Štefik, D. Konc st. – Durmis, D. Konc ml..
Prajem vám príjemný utorkový večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 5. kola nadstavbovej časti Tipsport ligy. V skupine víťazov je pred nami aj duel medzi HK Poprad a HC Slovan Bratislava, ktorým vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka. Stretnutie sa začína o 18:00.

Po víťazstve 1:3 na ľade Košíc kamzíci načali nadstavbovú časť úspešne, no následne v troch dueloch po sebe zlyhali a nezískali ani bod. Popradčania najprv prehrali na ľade trenčianskej Dukly 6:3, následne v domácom dueli podľahli Zvolenu 2:4 a naposledy si nie najlepšie počínali v Banskej Bystrici, kde prehrali 5:3. Bodovo však nestratili na svojich najväčších súperov. Práve naopak, aktuálne majú tímy Zvolen, Trenčín a Poprad zhodne po 90 bodov a keďže Poprad má z tejto trojice najhoršie skóre, je v tabuľke skupiny na 6. mieste.

Bratislavský Slovan odštartoval nadstavbovú časť takmer identicky ako Poprad. Doma suverénne zdolal Zvolen 5:0, následne však po predĺžení podľahol Banskej Bystrici 4:3, doma bol pokorený Duklou Trenčín 1:4 a opäť v domácom zápase rovnakým výsledkom podľahol aj Košiciam. Slovan teda na rozdiel od Popradu dokázal v posledných troch zápasoch vybojovať aspoň bod, určite je to pre belasých však slabý zisk. Navyše, prvá Banská Bystrica sa na líderskej pozícii vzďaľuje a aktuálne už má na druhý Slovan deväťbodový náskok. Slovan je na druhej pozícii so ziskom 104 bodov a iba jednobodovým náskokom pred tretími Košicami.

Tento duel rozlúskne jednu vec. Oba tímy majú za sebou trojzápasovú sériu prehier a jedna sa dnes určite skončí. Vzájomné zápasy hovoria v prospech Popradu, keďže Podtatranci zvíťazili dohromady trikrát. Dvakrát doma 2:1 a raz vonku 2:4. Slovan bol úspešný iba raz, a to v 11. kole, keď doma Poprad zdolal po predĺžení 2:1.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo