Liverpoolu pomohol rozhodca. Bentekeho gól nemal platiť

18. 8. 2015 |
 

Strelec gólu síce nebol v ofsajde, v postavení mimo hry sa však nachádzal Coutinho, ktorý ovplyvnil hru.

Benteke skóruje v 27. minúte v dohrávanom zápase 2. kola anglickej futbalovej Premier League FC Liverpool – AFC Bournemouth v pondelok 17. augusta 2015. FOTO TASR/AP

Víťazný gól Christiana Bentekeho v pondelkovom zápase Liverpool - Bournemouth (1:0) nemal platiť. Domáci sa dopustili porušenia pravidla o ofsajde, keď Coutinho (v čase prihrávky mimo hry) zasiahol do akcie.

Lopty sa síce nedotkol, ale ovplyvnil hru. Benteke potom loptu usmernil do bránky nováčika Premier League.

Liverpool je po dvoch kolách bez straty bodu, predtým vyhral tiež 1:0 gólom Coutinha z 86. minúty na ihrisku Stoke.

Bentekeho gól.

Zostrih zápasu.

Kliknite si na našu titulku, na ktorej nájdete rubriky Výrok dňa či Troll Karol Športináka.