HC Košice HK Dukla Michalovce hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga

29. 1. 2020 |
 

HC Košice, HK Dukla Michalovce, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Košice - HK Dukla Michalovce začína dnes rovnako ako samotný zápas od 17:30.

Na snímke Martin Beluš a Branislav Rapáč (obaja Košice) sa tešia z vyrovnávajúceho gólu v zápase 20. kola hokejovej Tipsport Ligy HC Košice - HK Nitra v Košiciach 3. novembra 2019. FOTO TASR - Milan Kapusta

HC Košice, HK Dukla Michalovce, hokej, online prenos, dnes, live, Tipsport liga. Online prenos dnešného zápasu HC Košice - HK Dukla Michalovce začína dnes rovnako ako samotný zápas od 17:30.

HC Košice HK Dukla Michalovce hokej ONLINE dnes LIVE Tipsport liga dnes od 17:30

HC Košice, HK Dukla Michalovce, hokej. Hokejová Tipsport liga dnes pokračuje východoslovenským derby v Košiciach. Domáci, ktorí sú aktuálne na treťom mieste v tabuľke privítajú siedme Michalovce.

Domáci hokejisti HC Košice nemajú práve najlepšie obdobie. Z posledných piatich zápasov v riadnom hracom čase neprehrali iba jediný. V poslednom zápase prehrali v Banskej Bystrici až na samostatné nájazdy.

Michalovčania naopak z posledných štyroch zápasov tri vyhrali a určite sa pokúsia uspieť na ja ľade v Košiciach.

Dnešný zápas HC Košice - HK Dukla Michalovce sa rovnako ako náš online prenos z neho začína od 17:30.

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte

Tipsport liga 2020

HC Košice - HK Dukla Michalovce -:-, online prenos a výsledok dnes od 17:30

 

Dnešné kolo hokejovej Tipsport ligy

 

[ODPORÚČAME GymBeam Proteín True Whey - best seller - vyskúšajte]  

HC Košice
3 : 0
(1:0, 1:0, 1:0)
HK Dukla Ingema Michalovce

Góly & zostavy

Góly a asistencie: 18. Haščák, 33. Rapáč (Bortňák, Suke), 58. Skokan (Sukeľ). Rozhodca: Stano, Nagy – Kacej, Kis-Király. Diváci: 5359.
HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) – Slovák, Koch (A), Pavlin, Repe, Čížek (A), Růžička – Květoň, Chovan, Haščák – Belluš, Skokan (C), Sukeľ – Rapáč, Bortňák, Klhůfek – Milý, Suja, Jokeľ
HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Ťavoda, Ventelä, Pukka, Meiskämmen, Bdžoch, Hančák, Farkaš, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Spilar (C) – Safaraleyev, Šimun, Mons – Hričina, Linet, Giľák – Chalupa, Toma, Hvila
Aktualizuj online prenos
časová značka Koniec zápasu.
59:30 Steel aréna tlieska Košičanom, ktorí poľahky smerujú za víťazstvom o tri góly. Východniarske derby sa už iba dohráva.
58:00 Začína sa posledná dvojminútovka tejto tretiny a zdá sa, že aj celého zápasu. Trenčan sa medzičasom vrátil do svojej bránky.
57:43 gól Košice dali gól!
Michalovčania sa pokúsili o powerplay, ale krátko po odchode olmana Trenčania inkasujú do prázdnej bránky. Do listiny strelcov sa zapísal DÁVID SKOKAN. Asistencia: Jakub Sukeľ.
57:03 dôležité Košičania sa dostali do protiútoku a vypracovali si výbornú šancu na skórovanie! Puk dostal za ľavým kruhom na vhadzovanie Klhůfek a spoza obrany aj strieľal, ale nepresne.
56:06 Žiadna strela neprišla a Michalovce sa pokúsili zaútočiť na opačnej polovici klziska. Ani to sa im však nepodarilo a puk nahodený na zadný mantinel s za bránkou prebral Košarišťan.
55:47 Michalovce sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke brankára Trenčana.
55:00 Začala sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Michalovčania sú stále bezzubí a všetko nasvedčuje tomu, že duel sa už iba dohráva.
54:24 Diváci v košickej Steel aréne aj naďalej fandia a užívajú si veľké východniarske derby. Zdá sa, že o jeho osude je už rozhodnuté.
54:10 Košičania by radi zaútočili, ale nedarí sa im. Pavlin mal puk síce na hokejke, ale nemal komu prihrať a tak ho iba nahodil na zadný mantinel.
53:27 Košarišťan zavhytil propagačné zachytenie, o ktoré sa z ľavej strany od mantinelu postaral Toma. Nešlo však o nič nebezpečné a nikoho na ľadovej ploche ani v hľadisku to z miery nevyviedlo.
52:49 Hričina chcel zaútočiť popri pravom mantineli, ale tam ho odstavil Sukeľ. Diváci v tomto derby v tretej tretine zatiaľ veľa hokejového umenia nevideli.
52:10 Na opačnej strane sa pokúšal do zakončenia dostať Chovan, ale neúspešne. Hra je teraz plná nepresností na oboch stranách.
51:21 Košičania sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude opäť pred Košarišťanom.
50:39 Rozhodcovia pískajú po hre so zdvihnutou hokejkou. Vhadzovať sa bude po pravej ruke gólmana Košarišťana.
50:33 Ventelä má puk na hokejke za vlastnou bránkou a pokúša sa rozohrať smerom dopredu. Má to však veľmi náročné, pretože ho napáda Rapáč.
49:33 Domáci Chovan je späť na ľadovej ploche. Košičania počas oslabenia súpera do lepšej pozície nepustili.
49:22 Tak napokon Michalovce do pásma prišli a chvíľu v ňom aj pobudli, ale nič zaujímavé z toho nevyťažili. S nahodením na Košarišťana si domáca obrana poradila.
48:41 Puk je opäť za Trenčanovou bránkou a my musíme konštatovať, že Košičania sa bránia vynikajúco. Svojho súpera v tejto početnej nerovnováhe ešte do zakončenia nepustili.
48:20 Situácia sa opakuje a oba celky striedajú. Pukka má puk na hokejke iba za vlastnou bránkou.
47:47 V úvode oslabenia Košičania vyhodili puk cez všetky čiary. Michalovce musia útočné pásmo opustiť.
47:33 Michalovce majú skvelú šancu na návrat do zápasu. Na trestnú lavicu totiž na dve minúty za držanie odchádza domáci Chovan.
46:25 Košičania sa dostali aj do zakončenia. Milý dostal puk do útočnej tretiny a domáci hokejisti sa tam usadili. Od mantinelu to potom strelecky skúsil Růžička a aj keď jeho pokus nebol najlepší, diváci sa potešili aspoň nejakej strele.
45:00 Máme za sebou prvú päťminútovku tretej tretiny a v Steel aréne sa nič zaujímavejšie nedeje. Košičania poľahky kontrolujú hru a súpera do žiadneho zakončenia nepäšťajú.
44:20 Koch v strednom pásme zachytil pokus hostí o rozohrávku a puk si prevzal na svoju hokejku. V tretej tretine sme zatiaľ žiadnu lepšiu šancu nevideli a hra sa vyznačuje viacerými nepresnosťami.
43:48 Spilar vzal pokus o založenie útočnej akcie na seba. Puk individuálne zaviezol do pásma, ale tam nenašiel nikoho, komu by dokázal prihrať.
42:59 Košičania v útočnom pásme vystihli rozohrávku svojho súpera. Chovan okamžite prihrával do lepšej pozície Kochovi, ale ten bol rýchlo dostúpený a strieľať nestihol.
42:30 Michalovcie sa aj naďalej snažia, ale zatiaľ im to vôbec nepomáha. Košičania puk vypichli v strednom pásme a Ventelä ho radej zatiahol dozadu pred svoju bránku.
41:36 Košický brankár Košarišťan povyšiel k zadnému mantinelu a pomohol svojmu tímu s rozohrávkou. V úvode tretej periódy vidíme veľkú, ale zatiaľ márnu snahu hostí.
40:58 Lalancette to napokon skúsil individuálne, ale ani jemu to nevyšlo. Košičania súpera odmietajú pustiť do pásma.
40:13 V úvode záverečnej dvadsaťminútovky sa Michalovce pokúšajú o založenie útočnej akcie, ale zatiaľ sa k ničomu nedostali a začínať musia od svojej bránky.
40:01 časová značka Začala sa tretia tretina.
Aj druhá tretina priniesla jeden gól a opäť to bol presný zásah do siete michalovského tímu. Postaral sa oň Rapáč, takže ak chcú hostia pomýšľať nad bodovým ziskom, musia sa čo najskôr vrátiť do hry.

Tretia tretina sa začne približne o 19:17.
40:00 časová značka Druhá tretina sa skončila.
39:41 Michalovské vylúčenie je na konci. hostia tak môžu záver tretiny dohrať už v plnom počte.
39:15 Košičania sa napokon dostali aj do streleckého zakončenia. Pred bránkou operoval Suja a pokúšal sa o dorážku, ale proti Trenčanovi neuspel.
38:50 Hosťom sa napokon puk podarilo dostať von zo svojej obrannej tretiny a odchádzajú striedať. Michalovce musíme za výkon v tomto oslabení skutočne pochváliť.
38:10 Košičania sa v úvode svojej presilovky usadili v útočnom pásme. Chovan je s pukom v rohu klziska, ale nemá to na strelu a nemá ani komu prihrať. Michalovce sa výborne rozložili.
37:41 Pukka si pri mantineli podržal Rapáča a rozhodcovia opäť vylučujú. Michalovský obranca dostáva dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
36:36 Hostia od tejto hcvíle hrajú v plnom počte, takže sa pokračuje s piatimi korčuliamri na oboch stranách. Tesne pred koncom druhej tretiny vedú Košice doma rozdielom dvoch gólov.
36:20 Michalovčania vynikajúco vyhodili puk cez všetky čiary a Košiciam musí s rozohrávkou pomôcť aj Košarišťan. Hostia sa veľmi dobre bránia.
35:47 Hra ôsmich korčuliarov nič zaujímavé nepriniesla a diváci nevideli žiadnu gólovú šancu. V tejto chvíli sa začína skrátená oslabovka Michaloviec.
34:36 Po bitke sa vylučuje na oboch stranách. Za domácich inkasuje dvojminútvý trest za hrubosť Růžička. Za hostí si oddýchne Lalancette, ktorý dostal 2+2 minúty za hrubosť. CHvíľku sa tak bude hrať vo štvoriciach a potom budú mať skrátenú presilovku Košice.
34:36 dôležité Michalovčania začali presilovku tlakom a aj streleckým zakončením, o ktoré sa postaral Ventelä. Po tomto momente sa však pred Košarišťanom strhla mela, pretože domáci chránili svojho gólmana pred dorážkami. Pobili sa Lalancette s Růžičkom, pričom domáci hráč zhodil súpera na zem a vtedy rozhodcovia roztržku ukončili.
33:47 Košičania sa budú brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za faul lakťom útočník Chovan.
33:23 Košičania získali puk, ale na strelu to nemali. Květoň si síce prešiel do medzikružia, ale mal to iba na strelu bekhendom a tá neprešla ani cez hosťujúcu obranu.
33:05 V Steel aréne je na rade reklamná prestávka. Michalovce ju môžu využiť na rýchlu poradu, pretože ak chcú v Košiciach bodovať, mali by čo najskôr skórovať.
32:45 gól Košice dali gól!
Košičania gól z veľkej šance nedostali a vzápätí skórovali na opačnej polovici klziska. Po výbornej strele Bortňáka tam Trenčan puk iba vyrazil pred seba, kde sa najrýchlejšie zorientoval BRANISLAV RAPÁČ a strelou z vnútornej hranice pravého kruhu zvýšil na 2:0. Asistencie: Dalibor Bortňák, Jakub Suke.
32:20 dôležité Michalovce sa napokon dostali do skvelej šance na vyrovnanie! Lalancette si puk vymenil so Spilarom a prišlo aj skvelé zakončenie, ale Košarišťan reflexívne zakročil.
31:57 Michalovčania sa už usadili pred domácou bránkou. S pukom tam operuje Lalancette, ale stále to nemá na strelu, pretože domáci ho dobre dostupujú.
31:33 Košický gólman si opäť povyšiel k zadnému mantinel a pomáha svojmu tímu s rozohrávkou. Michalovce odišli striedať.
30:20 dôležité Košičania spálili gólovú šancu! Chovan s Haščákom išli dvaja na jedného michalovského obrancu. Chovan posunul puk svojmu spoluhráčovi, ale Haščák ho následne vrátil do ideálnej streleckej pozície. V nej však Chovan pohorel a odkrytú bránku minul.
29:23 Michalovčania sa síce počas presilovky snažili, ale pochváliť musíme aj košickú defenzívu, ktorá súpera do nebezpečnejšej šance nepustila. Od tejto chvíle hrajú oba celky v plnom počte.
29:12 Michalovciam sa po viacerých pokusoch podaril návrat do útočnej tretiny. Po pravej strane tam popri mantineli zaviezol puk Spilar a krížne prihrával pred bránku, no tam nikoho pripraveného na strelu nenašiel.
28:20 Michalovce ešte v pásme ostali. Strelecky to vyskúšal Ventelä, ale jeho pokus domáca obrana obetavo zrazila a puk vyletel až do stredu klziska.
27:40 Michalovčania vyhrali buly a ihneď sa snažia niečo vymyslieť. Najskôr to vyzeralo, že Meiskämmen chce z pravého kruhu strieľať, ale napokon si to rozmyslel a puk zaviezol za bránku.
27:23 Michalovce si zahrajú presilovku. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie domáci Čížek.
27:00 Košičania sa usadili v útočnom pásme, ale hrajú iba pri mantineli, kam ich výborne zatlačil Mons. Michalovce sa pozorne bránia a pokúšajú sa niečo vymyslieť aj smerom dopredu.
26:20 Hra sa presúva z jednej strany klziska na druhú a v týchto chvíľach sa ani veľmi neprerušuje. Diváci čakajú na výraznejšie šance a najmä na góly.
25:30 Oceliari sa napokon usadili v útoku. Klhůfek to tvrdo skúsil od modrej čiary, ale Trenčan puk hruďou skrotil a hru ani neprerušil.
24:43 Michalovčania chceli odísť striedať, a tak puk nahodili iba na zadný mantinel. Tam ho zastavil Košarišťan a pomohol svojím spoluhráčom s rozohrávkou.
24:07 Domáci to skúsili nahodením z rohu od mantinelu, ale Trenčan puk dobre videl a priestor pri pravej žrdi si vzorne pokryl.
23:48 Košičania sa dopustili dvoch zakázaných uvoľnení v krátkom čase. Michalovce majú skvelú príležitosť nasťahovať sa do útočného pásma.
22:52 Michalovčania ale počas minúty nevymysleli nič nebezpečné a Košarišťan mohol ostať pokojný. Košice stále vedú 1:0.
21:41 Michalovský útočník Safaraleyev sa vracia na ľadovú plochu, pretože sa skončil jeho dvominútový trest zo záveru prvej tretiny. Hostia tak majú k dispoozícii skrátenú presilovku.
21:10 dôležité V hre štyroch proti štyrom mali Košice skvelú gólovú šancu! Na hokejke ju mal Sukeľ, ktorý stál osamotený pri pravej žrdi a strieľal, ale v rýchlosti bránku minul.
20:52 Pomer síl na ľadovej ploche sa na chvíľu vyrovná, potom budú mať presilovku hostia. Domáci Skokan je vylúčený za podrazenie.
20:33 Michalovčania na chvíľu dostali puk aspoň do stredného pásma a môžu si vydýchnuť. Domáci hráči začali po prestávke veľkým tlakom.
20:09 Aj prvé buly druhej tretiny vyhrali Košičania, ktorí dohrávajú presilovú hru. Haščák sa ihneď pokúšal aj o strelu, ale Trenčan začal pozorne.
20:01 časová značka Začala sa druhá tretina.
Úvodná tretina východniarskeho derby je za nami. Tešiť sa môžu domáci Košičania, ktorí raz skórovali, ale smútiť nemusia ani hosťujúci fanúšikovia, pretože Michalovce si viackrát vypracovali veľmi dobré pozície, po ktorých ich zastavil iba doposiaľ nepriestrelný Košarišťan.

Druhá tretina sa začne približne o 18:25.
20:00 časová značka Prvá tretina sa skončila.
19:41 Michalovčania napokon pri defenzívnej činnosti museli využiť aj nedovolený zákrok. Hostí na dve minúty za seknutie oslabí Safaraleyev.
19:24 V záverečnej minúte prvej tretiny sa Košičania usadili v útočnom pásme. Květoň sa dvakrát natlačil pred Trenčana, ale ani raz k nemu puk neprešiel. Michalovce sa vzorovo bránia.
18:50 Domáci Rapáč sa v strednom pásme pokúšal skrotiť puk a dostať do útoku, ale nevyšlo mu to. O puk prišiel a odchádza striedať.
18:22 Michalovce nezaváhali a pokúsili sa vyrovnať ihneď po výhernom buly, ale Košarišťan všetko prečítal. Následne sa domáci dopustili ďalšieho zakázaného uvoľnenia.
17:54 Košičania sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Hra sa opäť presunie pred Košarišťana a Michalovce budú mať šancu na zisk útočného pásma.
17:23 gól Košice dali gól!
Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia. Postaral sa o to MARCEL HAŠČÁK, ktorý získal puk ešte v strednom pásme. Sám s ním potom prešiel modrou čiarou, prekľučkoval sa celou michalovskou defenzívou a napokon strelou po ľade oklamal aj Trenčana. Bez asistencií.
16:44 dôležité Výborná šanca hostí! Michalovčania nahodili puk od pravého mantinelu priamo pred bránku, kde sa vo vzduchu pokúšal zakončovať obranca Bdžoch, ale neúspešne. Košarišťan bol rýchlejší a puk schoval v lapačke.
15:30 Hra teraz nabrala rýchly spád a puk lieta z jednej strany klziska na druhú. Diváci sa rozhodne majú na čo pozerať, ale určite by ocenili aj gólový zápis.
14:52 dôležité Výborné šance sme v rozpätí niekoľkých sekúnd videli na oboch stranách klziska! Najskôr sa do útoku po pravej strane vyrútil hosťujúci Hvila a pálil z pravého kruhu na vhadzovanie, ale trafil iba Košarišťana. Vyrazený puk si ihneď vzali Košice a na opačnej strane zakončoval od ľavej žrde po Sukeľovej prihrávke Skokan, ale aj ten trafil iba brankára.
14:32 Belluš zachytil michalovskú rozohrávku a sám sa rozhodol postupovať do útoku. Cez modrú čiaru síce prešiel, no následne sa mu proti štvorici hostí zakončiť nepodarilo.
13:26 Košičania sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa preto bude po ľavej ruke gólmana Košarišťana.
13:13 Vylúčený Slovák je späť na ľadovej ploche a Košice pokračujú v plnom počte. Michalovce budú chcieť na bezzubú presilovku čo najskôr zabudnúť.
12:53 V druhej polovici presilovky sa hostia konečne usadili v útoku, ale na presnú strelu to nebolo a Košičania im puk opäť vypichli. Toto zo strany Michaloviec rozhodne nie je vydarená početná výhoda.
12:17 Domáci hokejisti puk opäť poslali preč zo svojej obrannej tretiny a odchádzajú striedať. Michalovce sa zatiaľ do presilovkového zakončenia nedostali.
11:40 Košičania hneď v úvode svojho oslabenia puk vyhodili z obrannej tretiny a Michalovce musia zakladať novú útočnú akciu.
11:13 Michalovce majú k dispozícii prvú presilovku v tomto zápase. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za krosček domáci Slovák.
10:40 Michalovce budú hrať presilovku, ale ešte predtým sa pokúsia využiť avizované vylúčenie so šiestimi korčuliarmi. Gólman Trenčan sa už ponáhľa na striedačku.
10:00 Polovica úvodnej tretiny je za nami a vo východniarskom derby stále čakáme na úvodný presný zásah. Pri puku sú teraz Michalovce a pokúšajú sa udržať v útočnom pásme.
09:36 Steel aréna zatlieskala bodyčeku, ktorý domáci Koch uštedril michalovskému útočníkovi Korhonenovi. Zdá sa, že divákom sa tvrdšia hra páči.
08:53 Hra sa teraz rýchlo presúva z jednej strany klziska na druhé. V útočnom pásme domácich strieľal Chovan, ale aj tento pokus bol z kategórie menej nebezpečných a brankár Trenčan pri ňom nemohol zaváhať.
08:20 Michalovčania získali puk na svoje hokejky a predviedli rýchly presun do útoku. Puk potiahol po pravej strane Hričina a naservíroval ho medzi kruhy, kam si nakorčuľoval Linet, ale len mieril iba do Košarišťana.
08:06 Košičania vyhrali buly a ostali v útočnom pásme. Repe chcel strieľať od modrej čiary, ale napokon bol rýchlo dostúpený a nestihol to.
08:00 Veľký pozor si v úvodných minútach zápasu dáva aj michalovská obrana. Tá obetavo pomáha svojmu gólmanovi Trenčanovi, ktorý zatiaľ výraznejšiu šancu domácich hasiť nemusel. Nasleduje reklamná prestávka.
06:58 Michalovce predviedli rýchly prechod do pásma. Na jeho konci hľadal Spilar spoluhráčov v lepšej pozícii pred bránkou, ale nikoho tam nenašiel. Košičania priestor dobre vykryli.
06:53 Košičania ešte ostali v útočnej tretine. Do strely sa oprel aj Květoň, ale jeho pokus Trenčan dobre videl a žiadne vzrušenie pred vlastnou bránou nepripustil.
05:32 Sľubnú šancu si vypracovali aj Košice. Po buly sa viacerí hráči naťahovali o puk, pričom tento súboj vyhral Jokeľ. Ten sa na vnútornej hranici kruhu na vhadzovanie napriahol aj k strele, ale napokon sa mu zakončiť v tesnej pozícii nepodarilo.
05:21 Domáci tím presunul hru na opačnú polovicu klziska. Suja to tam strelecky skúsil od modrej čiary, ale nikto netečoval ani nedorážal a Trenčan hru pre istotu prerušil.
04:43 Michalovčania sa vrátili späť do útočnej tretiny a opäť to skúšajú. Od modrej čiary teraz puk nahadzoval Hančák, ale domáci ho vytesnili do bezpečia a ďalšie zakončenie neprišlo.
03:41 dôležité Obrovská šanca hostí! Košičania si nerozumeli pri rozohrávke v útočnom pásme a k puku sa dostal Korhonen. Ten sa rútil na Košarišťana úplne sám, pokúsil sa košického brankára rozpohybovať, ale neúspešne.
03:05 Košičania sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke gólmana Košarišťana.
02:20 Košičania sa tesne pred koncom vylúčení dostali aj do zakončenia, ale Trenčan puk veľmi jesne videl a pokojne ho vrátil späť do hry. V hre štyroch proti štyrom sme žiadnu nebezpečnú situáciu nevideli.
01:35 Na zadnom mantineli za vlastnou bránkou ale boli iba pripravení domáci hokejisti a oba celky odišli striedať. Následne Košičania rozvinuli útočnú akciu, puk dopradu po krídle potiahol Sukeľ.
01:09 Michalovčania si zobrali puk na hokejky za vlastnou bránkou a presunuli sa do útočného pásma. Prekľučkoval sa tam Meiskämmen a puk nahodil na zadný mantinel.
00:20 Hneď po dvadsiatich sekundách tu máme vylúčenia na oboch stranách a hrať sa bude vo štvoriciach. Na trestnú lavicu odchádzajú domáci Rapáč a hosťujúci Ťavoda, obaja zhodne za seknutie.
00:11 Prvé buly východniarskeho derby vyhrali Košičania. Tí sa ihneď presunuli do útočného pásma, kde sa pokúšajú usadiť.
00:01 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Oba celky sú už na ľadovej ploche, Košičania nastúpia v tmavých dresoch a Michalovčania v bielej farbe. Ešte pred úvodným vhadzovaním zaspievajú štátnu hymnu Slovenskej republiky členovia folklórneho súboru Blancar.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) – Slovák, Koch (A), Pavlin, Repe, Čížek (A), Růžička – Květoň, Chovan, Haščák – Belluš, Skokan (C), Sukeľ – Rapáč, Bortňák, Klhůfek – Milý, Suja, Jokeľ

HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Ťavoda, Ventelä, Pukka, Meiskämmen, Bdžoch, Hančák, Farkaš, Zekucia – Korhonen, Lalancette, Spilar – Safaraleev, Šimun, Mons – Hričina, Linet, Giľák – Chalupa, Toma, Hvila

Rozhodca: Stano, Nagy – Kacej, Kis-Király.
45. tipsportligové kolo prinesie na ľade Steel Arény najväčšie derby košického kraja — sily si budú merať HC Košice a HK Dukla Ingema Michalovce.

HC Košice je síce tretí, ale ťahá jednoznačne najnepriaznivejšiu šnúru spomedzi všetkých účastníkov súťaže — päť prehier v rade. Oceliari získali v ostatných piatich zápasoch jediný bod, výrazne si pohoršili v ukazovateli skóre (124:89) a na svojich súperov začali strácať — prvý Slovan má 7-bodový náskok, druhá Banská Bystrica trojbodový.

HK Dukla Ingema Michalovce síce v poslednom odohranom zápase vyhral, ale tabuľkové postavenie by si hráči od ukrajinských hraníc nepochybne predstavovali inak. Michalovce sú siedme, na prvú šestku pritom strácajú až osem bodov. V ich prospech nehovorí ani ukazovateľ skóre, súperom nastrieľali 105 gólov, sami ich však inkasovali o desať viac.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo