HK Nitra HC Košice hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

18. 2. 2020 |
 

HK Nitra, HC Košice, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HK Nitra vs HC Košice hokejovej Tipsport ligy štartuje rovnako ako samotný zápas dnes od 18:00.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

HK Nitra, HC Košice, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HK Nitra vs HC Košice hokejovej Tipsport ligy štartuje rovnako ako samotný zápas dnes od 18:00.

HK Nitra HC Košice hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:00

HK Nitra, HC Košice, hokej. Dresy na počesť ozbrojených zložiek, presvedčivé víťazstvo, hetrik a radosť na ľade spolu so synom. Útočník HC Košice Michal Chovan si zápas proti MAC Úbuda naplno užil, svojím najlepším výkonom v sezóne prispel k výhre 5:1. "Je to zásluha celej formácie, celého mužstva," nezaprel tímového ducha.

Produktívny útočník režíroval víťazstvo nad MAC, konto talianskeho reprezentačného brankára Andreasa Bernarda zaťažil hetrikom. Prvým v sezóne, prvým po vyše 10 rokoch. Predošlý Chovanov trojgólový zápis v najvyššej slovenskej súťaži sa datuje k 9. októbru 2009 a zápasu so Žilinou.

Odvtedy si vybudoval povesť kreatívneho útočníka s výbornou prihrávkou. Tú potvrdil aj pri góle Marcela Haščáka na 3:0, keď v rýchlej akcii naviazal pozornosť dvoch súperových hráčov i brankára a najlepšiemu strelcovi súťaže "načapoval" pred odkrytú bránku.

"Bola to vynikajúca nahrávočka. Kričal som na neho cez pol tretiny a videl som, že ma vidí. Som veľmi rád, že sa mu darilo, už to potreboval," pochválil Haščák spoluhráča, ktorý priznal.

"Som rád, že to vyzeralo dobre. Ak mám však pravdu povedať, radšej nahrávam než strieľam." Spomínaná asistencia a aj gól, ktorým skompletizoval hetrik, sa udiali v 3. tretine. Chovan si pred ňou vymenil rukavice, tmavšie vymenil za svetlomodré. "Nič zvláštne v tom nebolo, iba som siahol po suchších. Aj ten hetrikový gól som dal s nimi, tak mi priniesli šťastie," pousmial sa.

Maďarské tímy nepatria k obľúbeným súperom "oceliarov," ale v 50. kole to neplatilo. Košičania nastúpili proti MAC v špeciálnych dresoch na počesť ozbrojených zložiek, najmä sa však sústredili na svoj výkon. "V kabíne sme si hovorili, že takýto domáci zápas musíme zvládnuť. Všetci sme išli na 100 percent, tlačili sme sa do bránky. "Škorvi" nás podržal, my sme mu mali pomôcť k nule, ale aj tak sú dôležité najmä tie tri body do tabuľky," uviedol Chovan.

Počas zápasu s MAC košický klub zverejnil dohodu s ruským útočníkom Denisom Paršinom. Ten sledoval zápas z tribúny, prvý tréning s novými spoluhráčmi ho čakal v pondelok. "Na papieri vyzerá dobre, uvidíme. Pravdupovediac, nebolo toho veľa na výber

 "Objavil" sa neskoro, asi pred 3 dňami. Museli sme sa rozhodnúť rýchlo či do toho ideme alebo nie. Bol by som veľmi rád, keby priniesol ruskú šikovnosť v súbojoch jeden na jedného, so silou na puku a nápadom v presilovkách. Ešte musíme zistiť, kam ho dáme, aby to pomohlo celému tímu," konštatoval tréner HC Košice Peter Draisaitl.

Tipsport liga 2020

HK Nitra, HC Košice -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

Dnešné kolo hokejovej Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

HK Nitra
1 : 3
(0:0, 1:2, 0:1)
HC Košice

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 26. Kollár (Morrison, Yellow Horn) – 21. Haščák (Skokan, Chovan), 22. Kllhúfek (Skokan, Chovan), 58. Pavlin (Chovan). Rozhodca: Valach, Müllner- Durmis, Frimmel. Diváci: 2228.
HK Nitra: Šimboch (Nagy) – McNally, Kubka, Morrison, Mezei, Pupák, Versteeg, Sloboda, Rácz – Buček, Šiška, Hrušík – Scheidl, Yellow Horn, Fominych – Čaládi, Kollár, Lušňák – Csányi, Škvarek, Tábi
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) – Pavlin, Repe, Ružička, Koch, Čížek, Zeleňák – Rapáč, Chovan, Haščák – Faith, Skokan, Sukeľ – Parshin, Bortňák, Klhúfek – Milý, Eliáš, Nagy
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:37 Ofsajd Nitra.
59:08 Bučekova strela bola nepresná a Košarišťan nemusel zasahovať.
58:04 Dve minúty pred koncom tretiny sú domáci s pukom v útočnom pásme.
57:16 gól Košice dali gól!
V závere tretiny Košice zrejme rozhodujú o víťazovi stretnutia, po tom čo ŽIGA PAVLIN strelou od modrej prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Michal Chovan.
56:46 Buček sa po prihrávke od Yellow Horna dostal za obranu hostí, ale jeho zakončenie nebolo presné.
55:39 Pekný hokejový moment, kedy Scheidl sa zbavil obrancu a z otočky vystrelil. Puk zastavil efektný semafór brankára hostí.
55:18 Vhadzuje sa v strednom pásme.
55:06 Puk v lapačke domáceho brankára a hra je prerušená.
53:55 Bortňák a Yellow Horn inkasovali dvojminútové tresty za hrubosť.
53:55 Po zákroku Košarišťana sa strhla menšia šarvátka medzi viacerými hráčmi, z ktorej asi najhoršie obišiel jeden z čiarových rozhodcov. Ten inkasoval pravý hák od Bortňáka, ktorý smeroval na Yellow Horna.
53:25 Scheidlova strela z otočky tesne minula bránku hostí.
53:09 Vhadzuje sa v strednom pásme.
52:20 Dnešné stretnutie sleduje 2228 divákov.
50:20 Za potlesku z domácich tribún sa na striedačku vrátil Versteeg, takže hrozivo vyzerajúci zákrok je našťastie pre Corgoňov bez zranenia.
49:47 Šiška zakončoval ale do strely sa mu hodil Ružička a predviedol dobrý brankársky zákrok nakoľko puk skončil v jeho výstroji a hra je prerušená.
48:55 Bortňák sa natlačil s pukom pred domáceho brankára, ale jeho zakončenie skončilo na pravom betóne Šimbocha.
48:26 Po reklamnej prestávke sa bude vhadzovať v strednom pásme.
48:06 Záverečná tretina sa odohráva s minimom prerušení, čo vyhovuje hosťom.
45:53 Hra je prerušená po tom, čo na ľade ostal ležať s bolestivou grimasou Versteeg, ktorému padol na nohu Parshin a vyzerá to na vážne zranenie domáceho obrancu, ktorý iba na jednej nohe odkorčuloval rovno do šatne.
44:40 Nitra sa doposiaľ dobre bráni. Puk je pri brankárovi hostí.
43:45 Košice si zahrajú presilovku po tom, čo Nitra zle striedala.
43:03 Zakázané uvoľnenie Košice.
42:49 Po takmer troch minútach je tu prvé prerušenie v tretej tretine. Vhadzuje sa pred Šimbochom.
41:29 Úvod tretiny opatrný z oboch strán a zatiaľ bez prerušenia.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:51 Ešte jedno buly v druhej tretine po zakázanom uvoľnení sa vhadzuje pred Šimbochom.
39:44 Vhadzuje sa v strednom pásme.
39:21 Klhúfek si spoza bránky nakorčuloval pred Šimbocha ale ten si zo zakončením hráča hostí poradil a hru prerušil.
38:38 Vhadzuje sa pred Košarišťanom.
38:16 Dlhšie sa nám hrá bez prerušenia a aj ohrozenia oboch brankárov.
36:35 Po Versteegovej strele od modrej a zákroku Košarišťana obrana hostí bola až tak dôrazná, že Fominych skončil na brankárovi hostí.
36:14 Hostia v plnom počte.
35:44 Nitra s pukom pri svojej bránke a hostia striedajú.
35:22 Nitra zovierala hráčov hostí, kombinovala, ale hostia dobre zblokovali strely. Akciu domácich zastavila nakoniec strela Bučeka do stredu bránky.
34:13 Koch si sadol na trestnú lavicu a Nitra si zahrá presilovku 5 na 3 avšak iba 2 sekunky.
34:01 V oslabení po ľavej strane unikol Klhúfek a nebezpečne ohrozil Šimbocha.
33:01 Nitra sa s pukom nevie udržať v útočnom pásme.
32:14 Faith, ktorý hrá s košíkom na tvári hral s vysokou hokejkou a Nitra si zahrá presilovku.
31:33 Yellow Horn strelou z otočky takmer prekvapil Košarišťana.
30:50 Po Pupákovej strele je puk na ochrannej sieti a vhadzuje sa pred Košarišťanom.
29:34 V Nitra aréne sme boli svedkami pästnej výmeny medzi spoluhráčmi z minulej sezóny. Rapáč sa nezhodol so Scheidlom a uštedrili si zopár úderov aj spoločný pád na ľad.
29:02 Ofsajd Košice.
27:44 Kollár sa po súboji s Čižekom ocitol na ľade, ale pomer síl sa nemení.
26:41 Parshin skúsil spoza bránky prekvapiť Šimbocha, ten stihol pritlačiť betón k tyčke a následne skryl puk pod lapačku.
25:49 gól Nitra dala gól!
Presilovku využíva aj Nitra po pekne kombinácii Morrison, Yellow Horn a ANDREJ KOLLÁR práve posledný menovaný strelou z prvej znižuje stav stretnutia na rozdiel jedného gólu. Asistencie: Colton Yellow Horn, Keney Morrison.
25:01 Po Versteegovej strele závar pred Košarišťanom. Dobre zapracovala obrana hostí a puk je pri Šimbochovi.
24:15 Presilovku si zahrá aj Nitra pri vylúčení Kocha.
24:01 V súboji o puk za bránkou hostí boli úspešnejší domáci hráči.
22:36 Domáci v plnom počte.
21:33 Po Parshinovej strele zvoní pravá tyčka domácej bránky.
21:02 gól Košice dali gól!
Košice využívajú aj druhú presilovku o dvoch hráčov, tentokrát sa z predbránkového priestoru presadil PAVEL KLHÚFEK. Asistencie: Michal Chovan, David Skokan.
20:32 Košice si zahrajú opäť 5 na 3 po tom čo Versteeg vyhodil puk mimo ľadovú plochu.
20:27 gól Košice dali gól!
Košice využívajú presilovku vďaka gólu MARCELA Haščáka, ktoré strela po ľade prestrelila všetko čo stálo v ceste. Asistencie: David Skokan, Michal Chovan.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:59 Na trestnú lavicu si za seknutie sadne v úvode druhej tretiny aj Morrison a hostia si zahrajú 63 sekúnd 5 na 3.
19:03 Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú hostia pri vylúčení Lušňáka.
18:41 Vhadzuje sa pred Šimbochom.
17:29 Šimboch si po strele Bortňáka pripisuje ďalší úspešný zákrok.
17:18 Vhadzuje sa pred Košarišťanom.
16:23 McNally sa s pukom vybral až za bránku hostí, odtiaľ prihral Yellow Hornovi, ktorého delovka z prvej sa odrazila od zadného mantinelu na bránku a hra je prerušená.
14:31 Zakázané uvoľnenie Nitra.
13:37 dôležité Zakázané uvoľnenie Nitra, ktorému predchádzala pekná kombinácia prvého útoku hostí a Haščákove zakončenie. Puk našťastie pre Šimbocha šiel po ľade a domáci brankár včas vystrelil svoj pravý betón.
13:02 Po reklamnej prestávke sa bude vhadzovať pred brankárom hostí.
12:57 Škvarek si s pukom nakorčuloval do útočného pásma, zbavil sa obrancu a nebezpečne vystrelil. Košarišťanova lapačka zasiahla včas a puk zneškodnila.
10:14 dôležité Rozhodca signalizoval vylúčenie domáceho hráča za nedovolené bránenie avšak Žiga Pavlin signalizoval, že žiaden nedovolený zákrok na neho sa nestal. Rozhodca svoj verdikt zmenil a hráč hostí si vyslúžil veľký potlesk z hľadiska.
09:17 Hostia v plnom počte.
08:09 Nitra si nerozumela v útočnom pásme a puk je v strednom pásme a obe mužstvá striedajú počas hry.
07:14 Hostia hrali v šestici a Nitra si zahrá ďalšiu presilovku. Na trestnú lavicu si sadol Eliáš.
04:44 Hostia v plnom počte.
04:23 Kollárovi nevyšla klučka v útočnom pásme a do protiútoku sa v oslabení dostali hostia a zakončoval Parshin, ktorý je najnovšia akvizícia v drese Košíc.
03:57 Nitra zovierala Košice v útočnom pásme. Jej hráči si vymieňali puk po obvode aj pozície avšak ani jedno zakončenie sa neujalo a po hre s vysokou hokejkou je hra prerušená a vhadzuje sa v strednom pásme.
02:38 Nitra si zahrá prvú presilovku pri vylúčení Repeho.
01:25 Versteegov nahodený puk od modrej Fominych tečoval tesne vedľa bránky.
00:49 Puk na ochrannej sieti a vhadzuje sa v strednom pásme.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Nitra arénou znie hymna.
Úvodné zostavy:

HK Nitra: Šimboch (Nagy) – McNally, Kubka, Morrison, Mezei, Pupák, Versteeg, Sloboda, Rácz – Buček, Šiška, Hrušík – Scheidl, Yellow Horn, Fominych – Čaládi, Kollár, Lušňák – Csányi, Škvarek, Tábi

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) – Pavlin, Repe, Ružička, Koch, Čížek, Zeleňák – Rapáč, Chovan, Haščák – Faith, Skokan, Sukeľ – Parshin, Bortňák, Klhúfek – Milý, Eliáš, Nagy

Rozhodca: Valach, Müllner- Durmis, Frimmel.
V utorok sa v 51. kole hokejovej Tipsport ligy predstavia v Nitra aréne HC Košice. Pre Nitru to bude posledný odohraný zápas základnej časti, nakoľko v poslednom kole majú Corgoni voľno. Oceliari sa v Nitre predstavia v pozícii favorita a budú si chcieť do tabuľky pripísať tri body. V ich drese sa okrem najlepšieho strelca súťaže, 31 gólového Marcela Haščáka, predstaví aj najnovšia akvizícia Denis Paršin. Ten má bohaté skúsenosti z KHL, v ktorej odohral 654 stretnutí a nazbieral 382 bodov. Nitra sa podľa všetkého bude musieť zaobísť bez Judda Blackwatera, ktorý inkasoval v Poprade vyšší trest za zákrok na Ervinga, po ktorom putoval Blackwater predčasne pod sprchy a zrejme dostane dodatočný vyšší trest. Či sa Nitra postará o prekvapenie a zdolá Košice alebo 3 body poputujú na východ sa dozviete aj z nášho textového prenosu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo