HC Košice HK Poprad hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

31. 1. 2020 |
 

HC Košice, HK Poprad, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Košice vs HK Poprad štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Na snímke vľavo tréner HC Košice Peter Draisaitl, vpravo jeho zverenec Branislav Rapáč v predohrávke 1. kola Tipsport Ligy sezóny 2019/2020 v hokeji HC Košice – HC Slovan Bratislava v Košiciach 12. septembra 2019. FOTO TASR – František Iván

HC Košice, HK Poprad, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Košice vs HK Poprad štartuje rovnako ako samotný zápas od 18:00.

HC Košice HK Poprad hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:00

HC Košice, HK Poprad, hokej. Po výhre na Slovane čaká dnes Poprad zápas na ľadovej ploche HC Košice. Až 85 percent hráčov v stávkovej spoločnosti Tipsport vidí pred zápasom výhru domácich v riadnom hracom čase.

Podarí sa Popradčanom opäť prekvapiť favorita? Dnešný zápas HC Košice - HK Poprad začína rovnako ako náš online prenos dnes od 18:00.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]  

Tipsport liga 2020

HC Košice HK Poprad -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

 

Dnešné kolo Tipsport ligy

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]   

HC Košice
2 : 1
(0:1, 2:0, 0:0)
HK Poprad

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 36. Sukeľ (Skokan), 37. Belluš (Suja, Čížek) – 13. Mercier. Rozhodca: Novák, D. Konc st. — D. Konc ml., J. Konc ml..
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Pavlin, Repe, Čížek (A), Růžička, Zeleňák — Květoň, Chovan, Haščák — Faith, Skokan (C), Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — Milý, Suja, Belluš
HK Poprad: Vošvrda (Krístín) — Ulrych, Erving, Dalhuisen, Larkin, Kozák, Fabian, Česánek, Kundrik — Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) — Lapšanský, Jacobs, Vandas (A) — Handlovský, Bjalončík, Mercier — Králik, Matej Paločko, Matúš Paločko
Aktualizuj online prenos
Východniarske derby medzi Košicami a Popradom sa práve skončilo. Domáci súpera zo severu Slovenska porazili 2:1 a pripísali si tak druhú výhru v rade. Naopak, Popradčania nenadviazali na predošlé víťazstvo z Bratislavy.

Pomer striel v dnešnom zápase: 29:29

S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim. Prajem vám ešte pekný zvyšok večera a pokojný víkend! Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák.
časová značka Koniec zápasu.
59:53 dôležité Oddychový čas domácich.
59:53 dôležité Ešte je tu jedno zakázané uvoľnenie domácich. Popsledná šanca pre Popradčanov!
59:30 Posledných 30 sekúnd riadnej hracej doby.
59:06 Hra sa odvíja v strednom pásme, Kamzíci si nevedia vytvoriť tlak.
58:30 dôležité Krížnou strelou zo stredného pásma mohol rozhodnúť Bortňák, prázdnu popradskú bránu netrafil.
58:17 Košarišťan gestikuloval poriadne nervózne smerom k arbitrom, hru prerušil svojou lapačkou.
58:12 dôležité Vošvrda ostáva na striedačke, Poprad to skúsi so šiestimi korčuliarmi.
58:12 dôležité Oddychový čas hostí.
58:01 Dalhuisen nemohol vykorčuľovať spoza popradskej bránky. Čas hrá v neprospech hostí.
57:20 A puk tam smeruje znova.
56:57 Popradu sa ale nedarí vytvoriť si tlak pred Košarišťanom. Naopak, skúsený Fabian sa teraz musel vrátiť za bránku Tomáša Vošvrdu.
56:16 Konečne sme sa dočkali úseku bez častého prerušovania, sekundy teraz plynú pomerne rýchlo.
55:40 Haščák udržal puk na čepeli, v ťažkej pozícii ale trafil brániaceho hráča len do korčule. Oceliari ešte mohli kombinovať, už sa však nikam neponáhľali a vykorčuľovali do stredného pásma.
55:04 Posledných päť minút riadnej hracej doby. Poprad už potrebuje tvoriť, to je jasné. Aj preto hostia puk na Košarišťana nahodili, čím získali vhadzovanie v pásme zadarmo.
54:20 Medzičasom hrajú oba tímy v plnom počte.
53:55 Košice dostali puk do útočného pásma a odišli striedať. Čerstvé sily pošle na ľad aj Poprad.
53:15 Trest aj pre košickú hráčsku lavicu (2 min. – nešportové správanie).
53:15 Vylúčenie v tíme HK Poprad (Štefan Fabian – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
53:15 dôležité Takéto momenty nevidíme radi. Po Kozákovi ostal na ľade ležať aj Pavel Klhůfek. Veríme, že aj on sa ešte do zápasu vráti.
52:53 Kozák čakal na modrej, Skokan však puk vytesnil do rohu klzisku. Košice si to ešte poslali po ľade a následne jednoducho vyhodili cez všetky čiary.
52:17 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dalibor Bortňák – 2 min., sekanie).
52:01 dôležité K puku sa však dostali Košice, ktoré si vypracovali veľkú šancu. Prvú ranu Vošvrda vyrazil, ale len priamo pred Rapáča. Ten sa tak dostal k dorážke, po ľade a pomedzi betóny to však do siete nepretlačil.
51:43 Košarišťan zakročil, rozohrávať však už nechcel. Hru sa rozhodol prerušiť, vhadzovať sa tak bude po jeho pravici. Šanca pre Poprad vymyslieť niečo v pásme.
51:12 dôležité Dalhuisen šiel znova do Haščáka, tentokrát ale schytal ranu priamo na bradu on. Zápas má náboj a emócie, ešte by to chcelo o čosi vyššie tempo.
50:00 Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút. Košice stále vedú o gól, na strely je to 26:19 v prospech domácich Oceliarov.
49:01 Zaujímavý pokus o strelu bezprostredne po vhadzovaní. Vošvrda s tým rátal a puk zachytil vo svojej lapačke.
48:59 Košice puk poslali okamžite cez všetky čiary. Urobil tak aj Poprad, v prípade hostí je to však nedovolené. Hra sa tak sťahuje pred Tomáša Vošvrdu.
48:41 Vylúčenie v tíme HC Košice (Dalibor Bortňák – 2 min., hákovanie).
48:30 Takéto časté prerušovanie hry tempu rozhodne nepomáha. V tretej tretine sme nevideli azda ani jednu gólovú šancu, čo je mierny paradox. Práve teraz by sa mal zápas lámať.
48:07 Košičania to teraz mierne prekombinovali, keď puk zbytočne posúvali na posledného voľného hráča. Poprad to nevyužil, dostal sa len do postavenia mimo hry.
47:47 Nasleduje komerčná prestávka.
47:30 Haščákova formácia sa v pásme nesformovala ideálne, puk im od čepelí viackrát odskočil. Napokon sa k nemu dostal Dalhuisen, ktorý ho nekompromisne odpálil do bezpečnej zóny.
46:26 Suja to myslel dobre, puk sa snažil nahodiť na popradskú bránku. Možno tam ešte mal prísť teč, toto zakončenie totiž priestor troch žrdí napokon minulo.
45:57 Bjalončík spoza Vošvrdu, opäť nič zaujímavé.
45:10 Faithove kľučky v útočnom pásme, až príliš si ale veril proti dvojici popradských obrancov. Kamzíci v následnom protiútoku neuspelu, puk sa ku Košarišťanovi nedostal.
44:35 Zakázané uvoľnenie domácich.
44:07 Kozák si chcel puk spracovať rukavicou, ale netrafil ho. Prepadol tak na Košičanov, ktorí sa spoza bránky Vošvrdu do streleckej pozície nepretlačili.
43:49 Tretia tretina je zatiaľ zo všetkých najnudnejšie. Vpredu boli Košice, Haščák sa však pošmykol a o puk prišiel. Ani z tohto tak výraznejšia šanca nebude.
42:20 Poprad to chcel zahrať cez Takáča, ale tomu už chýbali sily a potreboval striedať. Aj preto Kamzíci hru na niekoľko sekúnd podržali v strednom pásme.
41:06 Úvod je obojstranne opatrný. Aktívnejší sú domáci, ktorí už na Vošvrdu vyslali jednu strelu. Bola však pomerne jednoduchá, letela priamo na lapačku.
40:15 Začala prebiehať záverečná fáza riadnej hracej doby. Už teraz sme zvedaví na to, čo nás čaká počas nasledujúcich 20 minút hry.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Aj druhá tretina je už na konci, pred nami ostáva posledných 20 minút riadnej hracej doby. Pred nimi však ešte na rad príde 18-minútová prestávka. Priebežný stav je 2:1.

Pomer striel po 2. tretine: 20:16

Tretia tretina sa začne približne o 19:52.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:21 dôležité Ďalší náznak šarvátky. Zdá sa, že v Košiciach sa ešte dnes budú zhadzovať rukavice.
38:50 Skvelý Takáč, ktorý bezprostredne po buly nabral rýchlosť a s pukom prešiel cez celé klzisko. Ak by bol v pásme Košíc o sekundu skôr, mohol by pokojne zakončovať.
38:40 Vylúčenie v tíme HK Poprad (Lukáš Handlovský – 2 min., nedovolené bránenie).
38:30 Hra stratila na svojom tempe, puk drží v strednom pásme Poprad.
37:14 Vylúčenie v tíme HC Košice (Jurij Repe – 2 min., hrubosť).
37:14 Vylúčenie v tíme HK Poprad (Mike Dalhuisen – 2 min., hrubosť).
37:14 dôležité Dalhuisen sa pustil do Haščáka, Košičania sa ho zastali. Do celej situácie sa ešte primiešali obaja Paločkovci, toto bez vylúčení neostane.
36:41 gól Košice dali gól!
Košičanom sa napokon tá dravosť pred bránkou z posledných minút vypláca. Po vhadzovaní sa puk dostal za bránku, odtiaľ ho ale domáci poslali do lepšej pozície. A Vošvrda inkasuje po druhýkrát, tentokrát z hokejky MARTINA BELLUŠA. Asistencie: Jakub Suja, Václav Čížek.
36:30 Ďalší závar pred Vošvrdovou svätyňou. Tentokrát si už dal gólman Kamzíkov o čosi väčší pozor a puk priľahol na hracej ploche.
36:04 Začali plynúť posledné štyri minúty druhej tretiny.
35:24 gól Košice dali gól!
Padá však ďalší gól z ničoho, po Poprade ho strieľajú aj domáci hokejisti. Tomáš Vošvrda nestál pevne vo svojej bránke, kam sa natlačil JAKUB SUKEĽ a dokonalo to využil. Asistencia: Dávid Skokan.
35:10 Belluš na Skokana, ten na Pavlina. Košice sa stále točia v okolí stredového kruhu, takto vyrovnať nemôžu.
34:54 Nasleduje komerčná prestávka. Pred ňou je to na strely takmer vyrovnané. Košice na ňe vedú 16:15, jediný gól má na svojom konte stále Mercier.
34:40 Košice sú v pásme, Poprad hru ťahá do rohov.
33:45 Dobrý pokus Kozáka o individuálny prienik, rovnako dobre ho však tesnil Repe. Kozák ešte rozohral, ale len priamo na hokejku Růžičku, ktorý to odvrátil do stredného pásma.
32:53 Hra stratila na svojom tempe, odvíja sa v strednom pásme.
31:49 dôležité Náznak šance konečne aj pre Košice. Pred bránkou bol Sukeľ, ktorý sa to tam snažil všemožne pretlačiť, ale cez Tomáša Vošvrdu sa mu to nepodarilo.
31:15 Domáci sa držia v pásme, nevymysleli tam ale nič zaujímavé.
30:38 Haščák trochu netradične od modrej, kde mu miesto prenechal Slovák. Toto zakončenie ostalo stáť na pozornej popradskej defenzíve, Vošvrda to ešte kontroloval lapačkou.
30:00 Na opačnej strane hru prerušil Košarišťan.
29:36 Pavlinov individuálny prienik, tesne pred útočnou modrou mu však puk odskočil od čepele. To bol rozhodujúci moment, pre ktorý Košice útočiť nemohli.
29:12 Nasleduje komerčná prestávka.
29:04 Zagrapan bol pred bránkou sám. Našťastie pre Košice ale Popradčania neudržali útočné pásmo, keď im na modrej čiare puk cez čepele prepadol.
28:20 Kozákov zblokovaný puk. Popradčania prestali korčuľovať, mysleli si, že to vyletí až na sieť. Nestalo sa tak, hra sa preto prerušovať nemusela.
27:20 Chovan ukradol puk Králikovi. Hrá sa ale len pri bránke Košarišťana, Košičania by to potrebovali presunúť na opačný koniec ľadovej plochy.
26:10 Oba tímy hrajú v plnom počte.
25:40 Košice sa oslobodili, puk preťal všetky čiary.
25:13 dôležité Náznak šance pre Lapšanského, ktorý sa natlačil pred bránku. Dobrý zákrok Košarišťana.
24:04 Vylúčenie v tíme HC Košice (Zeleňák – 2 min., podrazenie).
22:15 V úvodných minútach prostrednej časti je to nemastné-neslané. Tímy si puk viackrát vymenili.
21:40 Oba tímy už hrajú v plnom počte. Dopredu pôjde Takáč.
20:20 Prostredná časť riadnej hracej doby práve začala plynúť. Čaká nás ďalších 20 minút súboja, uvidíme, kto odštartuje túto fázu zápasu s väčšou aktivitou.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Úvodných 20 minút ubehlo pomerne rýchlo, hráči korčuľujú na prvú prestávku. Pred prostrednou časťou riadnej hracej doby platí priebežný stav 0:1.

Pomer striel po 1. tretine: 13:7

Druhá tretina sa začne približne o 18:56.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:53 Príliš prudká prihrávka Haščáka na Chovana.
19:22 Zagrapan buly vyhral, Poprad sa oslobodzuje.
19:17 Vylúčenie v tíme HK Poprad (Petr Ulrych – 2 min., hrubosť).
19:11 Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
18:40 Košice sa dostali do pásma, Poprad to však výborne vytlačil za Vošvrdovu bránku. Klhůfek sa ešte po súboji hokejkou oháňal po Kozákovi, postranný arbiter to včas vyriešil.
17:10 dôležité Puk od modrej vyzeral nenápadne, napokon však letel do protipohybu Tomáša Vošvrdu. Kamzík v klietke to zvládol výborne.
16:43 A ten si znova nevydýchne. Zbytočné zakázané uvoľnenie Popradu, toto sa dalo zahrať pokojne aj inak.
16:19 Suja to skúšal z ľavej strany, jeho zakončenie sa Kamzíkom podarilo zblokovať na ochrannú sieť. Na pozore sa bude musieť mať aj Vošvrda.
16:10 Skokan si pýtal puk, nepochopiteľne však nakorčuľoval za obrancu. Popradčania to zvládli a už korčuľujú smerom dopredu.
15:26 Vhadzovať sa však bude len v strednom pásme.
15:01 Domáci hokejisti sa po inkasovanom góle evidentne trápia. Lapšanský ich o puk bez problémov pripravil a nakorčuľoval s ním za Vošvrdu. Ideálna šanca pre Poprad využiť to.
14:08 Košičanov zastavilo postavenie mimo hry.
13:55 Erving pekne prenikol po pravom krídle, v pásme mu však chýbala útočná podpora. Ak by tam bol Poprad s viacerými hráčmi, mohlo z toho byť zaujímavé zakončenie.
13:30 Poprad je pri puku, mieša ho pri útočnej modrej čiare.
12:43 gól Poprad dal gól!
No a tradičné nedáš — dostaneš platí do bodky. Poprad toho zatiaľ veľa nepredviedol, dostáva sa však do vedenia. Pred odkrytou časťou bránky bol najrýchlejšie PIERRE LUC MERCIER.
12:30 dôležité Skvelý Larkin! Košice sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, na Haščáka sa to snažil hodiť Chovan. Cez obrancu Popradu to však neprešlo.
12:04 Haščák bol aktívny aj o niekoľko sekúnd neskôr. Zakončil ale z priveľkého uhla, do siete sa tak puk nezmestil. Ďalšie vhadzovanie pred Vošvrdom.
11:53 Rýchly švih Haščáka, s týmto nemal Vošvrda absolútne žiadny problém. Nasleduje komerčná prestávka.
11:26 Erving v súboji s Rapáčom, ktorý vybojoval pásmo pre Košice. Domáci ale boli náaledne zatlačení do rohu hracej plochy, kde trávili pomerne dlhé sekundy.
10:50 Belluš odstavil Fabiana od puku telom, Rapáč sa však k nemu nedostal. Dynamické obrázky na oboch stranách, zatiaľ sa hrá pomerne čisto.
10:10 dôležité Po zakončení Larkina to na štadióne len tak zhučalo! Strela od modrej nebola vôbec márna, Košarišťan na puk nevidel. Ani z tohto nebude gól.
09:34 Znova sa však hralo pri Vošvrdovi. Matúš Paločko to odtiaľ poslal dlhým oblúkom preč.
08:58 Erving sa snažil prejsť poza Vošvrdovu svätyňu, narazil tam na košického útočníka. Napokon mu však pomohli spoluhráči, a tak môže ísť Poprad smerom dopredu.
08:34 Nasleduje komerčná prestávka.
08:30 Košice si puk niekoľkokrát vymenili, cez obrancu sa následne snažil zakončiť Bortňák. Výborná defenzívna práca popradského hráča, ktorý mu hokejku aj puk zblokoval.
07:48 Slovák sa medzičasom vrátil na ľad, domáci pokračujú s piatimi mužmi.
07:04 Každopádne, hostia hrajú len za svojím brankárom. Táto početná výhoda Popradu absolútne nevychádza.
06:26 dôležité Poprad mohol inkasovať počas vlastnej presilovky. Pavel Klhůfek sa dostal do samostatného úniku, tesne pred Vošvrdom si to ešte hodil na bekhend. To ale na gólmana Kamzíkov neplatilo.
05:56 Košice sa rýchlo oslobodzujú, puk letí k Vošvrdovi.
05:32 Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Slovák – 2 min., hákovanie).
04:34 dôležité To je nepríjemný moment, na ľade ostáva ležať schúlený Lukáš Kozák. Nuž, veríme, že to nebude nič vážne — pre Poprad by išlo skutočne o výraznú stratu.
03:48 Hostia sa dobre oslobodili, puk nahodil smerom dopredu Larkin. Popradčania ho ešte za Košarišťanom dokorčuľovali. nevymysleli tam však nič výnimočné.
02:58 Popradčania to v úvode zápasu v defenzíve nezvládajú optimálne. Do šance sa tlačil aj Milý, našťastie pre hostí to na strelu nebolo ani v tomto prípade.
01:37 dôležité Náznak prvej šance pre Košice. Chovan to potiahol po pravej strane, z ktorej sa ešte bekhendom snažil nájsť Květoňa. Jeho český spoluhráč bol v lepšej pozícii, puk bol ale pre neho privysoký.
01:15 Skúsený Fabian sa trochu bojazlivo naťahoval po puku a napokon ho nepresvedčivo poslal len do stredného pásma. Priamo na čepele košických hokejistov.
00:48 Bortňákovo nahodenie Vošvrdovi vypadlo. Pred bránku sa ešte tlačil Rapáč, ale na dorážku to už nemal. Navyše, na košického útočníka si následne dali Popradčania veľký pozor a do streleckej pozície ho už nepustili.
00:09 Východniarske derby medzi Košicami a Popradom sa práve začalo. Pri puku sú domáci Oceliari, ktorí chcú tvoriť pred bránkou svojho severského súpera.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Najväčšie východniarske derby je opäť tu — poslednýkrát počas základnej časti. Hokejky si skrížia hráči HC Košice a HK Poprad.

HC Košice bude v zápase papierovým favoritom, ale nie takým jednoznačným. V prospech Oceliarov síce môže hovoriť fakt, že im patrí priebežné tretie miesto v tabuľke, no z posledných šiestich odohraných zápasov brali Košice len štyri body. A to môže byť na Poprad primálo. Každopádne, zverencom trénera Petra Draisaitla môžu Kamzíci zo severu Slovenska závidieť pevnú defenzívu, veď Košice inkasovali len 89 gólov, pričom sami ich súperom nastrieľali 127.

Posledné tri zápasy Košíc:
HC Košice — HK Dukla Ingema Michalovce 3:0
HC 05 iClinic Banská Bystrica — HC Košice 2:1 sn
HC 07 WPC Koliba Detva — HC Košice 4:2

HK Poprad sa teší vydarenej časti v sezóne. Z posledných desiatich zápasov vyhral osem, pričom nedávno ešte ťahal sériu šiestich výhier v rade. Síce ho o ňu pripravili Michalovce, ale v ostatnom kole si Popradčania chuť napravili na ľade bratislavského Slovana. V tabuľke sa tak vyšvihli už na štvrté miesto, na úvodnú trojku pritom strácajú 10 bodov. Poprad disponuje pomerne produktívnym útokom, súperom zatiaľ nastrieľal 126 gólov. V košickej Steel Aréne si však bude musieť dávať pozor na defenzívne rady, v tomto smere mu do rovnej stovky chýbajú len dva inkasované góly.

Posledné tri zápasy Popradu:
HC Slovan Bratislava — HK Poprad 2:4
HK Dukla Ingema Michalovce — HK Poprad 2:1
HK Poprad — HC 05 iClinic Banská Bystrica 4:2
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo