HC 05 Banská Bystrica Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

14. 2. 2020 |
 

HC 05 Banská Bystrica, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC 05 Banská Bystrica vs Dukla Trenčín štartuje rovnako ako samotný zápas dnes od 18:00.

Banskobystričan Jordon Southorn (vľavo) vyráža puk pred Trenčanom Jozefom Mikyskom (vpravo) a brankárom Bystrice Tylerom Beskorowanym v zápase 21. kola hokejovej Tipsport Ligy, HK Dukla Trenčín - HC ‘05 iClinic Banská Bystrica, 15. novembra 2019 v Trenčíne. FOTO TASR - Radovan Stoklasa

HC 05 Banská Bystrica, Dukla Trenčín, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC 05 Banská Bystrica vs Dukla Trenčín štartuje rovnako ako samotný zápas dnes od 18:00.

HC 05 Banská Bystrica Dukla Trenčín hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:00

HC 05 Banská Bystrica, Dukla Trenčín, hokej. Tipsportligový klub HC '05 iClinic Banská Bystrica angažoval 30-ročného obrancu Chrisa Owensa.

Po jeho príchode je na súpiske "baranov" už osem hráčov s iným ako slovenským pasom, pričom do zápasu môžu zasiahnuť maximálne siedmi. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Owens začal sezónu 2019/2020 v druhej najvyššej nemeckej súťaži, v ktorej pôsobil aj v predošlých dvoch ročníkoch.

V prebiehajúcej sezóne odohral za Bietigheim Steelers 41 zápasov, v ktorých získal 17 kanadských bodov za 1 gól a 16 asistencií. V minulosti pôsobil v nižších zámorských súťažiach, zahral si aj v medzinárodnej EBEL.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]  

Tipsport liga 2020

HC 05 Banská Bystrica, Dukla Trenčín -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:00

 

 

Dnešné kolo tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]  

HC 05 iClinic Banská Bystrica
5 : 4
(3:1, 0:1, 1:2 - 0:0)
[ po s.n. 2 : 0 ]
Dukla Trenčín

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 3. Kriška (Mlynarovič, Bartánus), 4. Šoltés (Ihnačák, Ďatelinka), 6. Žiak (Fafrák), 49. Ďatelinka (Ihnačák), rozh. náj. Ihnačák – 5. Ferényi (McCormack), 37. Hecl, 55. Paukovček (Sojčík, Štach), 60. Švec. Rozhodca: Baluška, Štefik – D. Konc ml., J. Konc ml..
HC 05 iClinic Banská Bystrica: Beskorowany (Melicherčík) – Mihálik, Southorn, Cardwell, Ďatelinka, Nemčík, Lopejský, Žiak – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Ihnačák, Šoltés – Kriška, Mlynarovič, Bartánus – Fafrák, Gabor, Kabáč
Dukla Trenčín: Tomek (Gabriš) – Brodeur, McCormack, Kajínek, Štach, Sládok, Bokroš, Rajnoha, Stacha – Špirko, Mikyska, Alderson – Hecl, Paukovček, Sádecký – Sojčík, Švec, Hlinka – Blaško, Ferényi, Ďurina
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
65:00 gól V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 05 iClinic Banská Bystrica.
Autorom víťazného gólu je BRIAN IHNAČÁK.
Jääskeläinen vymietol spomedzi kruhov ľavý horný roh Tomekovej bránky:
Mikyska naznačil strelu, samotnou strelou ale namieril len do betónu domáceho gólmana.
Mlynarovič nadvihol spomedzi kruhov puk nad trenčiansku bránku,
Hecl sa otočil s pukom v útočnej tretine, bekhendom ho ale poslal nad bránku.
Hickmott to skúšal tiež blafákom do pravej strany, Tomek ho ale vychytal.
Špirko strieľal tiež spomedzi kruhov, namieril ale len do Beskorowanyho lapačky.
Ihnačák nádherným forhendovým blafákom do pravej strany rozhodil Tomeka a okolo jeho ľavého betónu zasunul puk do bránky Trenčína.
Alderson strieľal spomedzi kruhov, bránku domácich ale minul.
časová značka Samostatné nájazdy začínajú.
Ani päťminútové predĺženie rozuzlenie neprinieslo. Najväčšiu šancu v ňom mal Jääskeläinen, ktorý sa ocitol po prihrávke Ihnačáka sám pred Tomekom, puk ale nedokázal usmerniť za jeho chrbát. Hostia potom po hlúpom vylúčení Southorna získali presilovku, v nej sa ale k ničomu nebezpečnému nedostali. Rozhodnutie tak prinesú až samostatné nájazdy.
65:00 časová značka Predĺženie sa skončilo.
64:53 Mikysku odtlačil Ďatelinka do rohu a aj keď sú Trenčania v pásme domácich, tam nemajú puk pod kontrolou.
64:32 Alderson z ľavého kruhu tesne minul ľavú žŕďku a následne z opačnej strany minul domácu bránku i McCormack.
64:13 Mihálik napokon získal odrazený puk a vyhodil ho za Tomekovu bránku.
64:03 Mikyska krížnou prihrávkou sprava hľadal Špirka, z pomerne ostrého uhla ale puk poslal len do pravého betónu brankára Beskorowanyho.
63:30 Trenčania vyhrali vhadzovanie v pásme domáceho tímu a hneď sa pokúsili o zakončenie. Mikyskovu strelu Beskorowany vyrazil.
63:06 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Jordon Southorn – 2 min., hrubosť).
62:38 Paukovček spadol po súboji s Kriškom, tento zákrok ale nebol hodnotený ako faul. Na opačnú stranu potiahol puk Mlynarovič, nie príliš prudkým pokusom ale namieril len na pripraveného Tomeka.
62:04 dôležité Jääskeläinen sa dostal po prihrávke Ihnačáka sám pred brankára Tomeka, zblízka ale puk poslal popod jeho pravý betón tesne mimo trenčianskej bránky.
61:24 Štach výbornou krížnou prihrávkou našiel v ľavom kruhu Sádeckého, jeho strelu však ľavým betónom vyrazil brankár Beskorowany.
60:48 Southorn dlho viedol puk sám, až ho na pravej strane pristavil pre Hickmotta. Jeho strelu zrazil obranca Dukly na ochrannú sieť.
60:23 Hneď po prechode útočnej modrej strieľal Mikyska, Beskorowany ale jeho pokus vyrazil.
60:01 časová značka Začalo sa predĺženie.
Banskobystričania mali zápas rozohraný na trojbodové víťazstvo a po góle Ďatelinku viedli v polovici druhej tretiny znovu o dva góly, napokon ale nedokázali po riadnej hracej dobe zvíťaziť. Hostia znížili zásluhou Paukovčeka a napokon sa po veľkom tlaku dočkali vyrovnania z hokejky Śveca. Nasledovať tak bude predĺženie.
60:00 časová značka Tretia tretina sa skončila.
59:51 gól Trenčín dal gól!
Hostia 9 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby pri svojej power-play vyrovnávajú! Kajínkovu strelu od modrej zablokoval Bartánus na ľavú stranu k Trenčanovi, ktorý ho hneď prihral medzi kruhy JOZEFOVI ŠVECOVI. Ten okamžitou strelou z prvej prekonal brankára Beskorowanyho.
59:14 Trenčania vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a znovu sa rozostavili v pásme Banskej Bystrice. Stále neprichádza z ich strany strela.
58:57 Lamper vystihol prihrávku hostí a po pravom krídle vyrazil dopredu. Z pravého krídla chcel bekhendovou strelou namieriť do prázdnej trenčianskej bránky, tú ale svojou strelou výrazne minul.
58:31 Trenčania sa vrátili do domáceho pásma, do streleckej pozície sa im ale nedarí preniknúť. Puk si prihrávajú hlavne popri mantineloch.
58:02 Paukovček minul od modrej bránku Banskej Bystrice a do zakončenia sa v strednom pásme dral Gabor. Tomu obetavým zákrokom odpálil puk McCormack.
57:44 dôležité Tomek odchádza na striedačku, Trenčín tak bude hrať so šiestimi korčuliarmi!
57:42 Oddychový čas Trenčína.
57:42 Aldersonovi sa podarilo preniknúť individuálne po pravom krídle do pásma Banskej Bystrice, z pravého kruhu ale namieril priamo do hrude brankára Beskorowanyho.
57:07 Hosťom sa nedarí dostať sa do záverečného tlaku. Domáci ich útoky dobre zachytávajú v strednom pásme a puk vždy odpália naspäť za Tomekovu bránku.
56:32 Hráči oboch tímov sa snažili pred domácou striedačkou pri mantineli vydolovať puk cez korčuľu Stachu, to sa im nepodarilo a rozhodcovia radšej prerušili hru.
56:01 Nakoniec ho Lamper zaviezol do tretiny Trenčína, kde ho podržal v rohu. Pre svoj tím tak získal desiatky cenných sekúnd.
55:20 Trenčania sa nasťahovali do tretiny domácich, tí ich ale znovu vytlačili do rohu. Tam držia puk pri mantineli.
55:01 Hra sa zrazu poriadne pritvrdila. Hráči oboch tímov predviedli v trenčianskej tretine niekoľko veľmi tvrdých hitov, puk ale nakoniec získali hostia.
54:27 gól Trenčín dal gól!
Hostia využívajú presilovku a znižujú na rozdiel jediného gólu! Strelu z pravého kruhu vyrazil Beskorowany pred svoje bránkovisko, kde sa k puku cez domáceho obrancu pretlačil LUKÁŠ PAUKOVČEK. Zblízka potom dorazil puk do odkrytej banskobystrickej bránky.
54:16 Hostia sa okamžite vrátili do pásma Banskej Bystrice, domáci ich však vytlačili do rohu k mantinelu.
54:00 McCormackovu strelu od modrej tečoval jeden z Trenčanov mimo Beskorowanyho bránky. Domáci následne puk získali a vyhodili ho za Tomekovu bránku.
53:20 Dukla vyhrala buly v útočnej tretine a hostia už sú v tradičnom presilovkovom vzorci v pásme súpera.
52:55 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Cason Hohmann – 2 min., nedovolené bránenie).
52:42 Hecl od modrej minul Beskorowanyho bránku a puk sa odrazil na hokejky Trenčanov, ktorí tak pokračujú vo výhode pri signalizovanom vylúčení Hohmanna.
52:18 Hostia môžu konečne rozohrať, je totiž signalizované vylúčenie domáceho hráča. I tak sa však nedokážu dostať cez prehustené stredné pásmo.
51:40 Tomek zastavil za svojou bránkou nahodenie domácich, jeho spoluhráči ale znovu puk pod tlakom len odovzdali domácim. Tí majú v tejto chvíli obrovskú prevahu.
51:05 ...znovu ale o puk prišli už v strednom pásme. Banskobystričania následne zatlačili hostí hlboko do obrany a vôbec im nepožičiavajú v tejto chvíli puk.
50:35 Ihnačák z ľavého krídla nahadzoval puk pred bránku Trenčína, tam ale puk nezasiahol ani Lamper, ani Šoltés. Trenčania sa snažia hneď otočiť hru...
50:10 Trenčiansky pokus o útok zastavil ofsajd Mareka Hecla.
49:47 Zo súbojov za bránkou Trenčína sa puk nakoniec odrazil pred bránkovisko hostí, kde ho pohotovo zakryl lapačkou brankár Tomek.
49:12 Hostia sa po inkasovanom góle nedokážu dostať na dlhšiu dobu a ak sa im to aj podarí, tak ich domáci veľmi vysoko napádajú.
48:16 gól Banská Bystrica dala gól!
Domáci odskakujú opäť do dvojgólového náskoku! Ihnačák vyhral buly čisto za seba na IVANA ĎATELINKU, ktorý z prvej bez prípravy namieril presne k ľavej žŕďke Tomekovej bránky. Trenčiansky gólman nemal žiadnu šancu zasiahnuť. Asistencia: Brian Ihnačák.
47:45 dôležité Kriška obral rozohrávajúcich hostí o puk a prihral ho Mlynarovičovi, ktorému však pri pokuse o forhendový blafák puk odskočil od hokejky.
47:00 Mikyska zaviezol puk do tretiny Banskej Bystrice, kde ho udržal i v súboji s Mihálikom. Pred bránku na Štacha ho ale nedokázal posunúť a puk mu nakoniec domáci vzali.
46:28 Trenčín v plnom počte.
46:19 Po vhadzovaní sa tentokrát domáci usadili v pásme hostí, ani jedna z ich striel však ani len neprešla cez blokujúcich Trenčanov na brankára Tomeka.
45:53 Po rýchlom prechode do trenčianskej tretiny pálil z ľavého krídla Bartánus, svojou strelou ale len nechal vyniknúť brankára Tomeka.
45:20 Hlinka narazil na mantinel vo vlastnom pásme Jääskeläinena a puk mu hneď odpálil až za Beskorowanyho bránku.
44:55 Švec vystihol prihrávku domácich obrancov na modrej čiare a vyrazil po pravom krídle dopredu. Hohmann sa s ním vrátil a puk mu vypichol už vo vlastnej tretine.
44:28 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
44:13 dôležité Kolmú prihrávku Mikysku si spracoval na útočnej modrej čiare Alderson, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu. Jeho zakončenie skončilo mimo domácej bránky.
43:26 dôležité Hickmott si na ľavom krídle vymenil puk s Jääskeläinenom a ten sa dostal pred bránkovisko hostí. Blafák do pravej strany zlikvidoval skvelým zákrokom betónom Tomek.
43:08 Banská Bystrica v plnom počte.
42:45 Sojčík hneď po prechode útočnej modrej strieľal, Beskorowany ale jeho strelu videl a zasiahol lapačkou.
42:34 Tentokrát už vhadzovanie vyhrali domáci a Mihálik puk hneď vyhodil za Tomekovu bránku.
42:08 Hostia znovu vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme a pokračujú vo svojej presilovkovej kombinácii. Napokon sa však Trenčania vytlačili z pásme Banskej Bystrice sami, keď Aldersonovi odskočila prihrávka na modrú čiaru do stredného pásma.
41:35 Trenčania vyhrali buly v útočnom pásme. Alderson z ľavého kruhu bránku domácich najprv minul, druhou strelou ale už namieril do priestoru troch tyčí. Beskorowany sa proti jeho strele stihol presunúť.
41:08 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., hrubosť).
41:02 Sádeckému ale pri pokuse o prienik po ľavom krídle puk utiekol a za Beskorowanyho bránkou ho získali domáci. Tí hru rýchlo otáčajú na opačnú stranu.
40:31 Domácim sa prvý útok v tretej tretine nevydaril a po nepresnom nahodení na Tomekovu bránku získali puk hostia.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:56.
Banská Bystrica bola i v druhej tretine aktívnejším tímom, svoje početné gólové príležitosti ale buď zahodila alebo domácich hráčov vychytal skvele chytajúci brankár Trenčína Tomek. Ten síce inkasoval v úvode zápasu tri góly, od tretieho puku vo svojej siete sa však pre Banskobystričanov stal neprekonateľnou prekážkou. Trenčania napriek tomu, že veľa gólových príležitostí nemali, dokázali v tejto tretine znížiť zásluhou gólu Hecla, v tretej tretine nás tak ešte čaká veľký boj o body z dnešného zápasu.

Strely na bránku v 2. tretine (celkovo): 17:10 (32:16)
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:42 Sládok od modrej nahadzoval puk na teč Špirkovi, ten ho ale netrafil. V rohu domácej tretiny ho ešte hostia vybojovali a pokračujú vo svojom útoku.
39:13 Trenčín v plnom počte.
39:02 Nevydarenú presilovku v podaní domácich zaklincoval zakázaným uvoľnením pri pokuse o rozohrávku Kriška.
38:37 Banskobystričania sa rýchlo vrátili do trenčianskeho pásma, tentoraz sa ale k strele od mantinelov nedokázali dostať, Brodeur nakoniec puk vyhodil znovu za Beskorowanyho bránku.
38:03 Jääskeläinen strelou z pravého kruhu minul Tomekovu bránku a Trenčania tentokrát puk už vyhodili za domácu bránku.
37:39 Domáci sa hneď rozostavili do presilovkového vzorca v pásme Trenčína. Hickmott z pravého kruhu minul trenčiansku bránky, puk ale znovu získali domáci hráči.
37:13 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (David Kajínek – 2 min., nedovolené bránenie).
37:03 Hostí strelený gól zjavne povzbudil. Alderson prihrávkou z pravého krídla našiel na ľavom krídle Mikysku, ten bol ale vo veľmi ostrom uhle a namieril len priamo do Beskorowanyho.
36:35 gól Trenčín dal gól!
Hostia znižujú a vracajú sa do hry! MAREK HECL si potiahol po súboji Sádeckého s domácim hráčom puk po pravom krídle do pásma Banskej Bystrice a z pravého kruhu vymietol ľavý horný roh Beskorowanyho bránky. Bez asistencie.
36:23 Domáci zatlačili hostí do ich tretiny, Tomeka v bránke Trenčína ale výraznejšie ohroziť nedokázali. Hostia napokon puk po jeho zisku zaviezli do tretiny Banskej Bystrice.
35:26 Hrá sa teraz rýchly hokej zo strany na stranu. Mlynarovič vybojoval puk na hokejky domácich a po prechode útočnej modrej čiary získal nahodením na Tomeka vhadzovanie pre svoj tím.
34:51 Bartánus na opačnej strane nabil na strelu Kriškovi, jeho pokus však brankár Tomek vyrazil do rohu.
34:19 dôležité Hecl vystrelil z ľavého kruhu a aj keď Beskorowany skákajúci puk vyrazil pred seba, tak ho Sládok, ktorý sa nečakane ocitol na hrote útoku hostí, nedokázal zdivhnúť nad betón brankára domáceho tímu.
33:52 Southornovi sa tentokrát rozohrávka nevydarila a nepresnou prihrávkou na spoluhráča na útočnej modrej čiare puk vyhodil na zakázané uvoľnenie.
33:29 Stachu obral o puk Hickmott, ďalší Trenčan ho ale získal naspäť na hokejky hostí. Mikyska si potom na opačnej strane nakorčuľoval k útočnej modrej čiare, jeho nahodenie na teč ale chytil do lapačky brankár Beskorowany.
33:03 Hra je teraz napriek skončenej presilovke domácich veľmi rozháraná a plná nepresností. Puk majú napriek vysokému napádaniu Banskobystričanov na hokejkách Trenčania.
32:20 Trenčín v plnom počte.
31:55 Paukovček vystihol rozohrávku Banskej Bystrice a z ničoho nič sa dostal do streleckej pozície. Bartánus jeho pokus zablokoval členkom.
31:20 Domáci takmer celú presilovku zatiaľ strávili v pásme Trenčína, k strele sa ale teraz dostávajú len s veľkými problémami.
30:38 Southornovu tvrdú strelu od modrej Tomek vyrazil k Hohmannovi, ktorý ho však zblízka poslal len do betónov trenčianskeho brankára.
30:20 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Patrik Lamper – 2 min., napadnutie).
Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Nicolas Ferényi – 2 min., podrazenie).
Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Michal Hlinka – 2 min., hrubosť + 10 min. osobný trest, hrubosť).
30:20 Ihnačáka v tretine Banskej Bystrice zostrelil Ferényi a hneď po tomto súboji vznikla obrovská šarvátka medzi hráčmi oboch tímov. Rozhodcovia hokejistov od seba oddeľujú.
29:41 Ďalší útok si domáci pokazili sami, keď vystavili do ofsajdu Southorna.
29:11 Domáci vyhrali prvé presilovkové vhadzovanie a usadili sa v pásme Trenčína. Hohmannova strela na konci ich kombinácie bola zablokovaná a hostia potom puk vyhodili do stredného pásma.
28:40 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Erik Rajnoha – 2 min., hákovanie).
27:50 dôležité Kriška si dokorčuľoval vlastné nahodenie na zadný mantinel a napokon ho vybojoval za bránkou Trenčína. Mlynarovič potom v tejto akcii trafil z vonkajšej strany od modrej ľavú žŕďku bránky Tomeka.
27:18 Banskobystričania sa nasťahovali do tretiny Trenčína, hostia ich ale tentokrát vytláčajú k mantinelom.
26:51 Sojčík vybojoval puk pri ľavom mantineli pre Stachu, ktorého ranu od modrej vyrazil brankár Beskorowany. Domáci rýchlo otáčajú hru na opačnú stranu.
26:14 Na ľade zostal za trenčianskou bránkou po jednom zo súbojov Kabáč, ktorý veľmi škaredo dopadol na koleno. V sprievode domáceho lekára následne odišiel priamo do šatne.
25:47 Trenčín v plnom počte.
25:40 Hohmannovu strelu z pravého kruhu Tomek vyrazil a Brodeur následne puk vyhodil za Beskorowanyho bránku.
25:32 Southornova tvrdá strela od modrej vypadla Tomekovi z lapačky, našťastie jeho obrancovia puk spred bránkoviska odpálili do bezpečia.
24:53 Sádecký po ďalšom vhadzovaní puk vyhodil do pásma Banskej Bystrice. Domáci sa potom rýchlo vrátili do tretiny hostí.
24:31 dôležité Southorn znovu prenikol za obranu Trenčína po ľavom hornom krídle a krížnou prihrávkou našiel voľného Hickmotta. Ten však tiež puk spracovával a nakoniec ho Tomek výborným zákrokom vychytal.
24:00 Stacha hneď po vhadzovaní v pásme Trenčína vyhodil puk do strednej tretiny.
23:47 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Lukáš Paukovček – 2 min., napadnutie).
23:37 dôležité Mikyskovu strelu z pravého krídla vyrazil Beskorowany betónom len pred seba, kde na poslednú chvíľu odpálil jeden z obrancov Banskej Bystrice puk pred blížiacim sa Špirkom.
22:58 Švec s Hlinkom zaviezol puk do stredného pásma a napokon od modrej čiary vystrelil, domácu bránku však minul.
22:17 dôležité Southorn ďalšou nádhernou lkrížnou prihrávkou z ľavého krídla našiel na opačnej strane Hohmanna. Ten si však puk spracoval a Tomek sa proti jeho strele stihol presunúť.
21:49 Banská Bystrica v plnom počte.
21:33 Hostia pokračovali v kombinácii v útočnom pásme. Hecl nahodil puk od modrej na teč, ten ale ani jeden z jeho spoluhráčov nedokázal zasiahnuť a hrací predmet skryl do svojej lapačky brankár Beskorowany.
21:10 Alderson si vymenil puk na modrej čiare s McCormackom a nakoniec z prvej vypálil. Beskorowany zasiahol úspešne pravým betónom.
20:55 Hosťom ale presilovková kombinácia nevyšla ideálne a domáci prihrávku na Špirka vypichli do stredného pásma.
20:30 Trenčania začínajú druhú tretinu v početnej výhode. Alderson puk nahodil za Beskorowanyho bránku, kde ho hostia vybojovali na svoje hokejky.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:59.
Zápas mal bleskový úvod, keď sme za necelých šesť minút videli štyri góly. Domáci rýchlo odskočili do dvojgólového náskoku zásluhou gólov Krišku a Šoltésa. Za hostí znížil hneď po návrate z trestnej lavice Ferényi, už o 22 sekúnd ale dostal domácich znovu do dvojgólového vedenia Žiak. Hra sa potom upokojila a ďalší gól sme už nevideli, výraznú hernú prevahu ale mal domáci tím a jeho náskok je tak zaslúžený.

Strely na bránku v 1. tretine: 15:6
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:49 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Martin Nemčík – 2 min., držanie).
19:41 Hecl prenikol po ľavom krídle a prihrávkou pred bránkovisko hľadal Sádeckého. Pred ním puk vypichol brankár Beskorowany.
19:27 Domáci napokon puk odpálili zo svojej tretiny a hostia sa museli vrátiť až za Tomekovu bránku.
18:45 Trenčania vôbec prvýkrát v zápase zatlačili domácich do obrany, puk si ale posúvajú takmer výhradne len popri mantineloch.
18:25 Mikyska puk potiahol na opačnú stranu a zadovkou na pravom krídle ho pristavil Stachovi. Ten strelou z prvej vypálil do brankára Beskorowanyho.
18:11 Domáci sa do pásma hostí dostali až po konci presilovky. Mihálikovu bombu od modrej nakoniec zablokoval jeden z obrancov Trenčína a hostia potom otočili hru.
17:42 Trenčín v plnom počte.
17:37 Hostia po vhadzovaní znovu vyhodili puk do banskobystrického pásma.
17:00 dôležité Southorn krásnou krížnou prihrávkou z pravej strany našiel Jääskeläinena, ktorý si však puk musel spracovať. Jeho strelu potom efektným zákrokom zastavil brankár Tomek.
16:31 Švec napokon vystihol prihrávku domácich na pravom krídle a puk odpálil za Beskorowanyho bránku.
16:05 Cardwell hneď po vhadzovaní od modrej namieril len do Tomeka, odrazený puk však získali domáci. Tí už rozvíjajú v pásme hostí svoju presilovkovú kombináciu.
15:42 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (David Kajínek – 2 min., krosček).
15:21 dôležité Jääskeläinen z ostrého uhla vyskúšal pozornosť Tomeka a potom sa k odrazenému puku tlačil Southorn. Pred odkrytou bránkou Trenčína však puk poslal len priamo do brankára hostí.
14:54 Až teraz sa kostrbatou kombináciou dostali hostia do pásma Banskej Bystrice, cez dobre hrajúcu domácu obranu sa ale k strele nedostali.
14:26 Trenčania znovu nevydareným vhadzovaním puk vyhodili zo svojej tretiny a znovu ho v podstate darovali domácim.
14:02 Bartánus sa dostal k puku v strednom pásme, zaviezol ho do trenčianskeho pásma a vystrelil, jeho strelu ale obrancovia Trenčína zrazili do lapačky brankára Tomeka.
13:30 Ďalší útok Trenčanov zastavil ofsajd Sádeckého. Domáci potom mohli rozohrať, ich nahodenie ale zrazil jeden z obrancov hostí zrazením puku na ochrannú sieť.
13:01 Hostia sú pri svojej rozohrávke pod veľkým tlakom domácich a Alderson nepresnou rozohrávkou vyhodil puk na zakázané uvoľnenie.
12:35 Trenčín v plnom počte.
12:29 Bystričania sa nedokázali vrátiť do trenčianskej tretiny a napokon im domáci puk odpálili.
12:06 Sádecký je už na ľade. Hostia hneď po jeho príchode do svojho pásma puk vyhodili a domáci musia začínať zo svojej tretiny.
11:29 Domáci si menia puk, k strele sa ale neodhodlali. Bartánusovi napokon puk odskočil a mal čo robiť, aby ho udržal na svojej hokejke.
10:55 Banskobystričania vyhrali vhadzovanie a už sa rozostavili do presilovkového vzorca v útočnom pásme.
10:35 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Sládok – 2 min., sekanie).
10:26 Banskobystričania sa rýchlo vrátili do trenčianskej tretiny, McCormack ale vystihol jednu z prihrávok domácich a hrací predmet vyhodil za Beskorowanyho bránku.
09:57 Trenčania hneď vyhrali vhadzovanie a zaviezli puk do pásma Banskej Bystrice. Tam ho odovzdali domácim.
09:31 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Boris Sádecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
09:12 dôležité Šoltés dostal puk do ľavého kruhu a Tomeka svojou strelou poriadne vydesil, brankárovi Trenčína ale nakoniec hrací predmet vypadol mimo jeho bránky.
08:51 Hneď po vhadzovaní v pásme Trenčanov pálil od modrej tvrdoo Ďatelinka, pozorný Tomek ale bleskurýchlo zasiahol.
08:33 Brodeur nakoniec puk získal, keďže však hostia už boli vyčerpaní, tak ho len oblúčikom vyhodil do stredného pásma.
08:00 Hostia sa teraz nedokážu dostať k puku a urputne oň musia bojovať s domácimi za Tomekovou bránkou.
07:23 Domáci sa následne usadili do pásma hostí. Hohmannovu nepríjemnú strelu od modrej tečoval jeho spoluhráč pred bránkoviskom, avšak mimo Tomekovej bránky.
06:53 Southornovu kolmicu na spoluhráča zastavil Sládok. Hostia potom nahodili puk za domácu bránku, kde sa ho však zmocnili Banskobystričania.
06:25 Kriškovo nahodenie od modrej čiary zrazil jeden z obrancov Banskej Bystrice na ochrannú sieť.
06:06 Oba tímy si po bleskovom gólovom úvode začínajú dávať trochu väčší pozor a prehusťujú stredné pásmo.
05:06 gól Banská Bystrica dala gól!
Gólostroj pokračuje a domáci znovu vedú o dva góly! ADAM ŽIAK zastavil vyhodenie hostí na modrej čiare, potiahol si puk na vrchol kruhov a odtiaľ nie príliš vydarenou strelou prekonal trochu zmäteného Tomeka. Pre Žiaka je tento gól prvým seniorským gólom v kariére. Asistencia: Miloš Fafrák.
04:42 gól Trenčín dal gól!
Hostia rýchlo odpovedajú! McCormack prihrávkou z vlastného pásma našiel nádhernou kolmicou na útočnej modrej čiare NICOLASA FERÉNYIHO, ktorý práve naskočil z trestnej lavice. Ten si puk potiahol po ľavom krídle do pásma Bystrice a strelou zápästím k pravej žŕďke prekonal Beskorowanyho. Asistencia: Graeme McCormack.
04:35 Trenčín v plnom počte.
03:44 gól Banská Bystrica dala gól!
Domáci vedú už o dva góly! Ihnačák si potiahol puk od modrej k pravému mantinelu a prihrávkou na stred ho chcel prihrať medzi kruhy DÁVIDOVI ŠOLTÉSOVI. K nemu sa síce priamo nedostal, od korčulí jedného z hráčov Trenčína sa ale zastavil Šoltésovi priamo na strelu a ten z prvej zblízka prekonal Tomeka. Asistencie: Brian Ihnačák, Ivan Ďatelinka.
03:08 Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Jordon Southorn – 2 min., podrazenie).
02:46 Domáci síce vyhrali vhadzovanie v útočnej tretine, o puk ale rýchlo prišli a Sojčík ho vyhodil za Beskorowanyho bránku.
02:35 Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Nicolas Ferényi – 2 min., podrazenie).
02:04 gól Banská Bystrica dala gól!
Domáci rýchlo otvárajú skóre! Mlynarovič vybojoval puk pri pravom mantineli v trenčianskom pásme a posunul puk k bránkovej čiare k Bartánusovi. Ten ho hneď prihral medzi kruhy MARTINOVI KRIŠKOVI, ktorý presnou strelou k pravej žŕďke prekonal brankára Tomeka. Asistencie: Samuel Mlynarovič, Marek Bartánus.
01:40 Domáci puk len nahodili do trenčianskeho pásma. Ďatelinkovu strelu od modrej vyrazil pravým betónom brankár hostí Tomek a Trenčania sa potom zmocnili puku.
01:01 Dlho ho neudržali a Trenčania sa usadili v ich pásme. Mikyska z ľavej strany minul Beskorowanyho bránku a až po niekoľkých súbojoch za domácou bránkou sa k puku dostali Banskobystričania.
00:24 Dukla vyhrala úvodné buly, puk ale po nahodení hostí získali vo vlastnej tretine domáci hráči.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Banská Bystrica bude hrať v čiernych dresoch, Trenčín v žltých.
Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

HC 05 iClinic Banská Bystrica: Beskorowany (Melicherčík) – Mihálik, Southorn, Cardwell, Ďatelinka, Nemčík, Lopejský, Žiak – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Ihnačák, Šoltés – Kriška, Mlynarovič, Bartánus – Fafrák, Gabor, Kabáč

Dukla Trenčín: Tomek (Gabriš) – Brodeur, McCormack, Kajínek, Štach, Sládok, Bokroš, Rajnoha, Stacha – Špirko, Mikyska, Alderson – Hecl, Paukovček, Sádecký – Sojčík, Švec, Hlinka – Blaško, Ferényi, Ďurina

Rozhodca: Baluška, Štefik – D. Konc ml., J. Konc ml..


Vzájomné zápasy v tejto sezóne

V tomto ročníku boli predošlé tri súboje Banskej Bystrice a Trenčína veľmi tesné a skončili sa vždy jednogólovým rozdielom. Bystričania najprv vyhrali doma 2:1 po predĺžení, v druhom zápase sa ale presne rovnakým výsledkom radovali z domácej výhry Trenčania. Tretí a zatiaľ posledný vzájomný súboj vyhrala v Trenčíne Banská Bystrica 3:2.


Dukla Trenčín

Trenčín je pred týmto kolom na piatom mieste, z ktorého stráca na štvrtý Zvolen jeden bod. Naopak pred šiestym Popradom má tiež jednobodový náskok. I jeho forma je veľmi dobrá, keď z posledných siedmich zápasov vyhral šesť. Narozdiel od domácich je jeho najsilnejšou stránkou útok, ktorý je tretím nejproduktívnejším tímom v súťaži (138 strelených gólov). Ten vedie tretí najproduktívnejší hráč Tipsport Ligy Josef Mikyska (13 gólov + 37 asistencií). Vonku je Trenčín piatym najlepším tímom v súťaži.

Posledných 5 zápasov:
Trenčín – Nové Zámky 2:1 po predĺžení
DVTK Miškovec – Trenčín 2:3
Zvolen – Trenčín 6:1
Trenčín – Liptovský Mikuláš 2:0
Trenčín – Detva 7:3


HC 05 iClinic Banská Bystrica

Banskobystričania majú v posledných týždňoch výbornú formu, ktorá ich dostala až na čelo tabuľky. Na ňom majú pred týmto kolom trojbodový náskok pred druhým Slovanom. Z posledných 15 zápasov vyhrala Banská Bystrica 13 a po riadnej hracej dobe prehrala len raz. Posledné štyri zápasy za sebou navyše vyhrala. Najsilnejšou stránkou domáceho tímu je obrana, ktorá je 83 inkasovanými zápasmi najlepšou v lige. V tabuľke domácich zápasov je až na šiestom mieste, na vlastnom zimnom štadióne ale Banskobystričania vyhrali posledných šesť zápasov za sebou.

Posledných 5 zápasov:
Poprad – Banská Bystrica 4:2
Banská Bystrica – Košice 2:1 po nájazdoch
Nitra – Banská Bystrica 2:5
Banská Bystrica – MAC Budapešť 4:2
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu HC 05 iClinic Banská Bystrica – Dukla Trenčín. Stretnutie 49. kola hokejovej Tipsport Ligy sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo