HC Slovan Bratislava HC 05 Banská Bystrica hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

21. 1. 2020 |
 

HC Slovan Bratislava, HC 05 Banská Bystrica, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Slovan Bratislava - HC 05 Banská Bystrica štartuje dnes od 18:30.

Na snímke brankár Slovana Barry Brust v zápase 4. kola Tipsport Ligy v hokeji HK Dukla Trenčín - HC Slovan Bratislava v Trenčíne 20. septembra 2019. FOTO TASR – Radovan Stoklasa

HC Slovan Bratislava, HC 05 Banská Bystrica, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Slovan Bratislava - HC 05 Banská Bystrica štartuje dnes od 18:30.

HC Slovan Bratislava HC 05 Banská Bystrica hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 18:30

HC Slovan Bratislava, HC 05 Banská Bystrica, hokej. Šláger hokejovej Tipsport ligy HC Slovan Bratislava - HC 05 Banská Bystrica štartuje dnes v Bratislave od 18:30.

V priamom súboji sa dnes proti sebe postavia prvý a druhý tím aktuálnej tabuľky hokejovej Tipsport ligy.

Domáci Slovan aj ako aktuálny líder je podľa rozloženia vkladov v stávkovej spoločnosti Tipsport. Až 82 percent hráčov stavilo na výhru domáceho Slovana v riadnom hracom čase.

Celkovo 11 percent hráčov stavilo na remízu v riadnom hracom čase a len 7 percent hráčov stavilo na výhru hostí z Banskej Bystrice.

Dnešný zápas HC Slovan Bratislava vs HC 05 Banská Bystrica štartuje rovnako ako náš online prenos dnes od 18:30.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]

Tipsport liga 2020

HC Slovan Bratislava, HC 05 Banská Bystrica -:-, online prenos a výsledok dnes od 18:30

 

Dnešné kolo hokejovej Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

HC Slovan Bratislava
3 : 4
(2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC 05 iClinic Banská Bystrica

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 1. Zigo (Puliš, Abdul), 6. Basaraba (Urbánek, St. Pierre), 48. Kytnár – 13. Gabor (Žiak, Cardwell), 27. Ihnačák (Cardwell, Ďatelinka), 31. Jääskeläinen (Southorn), 62. Hickmott (Hohmann, Southorn). Rozhodca: T. Orolín, Novák – Stanzel, Durmis. Diváci: 7.434.
HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Kučný, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Kukumberg (A), Kytnár, Matoušek – Jendek, Urbánek, Žitný – Petráš
HC 05 iClinic Banská Bystrica: Beskorowany (Melicherčík) – Mihálik (A), Southorn, Brejčák, Ďatelinka (C), Cardwell, Nemčík, Žiak – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Mlynarovič, Bartánus (A) – Ihnačák, Bubela, Hrnka – Šille, Gabor, Kabáč – Sojka
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
61:50 gól Banská Bystrica dala gól!
JORDAN HICKMOTT dostal prihrávku pred bránkovisko od bránkovej čiary z hokejky Hohmanna a pred Brustom sa napomýlil a rozhodol tak o víťazstve hostí. Asistencie: Cason Hohmann a Jordon Southorn.
61:45 Domáci v plnom počte.
61:26 Bačik poslal puk na bránku hostí, Beskorowany rozohráva po prestriedaní akciu Bystrice.
60:49 Southorn si dvakrát vymenil puk s Bartánusom a následne vystrelil z vrcholu ľavého kruhu, Brust puk schoval vo svojej lapačke.
60:24 Slovan vybojoval puk a okamžite ho poslal von z pásma.
60:01 časová značka Začalo sa predĺženie.
V tretej tretine sme videli vcelku kuriózny gól z hokejky Kytnára a už sa nikomu nepodarilo skórovať a tak ide zápas po krátkej prestávke do predĺženia. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 13:3, celkom 39:21.
60:00 časová značka Tretia tretina sa skončila.
59:45 dôležité Oddychový čas hostí, ktorí volia taktiku na záver tretej tretiny.
59:45 Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou a dve minúty pre Kytnára, presilovka pre hostí.
59:20 Hickmott vystrelil z ľavého kruhu, Brust puk poslal pred seba a belasí následne do stredného pásma.
58:40 dôležité Opäť Slovan pritlačil súpera a Beskorowany puk napokon schoval pod svoju lapačku, k druhej dorážke sa už belasí nedostali.
57:48 St. Pierre dostal z ľavej strany puk pred bránkovisko, no poslal ho mimo bránky a len to tak zašumelo na tribúnach.
57:18 Trošku nepresností sme videli a obe mužstvá sa snažia podržať puk na svojich hokejkách čo najdlhšie. Zakázané uvoľnenie hostí.
55:42 Slovan má v tejto fáze viac z hry, hostia v defenzíve na výbornú a vyloženú gólovú šancu sme veru teraz nevideli.
53:13 Hrnka nakorčuľoval s pukom na hokejke na ľavý kruh a vystrelil spoza obrancu, Brust puk schoval do lapačky, Bystrica má pásmo na vhadzovanie.
52:44 V krátkom časovom slede druhé zakázané uvoľnenie hostí, ktorí tak striedať nemôžu.
50:19 Teraz hostia priviezli puk do bránkoviska domácich, Brust ho pohotovo schoval pod svojou rukavicou.
49:14 Dve šance domácich, obe vyriešila defenzíva hostí a puk poskakujúci pred bránkoviskom vždy upratala do bezpečia.
47:12 gól Slovan Bratislava dal gól!
MILAN KYTNÁR vystrelil príklepom od modrej z jej stredu, Beskorowany puk vyrazil, no ten mu oblúčikom prepadol poza jeho chrbát do bránky.
45:40 Opäť nepresnosť a zakázané uvoľnenie domácich. Slovan chce dostať hostí pod tlak, tí spoľahlivo odolávajú.
44:29 Opäť zakázané uvoľnenie, teraz na strane hostí, hra sťahuje do obranného pásma Banskej Bystrice.
44:09 Slovan chyboval pri zakladaní útoku a tak po zakázanom uvoľnení budeme vhadzovať po pravici Brusta.
43:16 Zakázané uvoľnenie hostí, vhadzovať budeme po pravej ruke brankára Banskej Bystrice.
42:49 Meszároš vystrelil z centrálneho kruhu, Beskorowany puk schoval v lapačke a nestihol rozohrať na hokejky svojim spoluhráčom.
41:47 Hostia v plnom počte, Slovan sa o vyrovnanie postarať nedokázal, Beskorowany na čele defenzívy hostí odolal.
41:26 dôležité Slovan zamkol hostí v pásme a tvrdou strelou spoza kruhov sa prezentoval Sersen, Beskorowany cez lapačku poslal puk dole na ľad, aby vzápätí na dvakrát zlikvidoval dorážku St. Pierra.
40:25 Puk pri Brustovi, hostia zbierajú cenné sekundy zo svojho oslabenia.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 20:21.
V druhej tretine sme videli dva góly a oba do siete domácich. Najskôr sa o vyrovnanie postaral Ihnačák a potom si domáceho brankára po chybe v defenzíve belasých vychutnal Jääskeläinen. Videli sme aj po jednej presilovke na každej strane bez využitia, Slovan v tej druhej bude pokračovať na začiatku tretej tretiny. Pomer striel medzi žrde v tej druhej 11:8.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:52 Puk pri Brustovi, v tejto tretine sa toho veľa už neudeje.
39:47 Seknutie v podaní Ihnačáka a presilovka pre belasých.
39:14 Ofsajd domácich, Hohmann reklamoval ešte u čiarového úmyselný ofsajd, napokon vhadzujeme v centrálnom kruhu.
38:34 Hostia v plnom počte, Slovan presilovku využiť nedokázal, aj keď ju hral dobre, hostia v brejku s jedným gólom navrch.
37:54 Štajnoch teraz vložil do puku silnejšiu razanciu, vystrelil príklepom z vrcholu ľavého kruhu, Beskorowany puk kryje vo svojom náručí.
37:16 Štajnoch vystrelil z ľavého kruhu z jeho stredu, Beskorowany puk cez pravý betón poslal oblúčikom za svoju bránku, Slovan s pukom stále v pásme súpera.
36:34 Ďatelinka dostal dve minúty za nedovolené bránenie, trošku prísne vylúčenie, presilovka pre Slovan.
34:40 Jääskeläinen ušiel po pravej strane a od kruhu zakončil, Štajnoch puk poslal na ochrannú sieť a tak vhadzujeme po ľavej ruke Brusta.
32:53 Domáci v plnom počte, Slovan svoje oslabenie ubránil a ešte aj vyrobil akciu s pekným zakončením.
32:39 Kytnár sa dostal do brejku a z medzikružia vystrelil spoza Cardwella, Beskorowany šiel opäť do pokľaku a puk schoval vo svojom náručí.
31:59 Puk v strednom pásme po strele hostí, ktorí na chvíľu zamkli domácich v pásme, Brust zatiaľ zasahovať nemusel.
30:53 Bondra dostal dvojku za seknutie a presilovku si zahrá Bystrica.
30:46 gól Banská Bystrica dala gól!
Southorn z ľavej strany od mantinelu poslal puk pred bránku, ideálne našiel voľného JOONU JÄÄSKELÄINENA, ktorý vyrobil kľučku, položil si Brusta na ľad a zavesil to pod brvno. Asistencia: Jordon Southorn.
29:27 Slovan vyhral buly a ihneď preveril pozornosť brankára hostí, Beskorowany bol v strehu a aj tento puk domácich zlikvidoval.
29:22 dôležité Šedivý dostal puk na pravú stranu za modrú čiaru, nakorčuľoval za kruhy a vystrelil zápästím, Beskorowany opäť v pokľaku puk kryje vo svojom náručí.
28:02 dôležité Bondra zadovkou našiel na pravom kruhu spoluhráča, Martin St. Pierre pohotovo vystrelil, Beskorowany puk poslal späť do hry a zmenu skóre nepripustil.
26:18 gól Banská Bystrica dala gól!
Z ľavého kruhu švihom vystrelil Cardwell, do dráhy puku vložil hokejku BRIAN IHNAČÁK a puk sa zatrepotal v sieti domácich. Asistencie: Jacob Cardwell a Ivan Ďatelinka.
25:34 dôležité Štajnoch po modrej poslal puk z ľavej strany na pravú. Tam sa do puku oprel Meszároš a jeho príklep v pokľaku Beskorowany kryje vo svojom výstroji.
25:14 Ďalšie zakázané uvoľnenie domácich, Slovan tak striedať nemôže, vhadzujeme po pravej ruke Brusta.
24:33 Bačik vystrelil príklepom od modrej, Beskorowany puk poslal pred seba, no z domácich sa nik nedostal k dorážke a hostia napokon puk dostali pod kontrolu na svoje hokejky.
23:20 Slovan vyrobil zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje späť pred Brusta.
21:51 Matoušek to skúsil od mantinelu z pravého kruhu, Beskorowany puk v pokľaku kryje vo svojej rukavici.
21:05 Bondra a jeho puk z pravého kruhu minul cieľ, aj tento puk skončil za bránkou hostí na ochrannom skle.
20:28 Zigov strelecký pokus z vnútornej strany ľavého kruhu bol zblokovaný a puk skončil na ochrannom skle.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:27.
V prvej tretine sme videli rýchly gól domácich a zbytočný faul hostí, ktorý potrestal Basaraba a Slovan razom viedol o dva góly. Hostia prepli na vyšší rýchlostný stupeň a dostali domácich pod tlak, no nevypracovali si žiadnu vážnejšiu gólovú príležitosť, belasí ich pozične ubránili. No potom prišla akcia hostí a Žiak ich kontaktným gólom vrátil späť do hry. Do konca tretiny sme videli akcie raz na jednej, potom na druhej strane, bez efektnej streľby. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 15:10.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
17:46 Pokazená akcia hostí a ďalšie zakázané uvoľnenie, vhadzujeme po pravej ruke brankára hostí.
17:22 Šille vystrelil z ľavého kruhu, Brust mal ideálny výhľad a puk poslal späť do hry, nuž a defenzíva domácich puk poslala do stredného pásma.
16:26 Žitný zachytil v strednom pásme rozohrávku hostí, nakorčuľoval s pukom do pásma a preveril pozornosť brankára súpera, Beskorowany aj tento puk schoval pod svojimi rukavicami.
16:14 Sersen sa prezentoval strelou od modrej z ľavej strany, Beskorowany puk opäť pekne schoval do svojej lapačky.
15:15 Beskorowany v akcii, keď puk kryje v bránkovisku pod svoje rukavice.
14:38 Meszároš vystrelil od modrej z ľavej strany, Beskorowany puk poslal pred seba, nikto v belasom sa k dorážke nedostal, pretože defenzíva hostí puk poslala do bezpečia.
12:30 gól Banská Bystrica dala gól!
Žiak vystrelil z ľavej strany spoza kruhu, do trajektórie puku vložil hokejku GILBERT GABOR a puk skončil v sieti Brusta. Asistencie: Adam Žiak a Jacob Cardwell.
12:16 Kučný sa obetavo hodil do strely a bol zasiahnutý, po chvíli však s bolesťami sám odkorčuľoval na striedačku domácich.
11:56 Slovan vyhral buly a od modrej z ľavej strany vystrelil Kučný, Beskorowany jeho puk spoľahlivo schoval vo svojej rukavici.
10:48 Hostia mali puk a dlhšie držali Slovan v pásme, z ich tlaku sme však zaznamenali len jeden strelecký pokus v podaní Hickmotta z ľavej strany, ktorý trafil bočnú sieť domácej bránky. Slovan súperovi efektný palebný priestor neposkytol.
07:41 Zakázané uvoľnenie belasých, Slovan striedať nemôže, vhadzujeme po ľavej ruke Brusta.
05:36 gól Slovan Bratislava dal gól!
Bystrica mohla do útoku, nezodpovedný faul Mlynaroviča domáci náležite potrestali. Sersenov puk od modrej Beskorowany cez betóny poslal späť do hry, no z pravej strany puk pred bránku poslal Urbánek, od Brejčáka sa odrazil do žrde a potom ho do bránky posunul JOE BASARABA. Asistencie: Jakub Urbánek a Martin St. Pierre.
05:04 Druhý puk poslali hostia von z pásma, od Brusta spoza bránky začína akcia belasých.
04:23 Mlynarovič dostal dve minúty za krosček, presilovka pre Slovan.
02:38 Bubela s pukom na hokejke po prechode modrou strieľal spoza kruhov, puk poslal nad bránku domácich na ochranné sklo.
02:16 Bystrica pokazila prechod do útočného pásma a vyrobila zakázané uvoľnenie, hra sa sťahuje do pásma hostí.
01:59 Slovan vyhral buly a puk okamžite smeroval medzi tri žrde, Beskorowany si priestor pri pravej žrdi postrážil a puk zneškodnil.
01:56 Beskorowany opäť v akcii, keď kryje puk pod svojou rukavicou, predtým sme videli akciu hostí, pri ktorej Brust poslal puk do rohu klziska.
00:45 gól Slovan Bratislava dal gól!
TOMÁŠ ZIGO dostal puk na hokejku medzi kruhmi a po jeho strele puk skončil v sieti hostí. Asistencie: Radovan Puliš a Jindřich Abdul.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Príjemný podvečer vám želám z Bratislavy. Na ľadovej ploche už môžeme sledovať rozkorčuľovanie oboch tímov. Domáci v belasých dresoch, hostia v bielo-čiernych dresoch. V bránke domácich Kanaďan Barry Brust, v bránke hostí Kanaďan Tyler Beskorowany.
Úvodné zostavy:

HC Slovan Bratislava:

Brust (Habal) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Meszároš (A), Šedivý, Kučný, Demo – Puliš, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Kukumberg (A), Kytnár, Matoušek – Jendek, Urbánek, Žitný – Petráš

HC 05 iClinic Banská Bystrica:

Beskorowany (Melicherčík) – Mihálik (A), Southorn, Brejčák, Ďatelinka (C), Cardwell, Nemčík, Žiak – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Mlynarovič, Bartánus (A) – Ihnačák, Bubela, Hrnka – Šille, Gabor, Kabáč – Sojka

Rozhodca:

T. Orolín, Novák – Stanzel, Durmis.
Prvý s druhým v ligovej tabuľke, prvý s druhým v tabuľke formy. Čo viac si priať pre kvalitu v hokejovom zápase? Mal by to byť sviatok hokeja a tak uvidíme v utorok večer, kto z koho. V aktuálnej sezóne sa v základnej časti súperi stretnú poslednýkrát. V prvom zápase v Bratislave zvíťazili chlapci spod Urpína po výsledku 3:1. Slovan rovnakým výsledkom vyhral pod Urpínom o päť týždňov neskôr. V treťom zápase sa tímy stretli opäť v Banskej Bystrici a domáci tím sa radoval zo zisku dvoch bodov po výhre v predĺžení. V utorok večer bude v Bratislave len jeden víťaz. Natiahne Slovan svoju víťaznú šnúru? Alebo Banská Bystrica vymení belasých na čele ligového pelotónu? Nech sú otázky akékoľvek, na všetky budeme poznať odpovede večer po záverečnom klaksóne.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu druhého domáceho zápasu Tipsport ligy, Aréna Ondreja Nepelu privíta klub HC 05 iClinic Banská Bystrica a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na bratislavskej ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo